Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zraniona żona

Mój mąż ma dziecko z inną...

Polecane posty

A więc tak. Mam 26 lat. Mój mąż ma 28. Jesteśmy małżeństwem 2 lata. Nie mamy dzieci. Kilka dni temu przyszła do mnie koleżanka mojego męża. Powiedziała mi, że jest z nim w ciąży. Gdy to usłyszałam - świat mi się zawalił. Gdy mój mąż wrócił z pracy, powiedziałam mu o tym zdarzeniu i zapytałam go, czy to prawda. On przyznał się. Kazałam mu się wyprowadzić. Wczoraj wieczorem dzwonił do mnie - ja nie odebrałam. Nie wiem co robić! Z jednej strony byłabym gotowa mu przebaczyć, ale z drugiej strony skąd mogę mieć pewność, że to się nie powtórzy? Wciąż bym się bała. Co mam zrobić? Pomóżcie, proszę!

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kobieto nie wracaj do niego po tym, on bedzie miał dziecko z inna to sie bedzie ciagneło za Wami do konca zycia, zastanów sie czy tak chcesz zyc

No ładnie;( Nie wracaj do tego sku******. Ma już dziecko z inną a to oznacza, że może odejść do niej dla dobra dziecka. Coś mi tu nie pasuje...nie macie wspólnych dzieci z mężem bo nie możecie czy nie chcieliście? Jeżeli nie możecie to raczej ta druga będzie zawsze ważniejsza- teraz będzie jeździł do niej żeby widzieć się z dzieckiem;/.

Gość ide spac
a ta znowu zaklada te prowokacje :D co za iditoka nawet nick nie zmieni :D

Gość kevin maly
to juz bylo beznadziejna prowokacja0/10 ile razy wracasz do tego tematu;)

Gość Walet - M6
ale ty głupia jestes powinnas przyjac meza z powrotem kto bedzie ciebie posuwał grozi tobie samotnosc

Gość Serafina_90
Jak można być taką kretynką żeby przebaczyć to, że Cię zdradził i jeszcze zrobił innej dzieciaka??? Nie mieści mi się w głowie jak w ogóle można brać taką opcję pod uwagę. Chcesz żeby ten dzieciak i jego matka już zawsze byli obecni w Twoim życiu? On potraktował Cię jak śmiecia, a Ty tak po prostu mu wybaczysz? Nie masz godności, kobieto? Tego kwiata jest pół świata, a Ty jesteś młoda. Kopnij gościa w dupę, niech idzie do tamtej!

Minęło 5 lat od kiedy dowiedziałam się że mąż miał inną kobietę trwało to podobno jakiś czas, nie chce wiedzieć co i jak bo nie jestem masochistką.Jestem z nim nadal czy wybaczyłam ciężko było na początku z czasem nmiej już się myśli ale nie zapomnio się do śmierci tego bólu nadal czuje ten sam ból serca. dziś mamy drugie dziecko ma 16 mies. czasami jak się kłócimy wypomnę mu o niej. a ostatnio mąż mi powiedział ze jak ktoś popełni przestępstwo odsiedzi i wyjdzie z więzienia a on cierpi za głupote no niestety....

Gość gość
Już nigdy nie jest tak jak dawniej , gdy on zdradził, a owocem zdrady jest dziecko...