Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damiano00

Pierscionek zareczynowy! Dziewczyny pomozcie!

Polecane posty

Gość damiano00

Zastnawiam sie nad kupnem pierscionka zareczynowego , 2 wpadły mi w oko.. , jeden jest grubszy a drugi taki cieniutki, drobny i szczerze powiem ze ten drugi mi sie bardziej podoba bo ma wiecej kamieni ale zastanawiam sie nad trwałoscią takiego pierscionka?? ma to jakies wieksze znaczenie jak jest taki cieniutki ? może sie rozwalić? wiem , glupie pytanie ale sie kompletnie nie znam..

Gość kamelia22e
a z czego są? Jak białe złoto, to sienie rozwali, bez obaw

Gość Alla bamma
jak ze złota to sie nie zepsuje:P najlepiej kupic taki typowy zreczynowy pierscionek... te zareczynowe mają wszytskie podobne fasony:)

Gość damiano00
Nie moge znaleźć jakiegoś zdjecia ktore oddaloby to o czym mysle.. ale mniej wiecej coś takiego : http://www.yes.pl/pierscionki-zareczynowe/40365-pierscionek-z-brylantem-eternel-BB-Z-000-025-3595W2H jeden pierscionek taki standardowy jak ten nad tą obrączką a drugi jest własnie wysadzany takimi kamyczkami wzdłuż jak ta obrączka ale jest o połowe cieńszy ten pierscionek...

Gość damiano00
na ten stronie na ostatnim zdjeciu jest pierscionek rtazem z tą obrączką i ten drugi pierscionek co mi sie podoba jest połowe taki jak ta obrączka własnie

Gość kamelia22e
lepiej ten cienki :)

Gość damiano00
no własnie taki cieniutki mi sie spodobał .. ale praktycznie jeden taki był , cała reszta raczej takiej standardowej grubości .. wiec pomyslalem że może to jakis defekt:P