Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamcia927733

IMMUNOGLUKAN podobno pomaga -może ktoś z was podaje swoim dzieciom?

Polecane posty

Gość mamcia927733

Kupiłam pierwsza butelke i mam zamiar przeprowadzic kuracje zeby wzmoincic dziecko, w ciagu dwóch miesiecy juz drugi antybiotyk, nie wiem co znowu sie dziieje ale swoje wychorowal syn, czyli pierwszy rok w przedszkolu, długo był spokój i znowu coś atakuje.Podawal ktos to na wzmocnienie?

Gość lopae
Ryszard Lubicz to brał...

Gość mamcia927733
podobno Doda też :)

Gość agula8
ja dawałam córce w wieku 3 lat i w wieku 4,5. Robiłam kuracje ok.2,5-3 miesięczne. Akurat w czasie podawania lego syropu córka nie chorowała. W tym czasie dawałam jej tez Tran-w okresie jesienno-zimowym i Lactoral sporadycznie, tzn co jakis czas jedno opakowanie..

Gość gość
Właśnie kończę 3-miesięczną kurację u córki ( 8 lat )i jestem zaskoczona,ponieważ efekt rewelacyjny!!! Od listopada ani razu nie chorowała a co za tym idzie nie opuszcza szkoły.Wspomagam ją dodatkowo czystkiem ( napar z 1 łyżeczki 1x dziennie szklanka) i olejem lnianym ( 1 łyżeczka dziennie ).Zdecydowanie mogę polecić tą metodę:)

Gość gość
ten napar z czystka to rozumiem, że herbatka? jego właściwości są nieocenione, ale jak zalejesz wrzątkiem to czy one nie znikną?