Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ywonia

Wiosenna mama naprawde jest w ciazy

Polecane posty

Gość ywonia

Mzslalam,ze to plotka,ale to potwierdzona prawda: Wiosenna bedzie miec 4 dziecko :) widziano ja. :)super,marzyl jej sie drugi chlopczyk

Gość czego.
Jejkuuuuuuu ... wyrazy szczerego współczucia :-(

Gość hejkajaja
dlaczego wspolczucia ? Bez przesady . Rozne sa kobiety . Jedne spelniaja sie w roli matek z duza rodzina ( pelnym stolem) i jako gospodynie a inne spelniaja sie wystarczajaco w roli matek 1 lub max 2 dzieci + praca. Ja nie widze w tym nic do wspolczucia. Ich sprawa tak apropo- wiec nie wiem skad tu tyle tematow na jej temat ??? Nie dziwilabym sie gdyby kobieta zmienila nick a tym bardziej gdyby opuscila to forum. Tyle plotek na temat jej dzieci i jej samej.. Nie macie nic innego-lepszego do roboty ???

Gość bbhvb
kobiety ktore nie maja wsansego zycia lub maja totalna nude zywia sie zyciem innych :/

Gość hejkajaja
i tu sie zgodze- jednym slowem jak to mawiano : masakra!

Gość skoro ją stać to może mieć
nawet i 10 i co wam do tego? :o

Gość czego.
Ja mam 3 dzieci, więc wiem, ze z jednej strony jest fajnie, a z drugiej straszny zasów :-O Współczuje, bo to młodziutka dziewczyna jest a juz bedzie miała 4 dzieci, i 2 razy rok po roku. To jest obciazenie dla organizmu duze, wyprodukowac czlowieka 4 razy, potem wykarmic, wstawac w nocy, nie no naprawde wspolczuje. Przeciez ta jej najmniejsza karolcia to jeszcze maluszek, a tu juz jej konkurencja rosnie i zaraz przybedzie... Jej zycie, jej sprawa, ja nie chcialabym byc w jej sytuacji. Tyle 🖐️

Gość nie wierze w ani jedyne slowo
No jasne nie mamy nic lepszego do roboty, nie mamy wlasnego zycia - ale wy chyba tez, skoro wchodzicie na taki watek plotkarski?

Gość aaaaaaallllleeee jjjaaajjjjaaa
ale macie problem... na prawdę...

Gość możnaaaaaaaaaaaaaaa
talka młoda dziewczyna i już 4 dzieci...nie zazdroszczę

Gość jojooo
nie macie wlasnych problemow ? ;(

Gość czego.
do hejkaaa... zarzucasz, ze ludzie plotkuja na jej temat... sory, ale sama jest sobie winna. Po pierwsze duzo siedziala na kafe, po drugie nie kryla sie z imionami dzieci, miejscem zamieszkania, w stopce miala fotki dzieci. Sama sie o to prosila. Ja jestem na kafeterii od 6 lat a nie wiesz, kim jestem :-P Mam stale niki, ale ani jednego zdjecia dzieci, ani imienia, nic... Ja wiosenna pamietam jeszcze z niku paulka czy jakos podobnie, jak skarzyla sie, ze nie moze zajsc w ciaze - miala wtedy ... 20 lat !!! Potem byly inne niki, ale wiesz co, nie wiedzialabym, ze wiosenna to mamani czy kornelkowa mama, gdyby nie zdjecia dzieci. Poznalam kim jest po zdjeciach, wiec powtorze: sama sobie winna. Anonimowa to ona nie chciala byc.

Gość hejkajaja
jak sie widzi po raz kolejny watek o jednej i tej samej osobie to ciezko jest nie wejsc - poza tym od tego jest forum by przegladac, poczytac watki. Jednak zycie czyimś zyciem juz jest o wiele mniej zrozumiale. Ale z gory zakladam ze wiekszosc tutaj bedacych kobiet nie potrafi dojsc do ladu z wlasnym zyciem wiec szuka pocieszenia czy powodu do zabicia czasu kosztem innych. to przykre. z drugiej beczki - jestescie przeciw anty aborcji a tak lubicie sobie ,,pogdaczyc " na temat kobiet ktore decyduja sie na kolejne potomstwo pomimo wpadek - juz nie wspomne o planowanych ciazach. jesli nie zaszla w ciaze planowana czy to 4 czy 6 - to lepiej ze je urodzi czy wyskrobie zyjace ??? badzmy konsekwentne co co swojego zdania.

Gość gfghju
akurat moze sama wiosenna niech sie wypowie a nie wy plotkary fuj....

Gość hejkajaja
jestescie przwciw aborcji mialo byc* poza tym czy byla anonimowa czy tez nie- jej sprawa tak ja uwazam . Moze zrobila blad moze nie - nie mi osadzac bo to jej zycie. Moze nie jest anonimowa ale dajcie sobie spokoj .

Gość czego.
A skąd wiesz, jakie jest moje zdanie nt aborcji? Po drugie - MAM PRAWO wyrazic swoja opinie - wspólczuje jej! Nie obrazilam jej, nie nazwalam krowa rozplodową, jak niektórzy potrafia, tylko jej współczuje. Bo ja tez CHCIAŁABYM mieć 4. dziecko, bo byłoby fajnie, jak już by było większe, ale NIE ZDECYDUJĘ SIĘ, bo wiem, jaka to cieżka praca, jak noworodek wywraca zycie do gory nogami, poza tym juz nie mialabym sily zajmowac sie takim maluchem no i chce wreszcie pożyc normalnie - dalekie wyjazdy, praca, kolezanki itd... dlatego z wpasnej perspektywy jej wspolczuje, a za kilka lat byc moze powiem - zazdroszcze :-P

Gość Niewidoczny dla innych
Moja koleżanka (29 lat) w lipcu urodzi 4 dziecko. Pierwsze miała w wieku 17 lat. Nie zmarnowała sobie życia, a wręcz przeciwnie ma się całkiem nieźle i korzysta z niego ile potrafi. Jeśli ktoś potrafi się zorganizować ma czas na wszystko. I to jej sprawa czy dzieci będzie miała 4, 8, czy 15. W dzisiejszych czasach można zauważyć, że czasem jedno dziecko to nawet dla niektórych za dużo, bo przecież trzeba żyć na wysokim poziomie, jeźdźić super autami, mieć postawioną willę z basenem i ubierać się TYLKO w drogich galeriach... ect...ect...

Gość hejkajaja
a ja sie zaloze ze nie pisze o swoim 4 dziecku bo nie potrzebuje wspolczucia. Bo jej noworodek kolejny nie wywraca zycia do gory nogami - z reszta nawet jesli tak jest to jest jej indywidualne przezycie. Wspolczuc to mozna ale o wiele gorszych rzeczy niz narodzin- ale to moje zdanie ktore rowniez mam prawo wyrazic. A na pewno wie z gory jako juz wspomniano ze niektore wyzwa ja jaka stala bywalczyni za 4 dziecko od krow rozplodowych. Nigdy nie wiadaomo jaka jest u nich sytuacja - skad 4 dziecko wiec ja jestem z gory nauczona ze nie powinno sie takich ludzi potepiac czy wspolczuc bo mozna sytuacje jaka by nie byla pogorszyc. Ludzie poniekąd przejmuja sie zdaniem innych - nawet tych anonimowych. Ja rowniez w takim wypadku bym unikala akurat tego forum:)

Gość hejkajaja
a ja sie zaloze ze nie pisze o swoim 4 dziecku bo nie potrzebuje wspolczucia. Bo jej noworodek kolejny nie wywraca zycia do gory nogami - z reszta nawet jesli tak jest to jest jej indywidualne przezycie. Wspolczuc to mozna ale o wiele gorszych rzeczy niz narodzin- ale to moje zdanie ktore rowniez mam prawo wyrazic. A na pewno wie z gory jako juz wspomniano ze niektore wyzwa ja jaka stala bywalczyni za 4 dziecko od krow rozplodowych. Nigdy nie wiadaomo jaka jest u nich sytuacja - skad 4 dziecko wiec ja jestem z gory nauczona ze nie powinno sie takich ludzi potepiac czy wspolczuc bo mozna sytuacje jaka by nie byla pogorszyc. Ludzie poniekąd przejmuja sie zdaniem innych - nawet tych anonimowych. Ja rowniez w takim wypadku bym unikala akurat tego forum:)

Gość hejkajaja
przez takie wspolczucia nie jedna mogla usunac ciaze czy zrobic inne glupie rzeczy - czy przez presje otoczenia. wiec zastanówcie sie po prostu

Gość Gratuluję wiosenna mamo!
Widziałam zdjęcie młodszej córci na blogu (to w łóżeczku) i wygląda jak Mick Jagger :D Serio, taką minę zrobiła jak Jagger robi na wielu zdjęciach!

Ech baby baby ;) Nie jestem w ciąży, nie mam nawet takiego zamiaru. Moja trójka mnie satysfakcjonuje w 300 % :P (kto ma 3 ten wie ;) ) Nie ukrywam się i nie staram się być anonimowa bo nie mam takiej potrzeby :P Nie jestem oskarżona o nic żebym musiała podpisywać się inicjałami i nie mogla ujawniać swojej tożsamości :P No i to tyle "dementowania plotek". Pewnie za jakiś miesiąc się dowiem z kafeterii, że jestem w 5 ciąży z bliźniakami :D Jak będę planować kolejne to dam Wam wcześniej znać cobyście nie musiały siedzieć i rozmyślać czy mi współczuć czy nie współczuć ;) Obiecuję :P:D:D:D Pozdrawiam serdecznie :D

zazdrościcie że ma takie ładne dzieci, zajmijcie się sobą chore kobiety

Gość hahhaen
ach te baby glupie tylo plotkowac ;) wiosenna, a powiedz zmienilas imie corce trzeciej, bo zawsze w stopce mialas mkk a teraz masz z na koncu i to mnie zafrapowalo (nie z jakiejs tam czystej ciekawosci, ale sama rozmyslam nad zmiana imienia dla dziecka i nie wiem do jakiego wieku jest to mozliwe) pozdrawiam:)

Gość jdjf
wiosenna mam to jedyna normalna tutaj kobieta ktora naprawde doradzi i mozna na jej radach polegac wstyd wymyslac takie plotki wara od niej :)

Gość gadafaba
Noo, fajne ma dzieci ale jednak widac po ubraniach, ze trojka to wielki wysilek finansowy dla rodzicow. Dzieci mile ale ubrane biednie i nie gustownie :O

Gość rolling in the deep
biedna to ty jestes-biedna umysłowo, emocjonalnie...zal mi takich ludzkich wymiocin jak ty:O

Nie zmieniłam imienia. Ona ma na 2 Zofia i tak się przyjęło już na stałe. Nie będę jej zmieniać raczej choć myślałam nad tym :) O gustach się nie dyskutuje. Mnie tam się najnowsza kolekcja Zary podoba ;) haha

Gość ..................-----
Wiosenna mamo myslalam,ze juz zrezygnowalas z forum.Fajnie sie czyta twoje posty.Pozdrawiam.

Gość do wiosenna mama
To ile Ty masz lat, że już masz trójkę dzieci? to dużo jak na nasze czasy