Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popii

jak to mozliwe, zeby noworodek

Polecane posty

Gość popii

co ma 3 tyg nie spał od 9 rano??? drze sie cały ten czas do piersi, zaraz po 5 min zasypia jak go odkładam jest ryk i znowu biore go, cycek, zasypia, odkładam i ryk,,, błagam pomózcie!!!!1 zaraz zwariuje

Gość pedzaca donica
Czesto tak wlasnie bywa gdy sie karmi piersia :(

nie pozwalaj mu zasypiać jak je dziecko powinno ssać około 15 minut żeby się najdało ale czasami tak jes, mój synek był taki rozdarty i do 5 misiąca życia nic innego nie robił tylko przy cycku spał, za to szybko schudłam i po ciąży małam lepsza figure iż przed

Gość do popii
to jest norma , tak jak pisze poprzedniczka niestety na cycku tak jest :( moja do 3 tygodnia był anioł , jadła , spała i tak w kółko , ale się skończyło . W dzień zero snu tylko cycek , nawet wysrać się nie mogłam , bo był ryk i tak do końca drugiego miesiąca i się unormowało :) więc bądź dobrej myśli i jedynie co mogę ci poradzić to przeczekać ten okres i się nie stresować :)

Gość popii
umieram z g łodu, pragnienia nie mówiac o inycg potrzebach... i tak od wczoraj...

Gość popii
ale jak przeczekac??? przeciez grozi mi smierc głodowa!! kregosłup mi pada... nie mam siłłłłłłłłł

Gość popii
przeczekac??? z sił juz opadam, kregosłup mi peka, zaczynam miec nerwy!!!

Gość popii
moze sie nie najada?

poppi spokojnie przecież chciałaś mieć dzidzie nikt nie mówił przecież że będzie lekko, dziecko potrzebuje bliskości, a jak potrzebujesz jeść podrzuć mężowi dziecko na trochę, mamie, teściowej babci

Gość pedzaca donica
Ja wymieklam i przeszlam na butelke,zaczelam zwyczajnie malego dokarmiac i maluch byl calkiem inny potrafil przespac 4 godziny w dzien.To bylo dla mnie jak zbawienie.

Gość koloNosa lata osa
moze ma kolke....

Gość monk.P
daj mu/jej butle z mm zobaczysz zaraz inne dziecko bedzie.

Gość popii
taaa, maz w pracy, tesciowa nie pomoze, a mama setki km od nas! wiem, ze lekko miało nie byc, ale jesc 24h??? serio, nie mam czasu nic zjesc, jestem na kanapce od 7 rano i herbacie co mi maz zrobił. młody ma juz metne oczy ale czuwa! na litooosc!

Gość jjjsmsmkjokmsm.amlkqqo
chyba nie jest tak żle, że siedzisz przy kompie.... :) idź się lepiej odlej i najedz w tym czasie.

Gość do popii
no kochana życie :)) musicie się nauczyć siebie nawzajem , a na to trzeba czasu , a ty po jednym dniu już masz dosyć ? to co współczuję . ja też zaczęłam dokarmiać i chociaż na spacerze się nie darła ,

Poppi najada się, ale Cię rozumiem. Nie mogłam zrobić nic. Od 3 miesiąca dokarmiam raz butelką, planuję więcej, bo nie daję rady karmić naturalnie. Nie mogłam nawet wyjść do toalety.

niech mąż obok herbaty szykuje Ci stos kanapek, przekąsek. Ja czasem jem obiad o 17 czy 18 jak maż wroci z pracy.

Gość popii
no ja nie chce butelki, zcierpie to byle by nie trwało wiecznosc, juz sie poswiece dla jego dobra by miał co najlepsze byleby moje cycki wytrzymały

Gość popii
siedze przy kompoe, bo on wisi na cycku, sztuke pisania jedna reka opanowałam, ale robienia obiadu lub chocby kanapki nieeee

wspłczuje, to jakis dramat, jesli sie wkurzasz to dziecko to czuje..... i koło sie zamyka dziecko najedzone to dziecko spokojne, i matka szcześliwa - pełen luz i spokój, tego wam trzeba, daj ze mu dziewczyno mm i zobaczysz jaki bedzie szczesliwy ....zaśnie ci na kilka godzin i ty odsaponiesz,,,,, długo tak nie pociagniesz, .,..... moja córcia nie była karmiona piersia, niestety, i nie widze zeby z tego powodu była nieszczesliwa, totalny spokój, ma 7 miesiecy od 3 miecha przesypia całe noce !

popii, ale jak już będziesz mieć dość to daj chociaż od czasu do czasu raz mm. Ja miałam tak dosyć, że...zaczęłam się robić "agresywna" albo ciągle płakałam. Często na kafe piszemy, że najwazniejsze zeby dziecko mialo szczesliwą mamę. Z tego co piszesz to miałam/mam dokładnie tak samo.

Wisi przy piersi, bo..widoamo malo sie najada na raz, bliskosc i tak i tak dalej. z czasem powinno byc lepiej, ale jak mojej sie zwiekszyl apetyt w 3-4 miesiac to byla caly dzien przy piersi. kregoslup boli po coazy. na siedzaco go sobie podpieraj albo karm na lezaco.

Gość popii
kupa własnie idzie

Gość popii
dokarmiac mm?

Gość List w butelce28
Pewnie ze dokarm,zobaczysz ze dziecko bedzie spokojniejsze a Ty szczesliwasza :)

Gość nie dokarmiac
chyba ze nie chcesz karmic piersia, kup chuste, bedziesz miala wolne rece, on chce bliskosci

poppi jak uważasz, ja dałąm radę karmić 3 miesiące jak Ci pisałam, równo od tego czasu podaję raz dwa razy mm i naprawde licze, ze bezbolesnie przestawie w ten sposb na mm. Chcialam karmic naturalnie, probowala i w ogole, znam wszystki zalety karmienia i tak dalej, ale nie dawałam rady. Mala po butli slodko spi, ja odpoczne i potem karmie piersia.