Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój tata ma dług 3 miliony :(

okropny dług :(

Polecane posty

Gość zczc
te dziedziczka ty sie tak pizdo glupia nie ciesz, bo nie wiesz co sie moze zdarzyc. nie takie historie znam z zycia.ludzie pewni czegos na 100 porcent budzili sie z reka w nocniku, ale cieszyli michy za wczasu. pozniej tylko gorzko plakali

Gość bn
korwa jena ty masz naprawde beznadziejny zywot- moze ty chora jestes ze nie masz przyjaciol tylko zycie na forum

iwesz ty masz teoretycznie 3mln długu nie doruszenia dopóki tatuś nie spłaci ,ja mam grubą kasę co miesiąc ;)ciekawe kto ma lepiej

Ale tobie chodzi tylko o zasrane 3 mln... 40 tyś miesięcznie, a kto powiedział że to jej mężu zarabia?

Gość bn
jena ta twoja stala kasa to zasilek dla bezrobotnych?

nie 20 ani 40, w tym roku rozszerza swoj interes, będzie to duży biznes, na całą polskę, wchodzi w spólkę z bardzo szanowanymi biznesmenami, zresztą nie powiem wam, jakie ma znajomości, dzięki tym znajomościom kryzys na pewno przetrwamy :classic_cool:

sama powiedziala :) czekaj, tharwista, kto mowi o 3 mln? to na początek, 3 mln warta jest jedna inwestycja, w tym roku ma powstać takich 10.

ja tacie ufam, jest inteligentny, zaradny i sprytny :)

Co teraz zaczynamy się chwalić znajomościami? Ja mam znajomości w Polsce w Europie, w Usa... Znam ludzi z naszego batalionu z Iraku, rozwiązanego za zachowanie. Ale armie innych krajów chętnie nas przyjęły, z różnych powodów.

masz 40 tys co miesiąc i dlatego wyglądasz jak tania bazarówa i mieszkasz w starym, obdrapanym mieszkaniu?:) zresztą kasa ci sie skonczy tak szybko, jak męzus odejdzie do ladniejszej i z ciasniejszą cipką :D:D

Gość dżeny , ale kiedyś pisałaś
że twój mąż jakieś dizałki sprzedaje i było ich kilka - to jak mozesz pisać ,ze maż CO MIESIĄC zarabia 40 tys ?:) ja w tym miesiacu , szcżśliwie , sprzedałam mieszkanie za ok 300 tys - to mam mówić ,ze ZARABIAM 300 TYS ?:)

Gość bn
raczej 400 zeta na tydzien grubasie

Gość zczc
nie 20 ani 40, w tym roku rozszerza swoj interes, będzie to duży biznes, na całą polskę, wchodzi w spólkę z bardzo szanowanymi biznesmenami, zresztą nie powiem wam, jakie ma znajomości, dzięki tym znajomościom kryzys na pewno przetrwamy a buhahahahaha, o kurde, dziewczyunko widac ze zielona jestes mocno w tych klockach...akurat siedzie w biznesie kupe lat i jedno ci powiem ze jeden na pare tysiecy takich przedsiewziec wychodzi rocznie i ejsli juz uda sie komus przebic to i tak realkizach=ja trwa latami a po dordze w 90 % POJAWIAJA SIE roznego rodzaju problemy, zmiany i koniec koncow statystycznie nigdy zaden biznes plan nie ejst zrealizowany w 100 %. fajnie ze tatus ma ambicje....ale bede szceera..powodzenia:) przyda mu sie bardzo!!

no niestety ale twoje niedoczekanie z odejściem:) mój mąz nie widzisz świata pozamną pozatym nie mamy intercyzy majątek wspólny;) a ty dalej marz dziewczynko o milionach;)

a twój tata jak jest taki inteligentny i sprytny - to jak moze mieć takie długi ?:)

tharwista, nie będziemy się chwalić znajomościami, bo nie jestem głupia i wiem, co mogę powiedzieć a czego nie. czy masz z tych swoich znajomości jakieś korzyści? od tego są tzw znajomości

Gość zczc
ja tacie ufam, jest inteligentny, zaradny i sprytny :):):):):):):) kazdy kto zajmuje sie jakimkolwiek biznesem jest inteligentny, zaradny i sprytny wiec te cechy nie sa zadnym gwarantem sukcesu, jesli ludzilas sie ze tak wlasnie ejst:):):):) hehe dziewczynko dorosnij

Gość bn
jak odleje pomyje do splukania kibla to zaoszczedzi:D JENA TY ZEBRAKU PATOLOGICZNY

a nalichszy nawet procent kredytowy od 3 mln - masz pojęcie jakie to odsetki tylko w skali miesiaća ?:) dzieciaku , miliony to na koncie lotto widizałąś i tyle :D

bardziej bym sie chwalila jak bym taką kase sama zarobila a nie czychala na hajs na ojca...

bo jest w trakcie splacania ich :) nie musisz mu zyczyc powodzenia, jest silny psychicznie, więc mu się uda :) zresztą nie mogę powiedzieć więcej na ten temat.

dżeny - alr ty powinnaś ja rozumeić , przeciez sama żyjesz w swiecie fantazji :)

Gość bn
jennifer8787*** no niestety ale twoje niedoczekanie z odejściem mój mąz nie widzisz świata pozamną pozatym nie mamy intercyzy majątek wspólny A PO CO CI INTERCYZA ??????? NA TE MIESZKANIE W BLOKU I STAREGO MALUCHA:D

Mogę mieć jak tylko za dzwonie... Na razie mam wszystko co mi życia potrzebne. Spore mieszkanko w eleganckim bloku na przedmieściach warszawy... Zapewnione żywienie w jednym z barów, miejsce do ćwiczeń... Złożyli mi się na specjalnie oszklony i ogrzewany balkon, taki że mogę tam siedzieć godzinami. I 3.500 na wydatki miesięcznie. I 2 kule, i mam zdrowieć.