Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój tata ma dług 3 miliony :(

okropny dług :(

Polecane posty

Gość bn
jennifer8787*** nie ja żyje w realnym świecie i tym sie różnimy DZENA ZYJE W REALU-POMYLILA SIE Z ROCKENFELLEREM:D:D:D

ale jestescie zawistni, a jennifer najbardziej :) w sumie sie jej nie dziwie, no nic, nie będę z nią dyskutować. zczz - nie napiszę więcej, ale tata nie będzie tego rozszerzał sam, tylko z ludźmi ktorzy mają coś do powiedzenia

Gość bn
ZYWOT JENY REALNIE WIRTUALNY:D:D:D

Jestem żołnierzem, byłem w Iraku, z siekali mi nogę nabojami... Siedziałem trzy dni w szpitalu w Bagdadzie, a po tym uśpili mnie i polecieli ze mną do stanów do szpitala. Dlatego mam nogę, i Amerykanie to równi goście.

Gość bn
BOSZZZZZZZZZZZ TY GLUPIA PINDO WYGLADASZ JAK OJSZCZANY PUDEL

jennifer, jesli twoj facet rzeczywiscie tyle zarabia (w co watpie, sadzac po twoich zdj) to moze miec każdą dziwkę, więc niestety pogodz sie z tym :D nie zdradzalby cie gdyby cie szanowal, ale ty niestety ciagniesz z niego kase tharwista - dobrze, ty nie dzialales w biznesie, super masz warunki, osiągnąles to sam, jak sie domyslam i podziwiam cie

tiaa tak jak ma kasę to zdradza, na pewno ma kochankę na pewno mnie zostawi ;) i na pewno zostanę bez kasy...i jakie historie jeszcze wmymślisz;)przykra jesteś dziewczyno:* ale wiem że piszesz to z zazdrości więc ci wybaczam:*

Wracam, już w kwietniu/maju stanę na nogi. Tęsknie za czasami w których byłem w mundurze, wśród piasków, jak wyzdrowieje oczywiście już mam propozycje powrotu. Chcę znowu zobaczyć swój batalion, już nie tylko w Polskich mundurach. Melduje się porucznik armii Polskiej.

Gość dżeny , ale kiedyś pisałaś
ja ciebie pamiętam - kiedyś pisałeś jako falkon aż cię opieprzył jakiś ważniak z wojska ,ze wklejasz zdjęcia na tle samolotów :D

Gość bn
JENA CZY TY SIE WIDZIALAS NA FOCIE, WYGLADASZ JAK BALERON A TWOJE GIRY TO JUZ SWINIA LEPSZE MA

jennifer, jestes psychiczna i powiinas sie leczyC :) poki nie jest za pozno, naprawde :) tharwista, czyli jestes zolnierzem z powolania?

Gość zczc
autorko jestes jeszzce dzieckiem i totalnie nieopierzonym pisklakiem jesli chodzi o wiedze na temat biznesu,. chciaslabym zebys wiedziala choc polowe tego co ja wiem. opadlby ci ten twoj entuzjazm znacznie. to raz , a dwa - jestes dokladnie tak samo zawistna jak ci zawistni ludzie na ktorych przed chwila narzekalas:) nawet klasy ci brak....ech

Dziękuje... większość mi zapewnili koledzy, i armia Polska, a także bar który prowadzę, taki mały, zatrudnia 3 osoby. Nie miałem w planach wracać z posiekaną nogą do kraju. Ale to fakt, większość wkładu jest moja, mieszkanie w jednostce które sprzedałem, czy też to co do tgz "puchy" uzbierali dla mnie ludzie z mojego batalionu, z samych dolarów było 20tyś. Heh... aż się łza mi zakręciła jak wspominam.

To nie ja pisałem jako falkon, przypadkowo wpadłem kilka dni temu na owe forum, fakt zdjęcia na tle samolotów mam... cały album zdjęć z Iraku... około tysiąc.

obciagnełabym ci z polykiem za te 20tys to jak zgodzisz się?

To może weź udział w konkursie w którym można wygrać laptopa potem go sprzedaż i już kasy mniej do oddania. www.pokonamcie.org

Gość zagubiona nastolatkaa
SŁUCHAJCIE mój sąsiad wygrał w lotto niewyobrażalną sumę nagle wyjechał, wracał co jakiś czas zdjęcia na nk z polinezji, jego nowa chata w sydey, potem peru etc kase wygrał w 2004r. wrocil na stale wybudowal wille - wszystko na pokaz kupowal samochody jego zona byla wydoczegabanowa od stop do glow - w jej stroju wszyscy smiali sie ze skarpetek z kaczora donalda no ale pominmy wybudowali chate zainwestowali na gieldzie, kupili przejeli firme splajtowala splajtowali oni dom przejal bank dlugi 2 miliony a mieli 10 razy tyle on juz 3 razy probowal popelnic samobostwo a zona oszalala - doslownie TAKZE FORTUNA KOLEM SIE TOCZY

Gość bn
jennifer8787*** pozdrawiam i opuszczam ten beznadziejny topik:* a autorce życze więcej rozumu i mniej zawiści:* TEGO ROZUMU TO CALE FORUME TOBIE ZYCZY JUZ LATAMI I NIC!!!!!!!!!!!!

Gość bn
zagubiona nastolatkaa LADNA BAJKA JAK CHATKA PUCHATKA:D

Gość zagubiona nastolatkaa
nie to nie bajka wierzcie lub nie to moje spostrzeżenie do tematu a z tymi milionami to różne sa wersje ile ich bylo no ale nie wazne

Gość ojejejejeejejejejej
tharwista jestes moim idolem :*