Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dotyk szafirowej mgły

Patrzcie jak utyłam FOTO

Polecane posty

Gość rosacanina1
Tu chodzi o zdrowie!!! Cukrzyca, miażdzyca, stłuszczenie wątroby, nadciśnienie, hipercholesterolemia!!! co bedzie za pare lat??

Spokojnie, nie jesteś ani gruba ani tym nardziej otyła. Z łatwością schudniesz, co nawet nie powinno się odbić na Twojej skórze, ponieważ jesteś szczupła tylko nieco zaokrąglona tu i ówdzie. A tego chorego forum nie słuchaj., bo tutaj nawet anorektyczka miałaby sporo do zrzucenia, smutne ale prawdziwe 🖐️

Gość asiasrasiab
moim zdaniem ważysz 68-72 kg. Napisz ile.

Głupoty gadacie, po prostu nie ćwiczyła pewnie, a jadła dość dużo to wiadomo że ciało sie rozrosło i sam tłuszcz się nagromadził. Mloda jest, zmieni tryb życia i już:)

Gość peterj
pewnie sama jestes wielorybem.. kijem bym was nie ruszyl

Gość skoro tak mowi twoj gin
e tam fajna jestes ;) ja tam lubie dziewczyny okraglejsze, a nie takie ktore bym w rekach zlamal ;/

Gość rosacanina1
a jak tam w Twojej rodzinie jest? bo moze masz sklonnosci do tycia genetyczne?

Shizuka Hiou W pełni Cię popieram!!! W końcu ktoś prawdę napisał. Przeczytaj to autorko kilka razy i w końcu uwierz, bo to własnie prawda. Jestes zaokrąglona, ciałko masz jędrne, z łatwością schudniesz. I nie miej kompleksów, nie jest wcale źle z Tobą, naprawdę:)

Znow sie trolle zebrały i nikt nie umie obiektywnie ocenić. Do tego ta moda nienormalnych anorektyczek. Masz nadwage, ale nie wygladasz źle. Jak zjedziesz te 10kg to będzie rewelacja, ale nie popadaj w skrajnośći...

Gość jak w dymkremq
taka zgrabna dziewczyna była to się zapasła bierz się za siebie i to już !!!!!!

W rodzinie raczej średnia waga, jedne grube drugie chude, tak samo mężczyźni. Aśkaaa22 masz rację przez ostatnie 1,5 roku kompletnie odstawiłam sport na bok. Wcześniej biegałam, siłownia a jak straciłam pracę to tak się zasiedziałam w domu, jadłam i tyłam. Zero motywacji...

Zaniedbałaś się i tyle, zdarza się... Na pewno tęsknisz za dawną figurką, ale jak na moje oko to troszkę wysiłku i spokojnie do niej wrócisz:)

Gość Patrzę na nochal
Ty REBEKO nie wstyd ci!!!!!!!!!!!

Gość asiasrasiab
moim zdaniem ważysz 68-72 kg. Napisz ile.

Gość asiasrasiab
mam tyle samo wzrostu, zapuściłam się i ważyłam 65 max. Zacznij jesc niskokaloryczne potrawy, po miesiacu dołącz ćw. jak Ci poeci pierwsze 4 kilo to będzie spora motywacja. Nawet pierwsze dwa to radocha. Przejdź na 1200 kcal

I to własnie widac autorko, patrząc na zdjęcie. Ewidentnie brak ćwiczeń, samo sadełko na brzuszku i udach, w ogóle umięśniona nie jesteś i przez to taka zaokrąglona tu i ówdzie. Przez to też sadełko się wylewa, bo to sam tłuszcz. ale jak to zmienisz to wrócisz do formy.

Bzdura, mimo ze samej mi sie podobaja bardzo chude sylwetki, potrafie dostrzec kiedy ktos jest szczuply a kiedy gruby. Te czasy sa chore, napedzane przez projektantow - pedalow i te prostackie, malo inteligentne chlopy to podchwytuja. Najlepiej nie ogladac sie na kogos, dla kogo wyznacznikiem piekna jest waga. Masz ladna sylwetke, jesli chcesz mozesz troche zrzucic. Jesli nie tez dobrze 🖐️

Pisałam już wcześniej ważę 73 kg i mam 175 cm wzrostu. Oj zaniedbałam swoje ciało strasznie i tak samo strasznie się z tym czuję. A czy tęsknie za dawną sobą? Baaaaardzo :)

Ja mam 22 lata, wzrost 172, a ważę 67 kg. Nie ma co oceniać po wadze, bo ja akurat szczupła jestem mimo tej wagi. Waga tak naprawdę jest mało wiarygodnym wskaźnikiem.

Ja to co innego, chudosc preferuje z nieco innych pobudek nizli wzrokowych. Nie, nie poddalam sie. To dla mnie zadna filozofia. Jestes tuzinkowy, zwykly, pedzisz jak kon za wytyczonymi "idealami" wiec nie pisz do mnie...

Dlatego autorko postaw na ćwiczenia, żeby coś z tym tłuszczykiem zrobić, ciałko wtedy odrazu nabierze innych kształtów:)

Gość fausti
http://kobieta.wp.pl/kalkulatorbmi.html?ticaid=1df95 Masz takie same bmi, jak ja. Tylko że ja mam 48 lat-168 cm i 66 kg wagi. Przez ostatnie 4 lata utyłam 6 kg i szczerze-źle się z tym czuję. Ale nasze BMI mówi, że mamy idealną wagę i tego się trzeba trzymać:)

Gość peterj
Asiu,mozesz byc 4 Grycanka