Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet z kulturka osobista

jaki telefon polecacie do 230 zł?

Polecane posty

na pewno chcesz taniego dotykowca??? To mozesz sie mocno rozczarowac po uzytkowaniu takich modeli. Moze napisz do czego chcesz uzywac tego telefonu... do smsow, rozmow, internetu, robieniu zdjec.. , ile bateria ma trzymac itd...

wiesz gdyby mi sie nie zepsuł joystik w moim siemiensie starym cvx70 ktory ma 7 lat i wyglada jak nowka to bym nic nie kupował :D ogolnie tylko pisze sms i dzwonie, srednio uzywam fona i wiem ze dbam o takie swoje rzeczy .... nie wiem co do zdjec to oczywiscie w penych okolicznosciach zawsze sie przyda ale nie skupiam sie na tym ... bateria moze mi padac nawet po 2 dnia i tak sie przyzwyczaiłem z tym swoim ... internetu nie bede uzywał to wiem

BArdzo zabytkowy ten telefon ;) czyli wydaje mi sie ze kazdy obecnie telefon by pasował :D Z dotykowych w tej cenie to nic bym nie polecił, z tradycyjnych w takiej cenie moze od biedy samsung c3322, prosty klasyczny ze znosnym wyswietlaczem , z wejsciem na dwa karty sim. np http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/samsung-gt-c3322.bhtml#afterSearch-c3322||

to jest tak ze chciałbym cos kupic czym nie bede sie wstydził ze mam jakis stary fon bo koorwica człowieka chwyta jak gadasz z jakas dziewczyna a tu wyciagasz telefon cegłowe i jak tutaj numer zapisac no wstyd jak chuj :D

No to tego c3322, bo avila czy kp 500 to dopiero obciach, jesli o to chodzi :D

Bo avile i kp500 daja w najnizszych abonamentach , w tych za 25 czy 30 zł. Połowa gimnazjum ma takie telefony :classic_cool:

ta nokia ma aparat VGA czyli bieda. Tylko nadaje sie do mmsa. Bateria tez bedzie kiepska. Wyswietlacz tylko 2 cale. W dodatku rozsuwany. Co prawda nie miałem tego modelu w reku ale rozsuwane nokie zawsze były kipesko wykonane. Szybko łapały luzy na bokach. Nie wierze ze kilka lat by wytrzymał. Ale to kwestia gustu. Sobie bym nie kupił.

Niestety w tej cenie ciezko cos ładnego i nowego kupic. jakby to był uzywany to cos tam bys ie znalazlo ;) Ale ja mam dyuze wymagania i wybrzydzam :P Moze ta nokia dla kogos kto nie jest przyzwyczajony do bajerów wystarczy ;)

Gość koooobieeet
kurde, facet wyciagajacy telefon dotykowy- porazka:)

Nie znam osoby ktora miała czy avile czy lg kp500 i by byla zadowolona. Zawsze klneli jak naciskali po 3- 4 razy i ekran nie reagował :P Te tanie dotkowe to sa oporówki, zoptymalizowane pod tak zwany rysik czy paznokieć :P Pojenmnosciowy ekran jest praktyczniejszy bo reaguje lepiej na palca, na dotyk a nie na mocne duszenie po ekranie

Szukaj moze na allegro zadbanej noki 6303. Z gwarancja kilkumiesieczna moze da sie kupic , albo samsunga s7220, moze by sie trafił samsung s5610

Gość koooobieeet
szpanem to sa iphony, htc, se xperia arc np. A jak chcesz cos za taka cene to polecam nokie e51, albo se k800i. Dottykowe samsungi i lg to babskie telefony:)

Gość koooobieeet
no za cholere nie widzi mi sie facet z dotykowym telefonem:) nie macie paznokci, zeby sprawnie stukac w ekran:)

e51 to fajne telefony, tylko jakos polaczen jest słaba , k800 to juz zadbanego nie kupi. Ale ogolnie dobre telefony jak w tej cenie. Tylko k800 ma słaba baterię i jest strasznie pospolity

A mzoe istotnie przyoszczedzic i takiego k800 kupic :P Ogolnie telefon ok. Tylko to juz bedzie egzemplarz 3-4 letni

Gość koooobieeet
ale dla chlopa:) ktory mial siemensa najbardziej nadala by sie jakas nokia:) e51 ladnie wyglada, dlatego zasugerowalam, bo chodzi o szpan:)

Gość koooobieeet
nowek juz chyba nie ma:) stary model, ale kultowy

Nowych nie ma na pewno, co najwyzej w nowej obudowie. To telefon ktory wszedl do sprzedazy w 2006 roku. w wersji optymistycznej to moze byc 2008rocznik. jakbys za 100 zł znalazl zadbany egzemplatrz to mozna brac