Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet z kulturka osobista

jaki telefon polecacie do 230 zł?

Polecane posty

Gość no i fajnie , zawsze to lepsze
troche od avilii czy tego lg co sie upierales :classic_cool:

Bedzie działał lepiej niz avila czy LG :P, ale cudów sie nie spodziewaj. Dla szarego uzytkownika ktory nie ma wielkich oczekiwań wystarczy :D A ja stwierdzisz ze to syf to pociesz sie tym ze gorzej mogłes kupic :D

Gość alewsienieznacie....
sony ericson x8 w komisie powinien być z gwarancja producenta do 250 złotych lub na alledrogo. szybki android wiele programów gier, internet, muzyka, filmy, radio itd. owszem to nie jest najlepszy samsung czy iphone ale daje tego namiastkę całkiem funkcjonalną...

x8 nie byłby zły ale to jest na androidzie. Akurat w tym przypadku to sadze ze to byłoby zbedne

Gość dancerka11
Przy sprzedaży swojego telefonu chciałem, aby odbyło się to jak najszybciej. Polecono mi doskonały serwis, który jest alternatywną dla portali aukcyjnych. Wszystko odbywa się w ciagu 48 godzin i bez wychodzenia z domu! Zdecydowanie polecam www.skuptelefonow.pl

Gość gfgfgfgdgdg
LG KP501 - po roku zepsuł się. Nie mogłam wysyłać smsów, wykonywać połączeń itp Nigdy więcej dotykowych. Polecam Nokie - niezniszczalne :)

Gość gość
Największy wybór zarówno smartdonów jak i nawigacji Uroute znajdziesz w ofercie sklepu internetowego pod adresem www.uroute.p l Sklep oferuj***ardzo atrakcyjne na rynku ceny i bardzo szybko realizuje zamówienia. Moim zdaniem warto skorzystać z oferty!

Gość gość
przez dziobacz.pl możesz spróbować kupić, portal polega na tym, że zgłasza się co się chce kupić i potem jak jest więcej chętnych to obnizają cenę u dystrybutora, jest taniej nawet kilka procent, warto spróbować

Gość Malnara
No aktualnie za taką cenę to tylko w abonament albo jakiś z rodzaju tych mooocno starszych :P Sprawdź na komórkomacie, tam zawsze się coś znajdzie ;p

Gość Olakwiatkowska14033
A może coś Archos ? chyba bys musiała dołożyć trochę, albo kupić używany ale naprawdę warto ogólnie są tanie a jakość świetna, dobry aparat i wyświetlacz

Gość gość
Również polecam smartfony Archos. Sprawdź sklep z telefonami https://mobalu.pl/ i na pewno znajdziesz jakiś model w Twoim budżecie :)