Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystyna 37

gdy objawy ciążowe znikają oznacza to że dzieje się coś złego?

Polecane posty

Gość krystyna 37

jestem w 6 tyg ciąży, miałam wcześniej przez kilka dni mdłości, piersi bardzo mnie bolały a teraz nic nie czuję. nawet nie mam zaciemnionej otoczki , nie wiem co się dzieje. śniło mi się dzisiaj że szykowałam mojemu mężowi garnitur na nasz ślub , był za duży więc trzeba było go oddać do poprawki. (jesteśmy małżeństwem 7 lat) dziewczyny czy to oznacza coś złego ?

Gość w11.
garnitur to chyba na śmierc? ...

Gość gjhkcgkgkc
autorko jaja se robisz z tym garniturem??? ;))) powiedz, że tak, bo chyba nikt nie jest tak głupi

Gość krystyna 37
ale jakie jaja, nie wiem o co ci chodzi

Gość krystyna 37
piszcie proszę, czy miałyscie podobnie

Mi się nie śnił garnitur.... A tak poważnie, spokjnie na pewno wszytsko jest ok. Martw się jak zaczynasz krwawić a nie z braku objawów :D

Ja nie miałam zadnych objawów ciażowych i nic złego się nie działo. Dzidzia zdrowa. POza tym objawy ciażowe, np. mdłości po jakimś czasie ustępują na ogół. W tłumaczenie snów się nie baw, ponieważ mojej koleżankce snilo się 3 lata temu, ze widzi mnie w czarnej sukni slubnej (co oznacza śmierć) - a jak widzisz, ciagle żyję :-)

Gość do czasu Agawa ;)
w 7 tygodniu minęły mi wszystkie objawy (przede wszystkim ból piersi i zmęczenie, senność, mdłości jeszcze nie miałam) i poroniłam :(

Gość do czasu Agawa ;)
w 7 tygodniu minęły mi wszystkie objawy (przede wszystkim ból piersi i zmęczenie, senność, mdłości jeszcze nie miałam) i poroniłam :(