Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

jaka czesc ciala podoba wam sie njabardziej u kobiet/mezczyzn ?

Polecane posty

Dzięki NB, też mi się to bardzo podobało. I chyba rzeczywiście jestem w coraz lepszej formie, pewnie bardziej na luzie, to i takie teksty przychodzą do głowy.

może to Twoja szczytowa forma Loos? :classic_cool: wykorzystaj instynkt :p cze Argen ;)

Gość inteligentni faceci są
sexowni, co tu dużo gadać. Jeśli chodzi o wyglad to oczy usta-usmiech i dłonie, kręca mnie meskie dlonie. Poza tym ważne jest jak facet pachnie...

Gość Zuzanna Amelia #amp; 24
L - czemu twierdzisz ze ten rok będzie przełomowy ? cream - witaj z powrotem , jakies zmiany nastapiły w Twoim życiu ?

Ja myślę, że moja forma z każdym rokiem będzie coraz wyższa, do tego trzeba dążyć.

Gość zniesmaczona...
U mężczyzn dłonie,stopy i barki

Tradycja rodzinna, w tym roku mogę nawet poznać przyszłą żonę.

co u mnie? hmmm... kontynuuję żywot człowieka poczciwego :D jestem rozsądna, ułożona, trzeźwo myśląca :) bardzo profesjonalna i odpowiedzialna :o i nudzę się jak cholera

NB i cream - jak sie czujecie w roli trzydziestolatków ? oboje jestescie z tego samego rocznika

Chcialbym przeprowadzic sie do duzego miasta i znalexc tam prace z tego co wyczilem na wspolokator.pl za 600 mozna zostac czyims wspolokatorem wiec trzeba by bylo zarabiac z 2500zl/m wliczajac dojazdy no moze troche mniej Jak myslicie czy drudno jest znalezc prace za 2500 w duzym miesie Poznan warszawa gdansk majac skonczona tylko mature i zerowe doswiadczenie najchetniej zatrudnilbym sie na budowie i mieszkal w jakims baraku od razu na miejscu przy robocie po przebudzeniu

ja jeszcze przed urodzinami :D ale skoro już pytasz to ja sobie nie radzę wcale :o

Chcialbym przeprowadzic sie do duzego miasta i znalexc tam prace z tego co wyczilem na wspolokator.pl za 600 mozna zostac czyims wspolokatorem wiec trzeba by bylo zarabiac z 2500zl/m wliczajac dojazdy no moze troche mniej Jak myslicie czy drudno jest znalezc prace za 2500 w duzym miesie Poznan warszawa gdansk majac skonczona tylko mature i zerowe doswiadczenie najchetniej zatrudnilbym sie na budowie i mieszkal w jakims baraku od razu na miejscu przy robocie po przebudzeniu

NB - to tylko kolejne urodziny , z ta roznica ze wchodzisz w nowe "dziesci" , ale kazdy przechodzi to na swoj sposob

NB - a z jakiego miesiaca jestes ?

cream - nie masz pracy ?

PP - jak było na studniowce ?

Gość rerthtrhtr
kurwa no to jest najlepsza beka na swiecie jak laska mowi ze najabrdziej ją kręci mózg u faceta :D szkoda tylko ze ci mądrzy grzeczni kujony itp to są zawsze sami i są cipami.. a cwaniaki, przystojniackzi i goscie z kasą to zawsze maja przy sobie najlepsze suki wy zakłamane kurwy !!

lipiec :o jakby nie patrzeć czwarty krzyżyk, a chciałabym jeszcze tyle osiągnąć ;)

czyli moge zapomniec o przeprowadzce chyba ze moglbym sie utrzymac za mniej ale czy to realne utrzumac sie w duzym miescie za 1500zl same dojazdy do pracy to juz duzo