Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimm

czy wasi faceci lubią pieszczoty nieprowadzace do seksu?

Polecane posty

Gość pseudonimm

Mialam kiedys faceta,ktory po prostu lubil przytulanie,dotykanie,ale nie musialo ono prowadzic do seksu ale tylko jeden z moich facetow taki byl..reszta traktowala to jako cos co mialo prowadzic do seksu,a nie miala potrzeby tulenia sie zbyt czesto tak dla samego tulenia.owszem,buziak co jakis czas,przytulenie,ale bez specjalnej glebi czy trafiam na jakichs malo czulych facetow czy mnie nie kochali,czy po prostu faceci tacy sa?

Jestem obecnie z takim misiem do przytulania i przyznam się że na początku było to dla mnie nowe i inne bo wcześniejsi faceci tak jak piszesz tym sposobem dążyli do seksu. Teraz uwielbiam tą jego czułość, przytulanie, głaskanie, całowanie po rękach, głowie. Czy będziemy się kochać czy nie zawsze wiem ze jestem dla niego ważna i skupia się na mnie. Tak jak piszesz jest chyba mało takich facetów, cieszę się że znalazłam własnie takiego miśka.

Gość pseudonimm
czy to zalezy od tego jak bardzo mnie kocha czy tylko od charakteru faceta?

Gość sasssssssssssssssssss
mój facet też uwielbia się przytulać itp to chyba zależy od charakteru albo temperamentu, bo niektóre kobiety też to lubią inne mniej

Gość hmm hmm.
ciekawe jaki to musi być typ charakteru i temperamentu??

Gość sasssssssssssssssssssss
nie wiem jaki. po prostu jeden lubi, drugi nie.

Gość ja takiego chłopa mam
lubi takie pieszczoty ale ja nie :o Jak sie smyram i przytulam to od razu mi sie chce kochać..

U nas nie ma pieszczot nieprowadzących do seksu :) tylko czasem pieszczoty mogą trwać kilka godzin, a czasem kilka minut, ale na końcu musi być seks inaczej mój mąż chyba by umarł :p