Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MonikaK335

potrzebna pomoc -porada .Ważna dla mnie sprawa

Polecane posty

to chyba ja- Ja właśnie myślę głową a nie "swedzaca pi**a" może sądzisz według siebie ?

Gość resurcy23
jestes kurwa i do tego tępa

tak więc znam już wasze zdanie , rozważę wszystkie za i przeciw , nie pojadę do Niego i nie stanę w drzwiach z żądaniem wysłuchania mnie, po prosty wybadam co się z nim dzieje teraz, a chodzi mi tylko o to aby wyjaśnić tę sytuację z przed lat. Nie będę włazić z butami w Jego życie ,nie chcę go ranić ponownie. A tym co piszą co z dzieckiem, to chyba obecna sytuacja też nie jest najlepsza , jeśli w domu są wieczne kłótnie o byle gówno ?

Gość szczotkowalnia
morderca, nie morderca...za darmo w pace nie siedział skoro w domu są awantury odejdź ale układać sobie życie z facetem z wyrokiem i małym dzieckiem? jesteś kompletnie nieodpowiedzialna!

Ja nie powiedziałam że muszę sobie życie ułożyć z Nim , ale że chcę wyjaśnić sytuację z przed lat. A jak to się potoczy to czas pokarze . Dlaczego wszyscy skreślają ludzi którzy mieli wyrok ? to też są ludzie którzy pełnili błąd w życiu , nikt nie jest nieomylny .

Gość owieczka zielona
Masz racje jak ktoś nie popełnia błędów to tak jak by nic nie robił. Nie przejmuj sie co piszą ,widocznie za mało przeżyli by wiedzieć jak to się czasem w życiu układa

mnie też się tak wydaje ... no cóż "przyjmę te obelgi na klatę " ja chciałam poznać zdanie na temat tej sytuacji a nie to co o mnie myślą ...