Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dlaczego przystojny brunet w okularach nei może znaleźć drogi

Polecane posty

fiku -taka sympatyczna jestes dziewczyna, ale masz chyba straszny problem z soba Skarbie.Az mi Cie zal , ze tak ciagle zakladasz desperackie tematy . Wez sie kobitko w garsc .Dookola jest tylu wartosciowych ludzi , a Ty ciagle miotasz sie , jak ryba w sieci:-D

na swiecie nie jest jeden brunet w okularach.Widocznie az tak mu nie zalezy na tym wyciagnieciu reki po swoje szczescie . Moze odpusc tego konkretnego, a otworz sie po prostu na kogos fajnego, a czy on bedzie mial takie , czy siakie wlosy ? Czy musi byc okularnik? On ma Ciebie pokochac z wzajemnoscia i bedzie super . Zamiast marzyc o Fata Morgana , znajdz wreszcie mezczyzne z krwi i kosci :-D

no wierze.Ale, poki co wzdychasz bezowocnie , a moglabys cieszyc sie randkami i zyc zamiast zakladac kolejne tematy . Juz nawet nie bardzo ktos chce sie wypowiadac u Ciebie. Posluchaj mojej rady z serca plynacej -znajdz faceta , ktory zaineresuje sie Toba z wzajemnoscia. Zyj Kobieto .

mysle, ze nie randkujesz .Wiecej- mysle, ze jestes nieszczesliwa dziewczyna. Pozujesz na wyluzowana i czekajaca na Krolewicza ze swej bajki .Nakrecasz sie sama , co do swej wyjatkowosci . Taka biedna Dziewczynka z Zapalkami na mrozie . Ale i tak bardzo , ale to bardzo Cie lubie . Milego dnia Fiku .

Gość Romann Dmowski
Po co, jak nic z tych randek nie wynika?

Dokładnei z tych randek nic nei wynika Jestem wyjatkowa, ale nie w sensie księżniczki czekającej an królewicza. Jestem wyjątkową osobowością :)

Ja sie jest w kims zauroczonym, to sie trzeba umawiac i pewnie cos z tego będzie, a jak nie, to nie ma sensu sie umawiać na jakieś pedalskie "randkowanie".

Gość polecam:)
Może ma źle szkła dobrane?

"Może ma źle szkła dobrane?" no włąśnie mam tę samą wątpliwość samotny - nieokularników też spotykałam czasem (choć rzadko) na swej drodze :) i nawet byli całkiem przystojni