Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba chcę z tacką

czy przy spacerówce przydaje się ta tacka ?

Polecane posty

Gość chyba chcę z tacką

jestem na etapie wybierania spacerówki i spodobały mi się te z tacką... ale czy warto ?

Gość Zouo
mnie się przydawały.

Gość chyba chcę z tacką
a jaką miałaś spacerówkę ?

Gość Zouo
baby designe

Gość Zouo
jak dla mnie ten 3

Gość chyba chcę z tacką
a mozesz powiedzieć dlaczego ten 3 ??

Gość Zouo
akurat najbardziej mi się podoba, tyle

Gość Agrafka1
Niekoniecznie. Chyba, że chcesz mieć ciągle umorusane jedzeniem dziecko i tapicerkę. Ja wyznaję zasadę, że od jedzenia jest krzesełko w domu, a spacerówka od spacerów. Dziecko nie musi bez przerwy jeść między posiłkami - w tym w czasie spacerów. Wystarczy jak je o określonych porach w domu, a nie siedzi w wózku z chrupem w buzi i butelką. Zbędny gadżet. Kubek, butelkę albo bidon można wrzucić do kosza pod siedzisko. Za to przydaje się czasem uchwyt na kubek/butelkę mocowany do rączki wózka, żeby rodzic mógł wstawić tam wodę w upalny dzień, albo kubek z kawą na wynos jak jest w podróży i nie ma wolnej ręki, bo tego akurat nie da się wrzucić do koszyka.

Gość Zouo
a kto pow, że na jedzenie się przydaje? mnie się na różne pierdólki przydawało.

Gość Agrafka1
Ale ta dziecięca z przodu? No oprócz zabawek, jedzenia, picia albo chusteczek higienicznych to raczej niczego się tam nie połozy, bo inaczej dziecko może sięgnąć i zniszczyć. :) Ta tylna dla rodzica jest praktyczniejsza. Klucze i telefon można zabrać, bez brania torby z domu.

Gość chyba chcę z tacką
Agrafka1 - dobrze gadasz :) otworzyłaś mi oczy :) a możesz powiedzieć jaką spacerówkę ty masz ?

Gość Zouo
tak właśnie. można tam położyć zabawkę np. Miałam dziecko, które ciężko było w wózku utrzymać, więc przydawało mu się coś położyć żeby siedział grzecznie na swojej małej pupie. Ale fakt ta dla rodzica jest praktyczniejsza.

Gość Wiecie co zabawki można też
przyczepiać do pałąka spacerówki, lub do daszku, albo bocznego pręta stelaża przy siedzisku. Teraz jest pełno zabawek z plastikową pętelką do przywieszania, albo materiałową, także to nie problem. A jedzenie i picie można spokojnie wrzucić do kosza. Tak jak wyżej piszecie, bardziej się przydaje ta dla rodzica, chociaż my nie mieliśmy, ale mieliśmy uchwyt na kubek. Klucze lądowały w kieszeni, a telefon albo zostawał w domu, albo w drugiej kieszeni jak trzeba było zabrać a nie chciało nam się brać torby. No ewentualnie do kosza rzucaliśmy razem z innymi rzeczami. Dla nas priorytetem nie były tacki tylko była solidność stelaża, lekka waga, dobrej jakości koła które nie pękają ani się nie wieszają, tapicerka przepuszczająca powietrze a nie sztuczna, duży daszek, o i tego typu rzeczy. Tacka to tylko gadżet. Można dokupić sobie mały organizer do rączki wózka innej firmy i na to samo wyjdzie.