Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fisherowa....

O co chodzi z ta BIEDRONKĄ????

Polecane posty

Gość fisherowa....

Nie kupuję w tym sklepie, bo mi nie po drodze. Wiec nie znam asortymentu, ale o co chodzi? Jak ktos na kafe napisze, ze zaopatruje sie w Biedronce, to jest atak... czemu??? wytlumaczcie mi to... czy tam gówno sprzedają???

są i lepsze i gorsze produkty ale żeby od razu mówić że to gówno.... no nie wiem ja czasem robie zakupy, co moge wymienic z dobrych produktów? hmmm serc gouda, jogurt z zbożami, bułki grahamki, całkiem niezle miesko mają, zawsze świeże bo widac i czuc przede wszystkim a poza tym czy tak jest tak tanio żeby od razu mówic że to gówno? no nie wiem, ceny normalne, nie zarabiam kokosów, biedna też nie jestem ale na zakupy a Almie mnie nie stać....

ja kupuje tylko w sklepach ze zdrowa zywnoscia ewentualnie w naszym sklepiku na wsi ale tylko markowe produkty maslo lurpak, serki president, danona, swieze owoce, zeby zrobic pyszny soczek

na kafeterii to wszystkie panie domu tylko w delikatesach ALMA kupują hahaha:) a biedronka jak każdy sklep ma różne produkty na półkach... ale np dobrej kawy tam nie kupisz :P

jordan ma racje :P tylko alma i krakowski kredens ew. sklepy eco :D aha i kazdy z 12 tys na reke zarabia :P :D produkty jak produkty. jedne dobre , drugie niekoniecznie :)

nagonka, na Biedronke...no tak bo zaden inny sklep nie zrobił takiej kariery jak własnie Biedronka sama kupuje oprócz tego w Carrefourze i tesco i Auchanie i powiem Was że świeżość produktow w tych sklepach pozostawia wiele do życzenia, kupcie sobie produkty sygnowane ich marką, tragedia :) ale nie bo w Biegronce nic nie ma tylko jest gówno, ale np na śledziach jest napisane wyprodukowane dla Biedronki przez Lisner, albo na serach wyprodukowano przez Mlekovite....

Gość opiopi
Beata sk - po co gadasz głupoty jak nawet prawidłowo ni epotrafisz napiszać nazwy kawy? rozbawiłaś mnie, :)

w Shake z McDonalda też znaleźli kilka rodzajów spermy a w FishMacu czy jak mu tam pokazali że nie ma w ogóle ryby ale to nić i tak wszyscy jedzą w McDonaldzie:) marka marka i jeszcze raz marka a jeśli jakaś firma nie sprzedała się tak marketingowo to wg Was jest gównem śmiechu warte

Gość cholerny dzień!!!
ludzie,gdzie wy macie zdrową żywność -a z czego te raki -chemia i chemia!

Gość chdhhd
Biedra jak to biedra..ale syf w sklepie mają nieziemski, brudne podłogi, lepiące się półki masakra...omijam z daleka.

Gość ptasiek nastroszony
ja zaopatruje się tylko w biedronce kupuje tam żywnośc chemię gospodarczą, kosmetyki i naprawde jakosc tych prodóktów jest nawet lepsza niż z delikatesów alma albo piotr i paweł

ja zaopatruje się tylko w biedronce kupuje tam żywnośc chemię gospodarczą, kosmetyki i naprawde jakosc tych prodóktów jest nawet lepsza niż z delikatesów alma albo piotr i paweł wczoraj w piotrze i pawle widziałam spleśniałą pietruchę (korzeń) bleee ale ogólnie to nie można powiedzieć żeby w biedronie były lepsze produkty no już bez przesady..... a szczególnie kosmetyki

Gość do beatki
Skoro kupujesz ta kawe to pewnie wiesz, ze nazywa sie Lavazza Produkty w Biedronce to sa markowe produkty robione na zamowienie tego sklepu, maja biedronkowe opakowania a w srodku to samo co w opakowaniach markowych. Poczytajcie dane producenta, przyprawy robi Kamis na przyklad. Wina maja calkiem na poziomie. Tylko cena sie roznia.

Gość ptasiek nastroszony
kosmetyki suko są też produkowane dla biedronki przez inne markowe firmy więc jesli szmato nie wiesz to się nie wypowiadaj

ptasiek nastroszony kosmetyki suko są też produkowane dla biedronki przez inne markowe firmy więc jesli szmato nie wiesz to się nie wypowiadaj hahahahhaha co za prymityw

A ja gdzies czytałam, że renomowane firmy maja oddzielne linie produkcujne na rzeczy sprzedawane pod inna marka i one odbiegają jakością. Nie wiem czy to prawda. Rzadko bywam w Biedronce, ale jest tam jakos tak... niezachęcająco. Może nie brudno, ale nieświeżo.

Gość EwelaBrugge
Ja się boję przetworzonej żywności z dyskontów. Chemię, papiery, warzywa, owoce mogę tam kupić, ale całą resztę kupuję droższą lepszych firm.

Gość EwelaBrugge
To prawda, te rzeczy znacznie odbiegają jakością od normalnych, mimo że wyprodukowano je w znanym zakładzie.

A ja gdzies czytałam, że renomowane firmy maja oddzielne linie produkcujne na rzeczy sprzedawane pod inna marka i one odbiegają jakością. oczywiście że tak jest, nikt za niższą cenę nie wyprodukuje towaru wyższej jakości lub jakości równej produktom firmowanym logo producenta

Gość EwelaBrugge
To prawda, te rzeczy znacznie odbiegają jakością od normalnych, mimo że wyprodukowano je w znanym zakładzie. Zresztą nie ma co oszczędzać na zdrowiu, bo ta bzdurna oszczędność z czasem wychodzi i koniec końców drogo kosztuje.

Gość wakaaacje
moja koleżanka pracowała na dziale mięsnym w piotrze i pawle we Wrocławiu, gdzie nieraz widziałam serialowe "gwiazdy" czy damy w futrach;) Jak mi opowiedziała co tam się dzieje po godzinach to nigdy więcej nie zrobiłam tam zakupów: mięso myli w jakiejś chemii, wędliny przekładali: plasterek świeżej i starej na zmianę, sałatki w pojemnikach z przekroczoną datą ważności otwierali i mieszali z tymi na wagę, nie wspomnę o daniach gotowych typu kurczak z rożna, kotlety... Alma pewnie nie jest lepsza, ale niektórzy ludzie czują sie "lepsi", że kupują w Almie a nie w biedronce... Dobre produkty można znaleźć w każdym sklepie, trzeba tylko umieć czytać skład...

Gość EwelaBrugge
Mięso najlepiej kupować w specjalnych sklepach mięsnych. Są takie w każdym mieście. Drogo, ale pewniej.

Dobre produkty można znaleźć w każdym sklepie, trzeba tylko umieć czytać skład... oczywiście A to co piszesz co działo się w sklepie gdzie koleżanka pracowała to przerażające...

Gość moja córka
Ja większość rzeczy kupuje w biedronce. Mam blisko i ceny tez są ok. Nie narzekam.