Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LanaDelRey***

MŻ, RD ---> 7kg w dół!

Polecane posty

Czesc Dziewczynki :D Jakos strawilam troche to wczorajsze obzarstwo, za to dzis obudzilam sie z bolem glowy!! Impreza sie szykuje, jak mam ten brzuch choc troche splaszczyc ?:P Macie pomysla?

ja zaczealm od dzis pic ocet jablkowy , tez mam z brzuchem tylko problem

Nie, ja tyje wszedzie, uda , brzuch, dupa, ale na impreze to choc ten brzuch niech bedzie płaskawy :P A co to za dieta ta ryzowa?

jak pilam dawniej ocet to mi z brzucha lecialy cm , wie teraz tez zaczynAm

Gość od biegania
serene napisz konkretniej o tym occie co i jak ja się z rana porzygalam mam dzisiaj nerwówkę mega więc nic nie przełkne na bank, a to niedobrze bo rozwala metabolizm nie bylam biegać, jutro tez nie bede bo mam za dużo rzeczy na głowie od poniedziałku...

Gość od biegania
mam napad głodu:/ pije wodę

ja pije 3 razy dziennie po 2 łyzki octu jablkowego , przed glownymi posiłkami ( pół godziny przed) zawsze kupowalm taki kolorowy , a teraz kupilam bialy i jest łagodny w smaku a tamten mial strasznie kwasny smak tu jest link do kafeterii to mozesz zapytac dziewczyny ktore stosuja juz dluzej http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=840726

Gość od biegania
thx u mnie winka z 3 lampy i duzy wysiłek- jestem z kaloriami na zero ale to byl ciezki dzien!

hejka po malu sie wdrazam od nowa w mż sniadanie moje to owsianka na szklnce mleka chudegi i starte jablko- 200 kcal . do tego za chwilke kawa z mlekiem i jest 250 kcal wpadne pozniej milego dnia dziewczyny

Hej dziewczyny. Moja dieta tak sobie, ale zaczynaja mi sie stresy, wiec podejrzewam,ze chcac nie chcac zrzuce jakieś kg. :( Pije tez (jak sobie przypomne) ocet jablkowy, 1lyzeczka na szklanke wody, na czczo. Poobno w diecie odchudzajacej powinno sie pic przed kazdym posilkiem. Co tam poza dieta? poimprezowalyscie cos? Wiem, jest post, ale ja bylam z kolezakami.

Gość 283784766
czesc ja mam 5 kg do schudniecia i zaczynam od 3 fazy . tak juz to przerabialam i schudłam w miesiac 4 kg , bylo to 5 lat temu , teraz powtorka zobaczymy co i jak tym razem

Gość 283784766
na dukanie sa 3 fazy i ja zaczynam od 3 pomijajac te dwie

Gość 283784766
bo robie diete dukana , i pomylilam watki :) sorki L:)

i wecie co postanowiłam? ze jak schudne te 5- 7kg i juz bede miec ta wymarzona wage , ze jak kiedys powroci mi nie 5 ale ok. 1 lub 2 kg to juz wtedy zaczynam je zrzucac a nie czekam az sie uzbiera 5 czy 10

Czesc dziewczynki:) ja dołaczam do tematu nazywam sie Karolina mam 22 lata waze 75.6kg wzrostu 175.Diete zaczelam 5 dni temu jutro mam wazenie, postawnowilam ze bede obserwowac efekty co tydzien. Kiedys sie odchudzlaam i schudla m prawie 18 kg w 4 miesiace ale nastapil efekt jojo:( Nigdy nie stosowalam zadnych rodzaju diet typu bialkowa owocowa czy dukana stosuje tylko taka zasade -jem wszystko to co jadła pieczywo, wędlinę ale zamiast 3 kromek poltora -4 posilki co 3-4 godziny -nie jem slodyczy -nie cwicze cel 67-68kg

nie lubie cwiczyc moze jak będzie cieplej to rowerek, nie nie licze ale mysle ze ok 1200-1300kcal spozywam ale głodna nie jestem. Ja ogolnie nie lubie nabiału platków owsianych i nie zmuszam sie jem to co lubie ale mniej:)

okey, ja tez nie cwicze poza spacerami , i bieganiem z psem na łakch czasem jakies szybkie marsze i tyle

Gość od biegania
dzień dobry! jak was czytam to stwierdzam ze jestem uzależniona od fejsbuka bo chciałabym kllikać lubię to na niektóre posty:) ja imprezowałam- znaczy konieczność była:D zrobilam wczoraj przeprowadzkę więc i parapetowe winko było:) tak ogólnie- poszczę jakoś jestem bez apetytu powiem wam jaki mam plan na odchudzanie rewelka:D otóż wprowadziłam się do kawalerki, gdzie gaz jest z butli postanowiłam więc że nie kupię butli a posiłki będę przygotowywac na parze i grillu - tym samym nie ma możliwości żebym zjadła panierkę, sosy, kluski i inne tuczące rzeczy które lubię ja w ogóle kocham gotować, i utyło mi się bo gotowałam dla mojego mężczyzny a teraz rzuciłam mężczyznę, gazu nie kupię czyli schudnę na bank:D nie byłam biegać, jutro bo dzisiaj muszę rozpakować wszystko

ja wracam na dukana - jednak to najlepsza dieta na swiecie POWODZENIA

to byl zart mojego brata albo siostry , nigdzie nie ide;( , na chwilke zeszlam z kompa, a oni juz jaja robia, i teraz nie wiem gdzie co napisali jeszcze ide przeleciec ostatnie watki :)

jestem u rodziny ( a tego psikusa zrobili mi albo siostra cioteczna albo brat cioteczny ) siedze na ich laptopie, ale dzis wracam do domu wieczorem uffff ulga

ale w sumie to ten dukan moze by zadzialal szybciej na moja wage zastanowie sie :)

Gość od biegania
ja się zastanawialam nad dukanem ale nie dałabym rady jesc samego bialka no nie ma szans:) poza tym to niezdrowe ruch jest zdrowy jutro biegam:) dobranoc!

jestem :) moi siostrzency jeszcze gdzies popisali cos ale juz nei szukam , jestem juz u siebie w domu i nikt juz nie bedzie mi bazgrolil :) sniadanie moje dzisiejsze to owsianka na chudym mleku , jablko- 200 kcal a co potem to zobaczymy ,wpadne pozniej

Gość od biegania
cos nam sie towarzystwo wykrusza... wrocą :D u mnie tak: sniadanko to kromeczka chleba ciemnego nafaszerowanego nasionami z serkiem wiejskim teraz jem obiad- miks sałat, kurczak z grilla pomidorki koktajlowe i grzanki- pycha i tylko 220 kcal nie wiem czy to nie za mało bo chodzę głodna no i nie biegam bo za zimno- zamiast tego godzina na skakance- efekt spalania ten sam. a z bieganiem poczekam niech bedzie 10 stopni :)