Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duży problemmm

duże dziecko i duży problem

Polecane posty

Gość duży problemmm

córka w tej chwili ma 7 mieisęcy i nakładam jej ubranka na rozmiar 86 rozglądam się za spacerówką i już na jedną się nastawiłam... czy tałam komentarze itd. wszystko ok do puki nie trafiłam na komentarz że ma małe siedzisko i jej dziecko ma 13 msc rozmiar 80 i jest na niego za mała! po prostu jest mu nie wygodnie. no i się załamałam :( a spacerówkę chciałam kupić taką http://allegro.pl/wozek-spacerowy-traper-coneco-spacerowka-bonus-24h-i2124885237.html

Gość Zouo
czy nie lepiej będzie wybrać się do sklepu i obejrzeć rózne spacerówki, "przymierzyć"? Jak dla mnie wygląda jak każda inna spacerówka. Wszystkie z którymi miałam do czynienia były raczej podobnych rozmiarów. Parasolki są chyba mniejsze, choć mam w domu aktualnie 2, moje dzieci są znacznie większe i problemu nie ma

Gość Ja taką m iałam
i moje dziecko jeździło w niej do 2,5 roku.Potem oddaliśmy bo wolał chodzić na nóżkach

Gość duży problemmm
tak oczywiscie tak zrobie pojde do sklepu i tam nawet kupie ale jeszvcze nie teraz bo córka jeszcze nie siedzi ;/

Gość duze masz dziecko
moje ma 11 miesięcy i nosi rozmiar 80. A w spacerówce się mieści całkiem nieźle. Przecież spacerówki są do 3 roku życia wiec myślę ze czasem ludzie przesadzają i tyle. Chcą nową kupić a brak im argumentów to piszą ze za mała.

Gość duży problemmm
tak oczywiscie tak zrobie pojde do sklepu i tam nawet kupie ale jeszvcze nie teraz bo córka jeszcze nie siedzi ;/ Ja taką m iałam - ale twoje dziecko pewnie było mniejsze ?

Gość duży problemmm
tak oczywiscie tak zrobie pojde do sklepu i tam nawet kupie ale jeszvcze nie teraz bo córka jeszcze nie siedzi ;/ Ja taką m iałam - ale twoje dziecko pewnie było mniejsze ?

Gość hbfdgbdb
piszesz jakby twoje dziecko bylo olbrzymem. spacerowki sa oficjalnie do 3 roku wiec dla dzieci powyzej 86cm. moj nosi obecnie rozmiar 92 -98 i bez problemow ma miejsce w spacerowce, nawet w kombinezonie na zime bylo ok

Gość Ja taką m iałam
Miał 73 cm.Twoja też z pewnością nie ma tych 86.Nie patrzy się na rozmiar bo nie raz te 86 równe jest 80.Teraz ma 102 cm a ubranka nosi na 110-116.

Gość duży problemmm
Ja taką m iałam w grudniu miała 69 cm to teraz na pewno więcej aż idę zaraz ją zmierzę. ale martwię się że ta spacerówka będzie za mała a bardzo mi się spodobała. ty jesteś z niej zadowolona ? widzę ze zdjęcie zrobione na wsi ? jak się jezdzi po dołach ? :) bo ja również ze wsi :)

Gość duży problemmm
i twój synek juz siedział wtedy a moja nadal nie ;/

Gość duży problemmm
mierzyłam i ma 70 cm

Gość duży problemmm
no to kurde nakładam jej ubranka na 86 a mierzy 69-70 no ja tego nie rozumiem ktoś tu mówił że mówię jak by była olbrzymem no bo każdy jak nas spotka to gadają jaka duża itd.

Gość Ja mam wzrostu
Zdjęcie robione na wakacjach:)Osobiście tam nie mieszkam.Ale ogólnie to dobrze.Dobrze bo kółka są skrętne.No już siedział.On szybko zaczął siedzieć podobnie jak chodzić.

Gość Ja mam wzrostu
Dokładnie to zaczął siedzieć jakoś tydzień przed tym zdjęciem bo wtedy kupiliśmy wózek

Gość duży problemmm
twoj syn mial wtedy 6 miesiecy i 73 wzrostu ? dobrze czytam ?

Gość duży problemmm
wiec chyba jednak mogę kupic ten wózek ? jeszcze zobaczymy w sklepie co i jak jak z łaski swojej siądzie :)

Gość Ja taką m iałam
Zapomniałam wcześniej zmienić nik:) Okłamałam cię z tym wzrostem.Źle spojrzałam.73 cm miał w połowie września jak miał niecałe 8 miesięcy.A zdjęcie jest z początki sierpnia.

Gość b.e.a.t.a
To moja corka jest jeszcze dluzsza :) wlasnie skonczyla 5m-cy i mierzy 70 cm, wzrost na 98 centylu. Ale ciuszki wkladam jej normalnie na 74, czasem jeszcze sie wcisnie w niektore na 68. Za to nie chce sie juz miescic w foteliku samochodowym na 0-9 m-cy.

Gość duży problemmm
miło wiedzieć że są większe dzieci od mojej :) znaczy będą bo twoja ma 5 msc więc jeszcze urośnie :) Ja taką m iałam - nie szkodzi :) domyśliłam sie że to ty pisałaś :)

Gość ja tez mialam...
ta spacerowke i mimo tego, ze ogolnie bylam z niej zadowolona, to rzeczywiscie siedzisko jest krotkie i dziecku nie wygodnie jest siedziec (moje dziecie tez z duzych :) ). Pewnego dnia panie w zlobku popsuly ten wozek kupilam espiro magic - o wiele lepdzy niz coneco traper - szerszy, mniejszy po zlozeniu. Ma o wiele wiecej zalet, a cene podobna. Teraz moj synek ma 2,5roku 99cm i doskonale sie w tym wozku miesci i jest mu wygodnie, wiec polecam obejrzenie tego wozka. http://www.tosia.pl/sklep/product/p/858/b.php

Gość oł noł
autorko a ile miala corka wzrostu jak sie urodzila?

Gość kogelmogeltralala
moj syn sie urodzil z waga 4600 kg i mierzyl 59 cm wiec byl naprawde duzym dzieckiem...ja mialam wozek z przekladana raczka bettico. u nas sie sprawdzil bylam z niego zadowolona...ale mysle ze te roznice w wymiarach spacerowek nie sa takie powalajace i ta sie tez sprawdzi

Gość byc moze byc moze
o kurcze ja to dopiero mam duze dziecko,corka wazy 7,300 i ubrania nosi w rozm 74 ale dopiero za 2 dni skonczy 4 miesiace

Gość duży problemmm
ja tez mialam... - fajna spacerówka tylko że chyba ma małe kółka ? i 3 kołowa a ja mieszkam tak jak wcześniej wspominałam na wsi więc raczekj na różne wyboje i wertepy się nie nadaje ... :( ale może się mylę ?

Gość Kobieto to idź do sklepu
i wybierz taki wózek by był odpowiedni dla twojego dziecka. Z ludźmi też tak jest że mężczyzna który ma 2 m wzrostu ma problemy żeby wsiąść do malucha czy seicento i muszą wybierać inne samochody :) Też masz problemy żeby się ZAŁAMYWAĆ :P dobra jesteś

Tak jak Zuzanna-polecam obejrzeć Coneco. Poza Toledo też Saturn jest duży. Mój syn też jest długi i jak kupowałam spacerówkę,to najpierw rajd po sklepach i oglądanie "na żywo",a potem w necie szukałam gdzie taniej.