Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askaa1988

chciałam od taty pieniadze na skuter a on mi powiedział

Polecane posty

Gość askaa1988

"sama se zarób stara dupo!" jestem obrazona tym chamstwem :-o to jest mój rodzic i ma obowiązek mnie utrzymywąc oaz skonczy nauke.

Gość askaa1988
aż skończe nauke.

Gość Boziu...
Obowiązek... to ty będziesz miała kupować samochody a nie jakieś śmieszne skutery swoim rozpuszczonym bachorom :-)

jego obowiązkiem jest zapewnienie ci dachu nad głową posiłku i edukacji nie ma żadnych wzmianek o wygodnictwie dziecka :P

Gość hehehe:)
ale skuter nie zalicza się do podstawowych potrzeb:P Odpowiedź rodzica bardzo dobra:)

Gość atanazy_k
znajdz sponsora, który ci go kupi

Twój tata jest bardzo mądrym człowiekiem. Poza tym biorąc pod uwagę poziom Twojej intelignecji(wnioskuję po tym, co piszesz) lepiej, żebyś się na skuter nie pchała, tak będzie bezpieczniej dla wszystkich.

Gość refleksje
Patrząc z innej strony nie ma czegoś takiego jak obowiązek utrzymywania dziecka przez rodziców, aż to pierwsze skończy naukę. Studiować, uczyć się można bardzo długo, będąc już w zasadzie dorosłym.

Gość askaa1988
a potem tata powiedział że mam iść z nim do garażu, zdjąć majtki i wypiąć tyłek to może się zastanowi :( i o niczym nie mogę mówić mamie

Gość refleksje
Zależy co autorka miała na myśli. Wszak ''skuter'' może oznaczać coś innego. W żargonie więziennym ''skuter'' to nic innego jak ''ślepy'', ''kibel'', ''tron'' lub ''gier'' ;)