Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość camillkaaa00

Pomóżcie- najbardziej nadaję się na stylistkę, wizażystkę czy modelkę???

Polecane posty

Gość camillkaaa00

Hej, mam nadzieję drodzy Kafeterianie że mi pomożecie :) Otóż jestem osobą wszechstronną, mam wiele hobby i talentów i nie wiem co teraz robić w życiu i czym się zająć na poważnie. Oto zdjęcia z mojej profesjonalnej sesji zdjęciowej: http://4.bp.blogspot.com/-ipE9KO5yjFo/T0d_jYulYjI/AAAAAAAABT0/WGulZU8qzWQ/s1600/Kamila_MG_0072.JPG http://1.bp.blogspot.com/-zW20pHcUeOM/T0d_nh-P1lI/AAAAAAAABUQ/MpCXSDPTQQA/s1600/Kamila_MG_9978.JPG Makijaż, który wykonywałam sama(dodam, że jestem samoukiem, tak tak :) ) http://1.bp.blogspot.com/-aQICXXbw7sM/T0d_oR2y4JI/AAAAAAAABUY/RFyynoX1Lpc/s1600/Kamila_MG_9999.JPG A to jedna z moich ulubionych stylizacji: http://4.bp.blogspot.com/-DOHhcq1ET4Y/T0Z4mqmtziI/AAAAAAAABTU/gyZiKLiB2qc/s1600/DSC00902.JPG

Gość camillkaaa00
Proszę o poważne potraktowanie tematu i szczere, konstruktywne odpowiedzi!!!

Gość camillkaaa00
czekam na opinie, nie bójcie się :)

Gość ptasiek nastroszony
w tych rekawiczkach możesz kury macać. a Twój nos moze posłuzyć jako napędzacz operacji plastycznych

Gość camillkaaa00
bardzo nieładnie jest tak o kimś pisać. Ja zadałam pytanie i oczekuję Waszych odpowiedzi!

Gość aaaaaaaaaaaaah
nieładnie to jest umieszczac czyjes zdjecia na forum !!!:O

Gość sksjjhuah
Mój Jasiek ładniejszy i mówi że wstrętne to coś tzn ty!!!!hehehehehe!!!!!:p

Gość fvvvvvvvvvvvvffff
noo... kamila w zeszlym stuleciu nawet moglaby uchodzic za atrakcyjną zdecydowanie lepiej wyglada niz na codzien na tych zdjeciach.

Gość ptasiek nastroszony
to ostatnie zdjęcie to jakiś pozytyw długie w miarę ładne nogi , szczupła , delikatna, kariery jako piekna nie zrobisz ale moze ładnie rysujesz albo tańczysz

Gość sksjjhuah
Ptasiu daj swoją fotkę plizzzzz !!!!!!

Gość camillkaaa00
Podkreślam, że sztuki robienia makijażu uczyłam sie sama, może ciężko w to uwierzyć, ale nie szkoliłam się w żadnej szkole wizażu, po prostu mam do tego taki "dar" ;) W ogóle przyznam, że ani sztuki stylizacji, ani modelingu też nie uczyłam się profesjonalnie.

Gość sorki sorki przepraszm!
kobitka zgrabna ale buźkę ma brzydką , ale w razie czego to można coś na twarzyczkę zarzucić i zająć się jej zgrabną pupcią .

Gość camillkaaa00
Ja pierniczę no! Czy jest tu ktoś na poziomie, kto się zna na tym, a nie sami amatorzy którzy nie potrafią udzielić sensownej wypowiedzi??

Gość teraz już widzę,
że to prowo a masz 2/10

Gość camillkaaa00
że niby mam brzydką buzię? no wiesz, jeśli Tobie podobają się zsolaryzowane twarze z 3 tonami tapety to się nie dziwię że tak uważasz :)

Masz ładne nogi i bardzo szczupłą sylwetkę- spróbuj iść na jakiś kasting- pokazów dla modelek- ci ludzie się znają i będziesz miała weryfikację. Powodzenia:)

Gość camillkaaa00
Polly84- dzięki za odpowiedź :) Muszę się dowiedzieć gdzie jest najbliższy casting. Myślę, że moja wiedza na temat mody będzie dodatkowym atutem :)

Gość camillkaaa00
czekam na więcej opinii kochane kobietki :)

Warto spróbować, pokazy nie zajmują dużo czasu- będziesz mogła rozwijać też pozostałe pasje:) Jeśli jesteś wysoka z tak szczupłą i proporcjonalną sylwetką nie powinnaś mieć problemów.

Przeciez to jasne ze wrzucilas tu zdjecia innej dziewczyny by poczytac negatywne opinie na jej temat. Slabe prowo.

Gość japierdaczemwahaha
nie nadajesz sie na zadna z wymienionych profesj..na modelke nie, bo masz po prostu nieladna twarz, a twoj nochalek pozostawie juz bez komentarza http://www.sierpc.com.pl/pokaz_zdjecie.php?id=2829 spojrz na ta modelkę a teraz na siebie, mam nadzieje ze widzisz róznicę i juz wiesz dlaczego na modelkę sie nie nadajesz :) ale tak to w dzisiejszych czasach juz jest ze ladne dziewczyny mowia ze sa brzydkie, a brzydkie mowia ze sa ladne na stylistke i wizazystke rowniez sie nie nadajesz, ten stroj z leginsami w kwaity :D holender jasny haha :D:D:D nie wiem zajmij sie robieniem na drutach albo sklejaniem modeli samolotow :D

Gość chdhhd
Napiszę tak: na wizażystkę niestety się nie nadajesz...pozdrawiam!

Przykro mi to stwierdzić ale nie nadajesz sie do niczego. Co to w ogóle za makijaż wtf?ale się uśmiałam:-)