Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarzowy

Dlaczego brzydcy ludzie chcą mieć dzieci?

Polecane posty

Gość twarzowy

Nigdy tego nie rozumiałem. Rozumiem być ładnym, inteligentnym, ale dla mnie brzydcy ludzie mogą niestety nie mieć nic do zaoferowania i potem się rodzą tacy co to żadnych szkół nie kończą, książek nie czytają, bo przecież ich wspaniałym rodzicom też nikt nie czytał, więc skąd mieliby wiedzieć. Niby każdy ma prawo, ale mi chodzi o taki zwykły rozsądek. Dziwią mnie ich decyzje. Potem dziecko cierpi przez widzimisie rodziców, nastolatek to jeszcze pół biedy, choć też może bardzo to przeżywać, ale brzydka, głupia, samotna dziewczyna? Z okularami zamiast soczewek. Trądzikiem. Żal mi takich osób, przez egoizm innych samemu się męczyć muszą.

Gość Ale ty jesteś
Poj,,,ny!

Gość zaczarowany olowek1000
a ty co masz do zaoferowania poza tym, ze jestes niby ladny? Bo po twoim poscie widac, ze w twoim przypadku uroda i inteligencja nie ida w parze

Gość twarzowy
Źle mnie zrozumieliście. Chodzi mi o rodziców - brzydki, mało inteligentny mężczyzna i brzydka, mało inteligentna kobieta. Skazują dziecko na upokorzenia w szkole, w pracy.

Brzydota to pojęcie subiektywne. Żona pigmeja będzie dla polskiego mężczyzny dziwolągiem, dla pigmeja może być miss kontynentu.

sluchaj, to ze niektorzy rodzice sa malo inteligentni nie oznacza odrazu ze skazuja dziecko na cierpienie, zdaza sie nawet tak ze dziecko to jest bardzo madre, uzdolnione - znam kilka takich przykladow stwierdzam ze pochodzisz wlasnie z takiej rodziny i zle Ci sie wiedzie, dlatego probojesz obrazic wszystkich innych dookola bierz zycie w swoje rece i dzialaj

Gość baaalbblalalaaa
Ja się z nim zgadzam. Sama mam żal (do ch*j wie kogo, że się urodziłam taka szkaradna), więc po pierwsze nie mam szans na atrakcyjnego mężczyznę, a po drugie moje dziecko prawdopodobnie też będzie brzydkie, więc nie zamierzam mieć dzieci w ogóle. Po co ich skazywać na taki los jaki mam ja?

Gość lejbach
Moi rodzice byli śliczni i piękni a ja jestem brzydka ;p A mojego narzeczonego rodzice są uber brzydcy (zwłaszcza ojciec) a jest przystojny.

Gość byuhbuyb
w sumie masz racje, a ty jestes wlasnie owocem takiej takich brzydkich i glupich rodzicow - jak widac nic dobrego z tego nie wyszlo:D

Gusta sie zmieniaja jesli komus spodoba sie dziwczyna z duzym zadartum nosem ozeni sie z nią i będzie mial 10 synow to w nastepnym pokoleniu kobiety z duzymi nosami beda uwazane przez nich za ladne.

Liczy się inteligencja emocjonalna a nie piękna twarz ... Po latach większość twarzy (pomijając wyjątki w stylu Sean Connery) wygląda źle. Uroda, to gusta, z gustami się nie polemizuje. To tak jakby dyskutować jaki kolor jest najlepszy ...