Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missionimpossibille

jak mam sie spotkac z chlopakiem, kiedy jestem gruba!

Polecane posty

Gość mój kumpel tak miał
słyszalas o google? na pewno cos znajdiessz o dukanie

Gość pierniczekzpolewa
w sumie na zdjeciu mozesz wygladac na szczuplejsza 10 kg to nie jest tragedia przeciez nie wazysz 120 i nie wyslalas zdjecia dzołany krupy:o przygotuj sie do spotkania i ciesz sie z niego jak wyjdzie to super jak nie to trudno...

Gość muffinka z muminka
No nie jest źle :) wg mnie wyglądasz normalnie... może trochę mały biust ale to nie tragedia

Gość pierniczekzpolewa
o matko! wygladasz normalnie:o nie wiem o co tyle halasu brzuszek ukryjesz pod jakims ciuchem i tyle a pozniej jesli masz potrzebe schudniesz... wizualnie wygladasz na 70 kg nie wiecej wiec spoko!

Gość missionimpossibille
O biust akurat sie nie martwie bo teraz troche mi urosl jak przytylam ale jak wloze jakis normalny stanik push-up to wyglada dobrze. Ale ja poprostu wygladam zle i masywnie cokolwiek na sibie wloze. A on ma wpisane, ze przy 180 wazy 78 kg...czyli jestem grubsza od niego:o

Gość pierniczekzpolewa
ja wygladam calkiem podobnie przy 60 kg ,jestem nizsza i mam wiekszy biust ale reszta całkiem podobnie ,nawet łydki mamy podobne

Gość muffinka z muminka
ale rozumiem, że problem w tym ,że wyglądasz po prostu inaczej niż na zdjęciu na którym jesteś szczupła i seksowna i tego się boisz, że już mu się nie spodobasz.

Weź skończ, jakby był taki machomen to by nie szukał panny w necie, jak już ktoś słusznie zauwazył. Poza tym nie bedziesz przed nim przecież paradowac w bikini - nawet się nie zorientuje, zobaczysz

Gość missionimpossibille
Wlasnie o to chodzi, ze na zdjeciach ktore widzial wygladalam duzo szczuplej, nie jest mozliwe zeby nie zauwazyl roznicy, bo roznica jest duza.

Gość pierniczekzpolewa
nie martw sie bo naprawde nie jest zle a ,ze wazysz wiecej niz on ..schudniesz jak bedziecie sie spotykac nadal i tyle;) pomysl ,ze moglby np miec 160 cm i wazyc 60 kg:) albo 120 :) cokolwiek .. nie szukaj problemu na sile jesli masz mu sie spodobac to te 10 kg nie przeszkodzi

chcialem sie posmiac ale nie masz jeszcze takiej zlej sylwetki. kup sobie skakanke i bedziesz wygladac seksownie. masz na to zadatki tylko sie ogarnij a nie wpierdalasz co popadnie... :P ;)

Gość pierniczekzpolewa
to moze wklej zdjecie jakie mu wyslalas albo takie gdzie wazysz tyle co on mysli to Ci powiemy czy roznica naprawde jest widoczna tak bardzo a po drugie...jest zima nie bedziesz w bikini ani bokserce ani krotkich spodenkach wiec sie nie domysli

Gość mój kumpel tak miał
eeee nie wyglądasz na 80 kilo :D inny obraz mam w glowie 80 kilowej kobiety

Gość mój kumpel tak miał
wlasnei wklej zdjecie jakie mu wyslalas a my ocenimy czy duza róznica

Gość pierniczekzpolewa
zbereznik to samo pomyslalam,ze autorka wyglada fatalnie a tu jest ok tylko trzeba trioche zadbac

Gość Wooly
E tam:) Dobrze wygladasz:) Ubierz jakis ciuch, ktory zaslania to i owo np. bluzka odcinana pod biustem, narzuc jakas marynarke i juz. Gorzej jakby bylo lato i umowilibyscie sie na basenie, ale tragedi bym teraz nie robila. Jak jestes fajna dziewczyna, to nie ma znaczenia pare kilo, a jak on jest burk i leci tylko na wyglad to i tak nic nie stracisz.

E tam wyglądasz całkiem w porzo , nie przesadzaj. Tyle że jesteś wysoka, pytanie czy on też. Wystarczy że się ubierzesz tak że nie będzie widać lekkich krągłości. CHoć ja uważam że lekki ekrągłości dodają uroku ;)

Gość missionimpossibille
Tylko, ze tu gdzie mieszkam, nie jest juz tak zimno, zebym musiala w kurtke sie opatulac, a poza tym jak pojdziemy do jakiejs knajpki to trzeba bedzie sie rozebrac:o

Gość Wooly
W sumie nie ma wielkiej roznicy, mowie Ci tunika zalatwi wszystko:) Masz szczescie, ze teraz taka moda.

Gość Wooly
Nic o kurtce nie mowiam, pisalam marynarka :)

Gość missionimpossibille
Jak zaczne od jutro ta diete dukana na samych bialakach, bede biegac raz dziennie plus brzuszki trzy razy na dzien, to w 10 dni poprawie troche figure?Najwazniejsze sa dla mnie pucowata twarz i brzuch oraz talia.

Gość pierniczekzpolewa
no troszke poszłas po bandzie:p po co to robiłaś ..kurde nie masz złej figury ale róznica jest w kazdym badz razie ja przed spotkaniem nie mowiłabym juz o wadze tylko poruszyła temat na spotkaniu ,jesli sie dogadacie i bedzie chciał kolejnego spotkania ,mozesz zapytac czy jest zły ,skłamac z,e nie miałąs aktualnego zdjecia czy cos

Gość mój kumpel tak miał
ja na serio mam inny obraz w głowie 80 kilo. Tez myslalam ze masakra bedzie, a tu ok. No różnica jest, ale tam jestes w ciuchach a tu w bikini, wiec mozna ukryc to i owo pewnymi ciuchami. Dasz rade :D no i wydajesz się sympatyczna a to chyba najwazniejsze :classic_cool:

Gość pierniczekzpolewa
wydaje mi sie ,ze troche przesadzasz... jak od jutra przecjdziesz na drastyczna diete ,zrobia Ci sie wory pod oczami ,cera zszarzeje oczy straca blask ,bedziesz nerwowa itd... czwicz zredukuj diete nie jedz ani tłusto ani wydymajaco ,coby brzuszek spłaszczyć... zrob peeling nasmaruj sie specifikiem wyszczuplajacym owin folia spozywcza i pod koc;pna minimum godz i tak codzien co do spotkania a potem fryz makijaz super ciuch usmiech na twarz biust do przodu i baw sie dobrze

Gość Akwga
tyle zabiegow dla jakiegos faceta:oD

Gość missionimpossibille
Jak to zemdleje? Mowiliscie, ze na tej diecie mozna duzo jesc?