Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missionimpossibille

jak mam sie spotkac z chlopakiem, kiedy jestem gruba!

Polecane posty

Gość missionimpossibille
Ale przeciez mi pisali, ze nie moge skakac na tej diecie dukana bo zemdleje😭

Gość abcers
ale dlaczego przytyłaś ? bo ja mam taki dziwny lęk przed przytyciem i dlatego pytam :P wiem, że kiedyś zacznę tyć bo to jest niemożliwe ze można tyle jeść i nie tyć :O

Gość arbuzek.
a od seksu ile sie chudnie?

Gość ja też miałam taką rozkminę
Poznałam na portalu randkowym (sic!) świetnego faceta. Przystojny, baaardzo wysoki, przyjemnie zbudowany (trochę mięśni, ale żaden paker), ciemnooki brunet. Zagadał do mnie ze względu na zainteresowania, bo nie miałam rozbudowanego opisu siebie i ani jednej foty. Wymienialiśmy wiadomości i rozmawialiśmy na gg ponad 2 miesiące. W międzyczasie widział tylko zdjęcie mojej twarzy, nie chciałam wysyłać mu reszty bo wtedy akurat miałam górkę wagową i nasilone problemy z odżywianiem :(, ogólnie nie byłam zadowolona ze swojego ciała. Ważyłam trochę mniej od Ciebie przy takim samym wzroście (175), tyle że kg rozkładały mi się inaczej - cyc 75E, duże wcięcie w talii, kawał tyłka i ud. Okazało się, że on uwielbia moją figurę... i ogólnie mnie, bo jesteśmy ze sobą ponad pół roku :) Zleciało mi parę kilo ale generalnie bez parcia. Także faceci są dużo mniej krytyczni od nas samych jeśli chodzi o figury i wagę :)

Gość missionimpossibille
Przynajmniej mialas wciecie w tali i duzy biust, a przy takiej figurze jak ja mam nic nie moge ubrac zeby dobrze wygladac bo i tak widac brzuch i te boczki wylewajace sie...U mnie raczej nie przewiduje takiego heppyendu:o

Gość ja też miałam taką rozkminę
Możesz założyć legginsy i jakąś odcinaną pod biustem tunikę, najlepiej w ciemnym kolorze. Do tego stanik push-up i duża, wyraźna biżuteria. Najlepiej jest odciągnąć uwagę od partii, które pozostawiają wiele do życzenia i wyeksponować inne. Załóż duży dekolt, jakieś ciekawe błyskotki czy mocniej podkreśl usta i będzie git :) Aha, zawsze możesz też spróbować z wyszczuplającą bielizną, np. Gatta ma takie kryjące antycellulitowe rajstopy które ściągają brzuch i uda. Koszt - 20 zeta :) Z drugiej strony - jeśli facet jest wartościowy i czujesz, że masz szansę się z nim dogadać, na pewno nie przekreśli Cię przez parę kilo, które masz spore szanse zbić. W przeciwnym razie jest dupkiem :) Ja tak sobie to wtedy wytłumaczyłam i do tej pory mam ochotę głaskać się za to po głowie :) Będę trzymać kciuki :)

Gość mój kumpel tak miał
daj znać autorko czy doszło do spotkania i jak było ;) ach i wiecie co zastanawiam się, jeżeli tak wygląda 80 kilo, to ile ważą osoby które myśłałam że tyle ważą ???? JEzuuuuu chyba ze 150 w takim razie :o wiem że jeszcze wzrost się liczy, ale autorka topiku nie jest jakaś mega wysoka - 175 cm.