Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missionimpossibille

jak mam sie spotkac z chlopakiem, kiedy jestem gruba!

Polecane posty

Gość to prowooooo
na pewno nie wazysz 80 kilo

nie jest źle, naprawdę, ja tez inaczej wyobrażałam sobie 80 kg. fakt na trzecim zdjeciu jestes bardzo szczupla, ale jak sama pisalas mu że do najszczuplejszych nie należysz wiec mogł sie domyślić że zdjęcie nie jest aktualne

Gość missionimpossibille
Naprawde waze 80 kg, jak sie najem to nawet 82...:o Jestem wysoka, mam 175 cm ale i tak uwazam, ze te 80 kg na zywo widac.

Gość rabbit junk
ja też polecam Dukana. daje szybkie efekty, a Ty na dodatek masz motywację, mi już po dwóch dniach udało się zrzucić 2kg :) po tygodniu z 4 Ci pewnie odejdą, więc sytuacja się poprawi

Gość pan metka
ni widac 80 kg :p

Gość nooho9hn
a nerki na dukanie?

Gość rabbit junk
Ja na dukanie czułam się świetnie, serio. Cieszyłam się, że nie jem śmiecio-żarcia, tylko ja nie miałam do tego jakichś większych wysiłków. No i od razu poczułam, że brzuch mi się zmniejszył.

posluchaj mnie królewno... nie baw sie w jakies tam dukany bo masz raptem 7 dni. kup sobie skakanke i trenuj tylko zakladaj obcisly stanik zeby ci cycki nie oklaply. do tego biegaj na basen. jesli nie schudniesz 10 kilo to sam cie bzykne... pozdrawiam... :)

Zemdlejesz nie w sensie z głodu, tylko z osłabienia organizmu - przez pierwszy etap dostarczasz samych białek, a mięsnie pracują na weglowodanach, Co do nerek - trzeba pic na prawde dużo wody, jesli nie przeciągniesz pierwszego etapu za długo, powinno być ok

Gość rabbit junk
prawda jest taka, że od samego basenu i skakanki to się nie da schudnąć 5kg w 10 dni

Gość Wooly
Zbereznik dobrz mowi , no moze pomine to ostatnie zdanie :)

a może a6w? daje bardzo szybkie rezultaty a Tobie jak piszesz chodzi głównie o brzuch, ja wytrwalam do 14 dnia ale efekty byly widoczne

chyba racja, ja widzialam efekty w sensie takim że mieśnie mi sie tak fajnie zarysowaly, ale ogolnie brzuch mialam szczuply bo zwykle brzuszki robilam od dawna wiec to pewnie dlatego wydaje mi sie że w 10 dni nic nie da spektakularnego efektu, moze na poczatek zrob sobie oczyszczajaca glodowke??

Gość oj tam.....
ja dalam fote jak wazylam 55kg, spotkalam sie z tym chlopakiem jak wazylam 65 kg i baaaaardzo mu sie spodobalam :) Ksztalty sie liczą :) Ubierz sie dobrze i juz. No i nie jedz weglowodanow przed ten czas to napewno Twoje cialo bedzie szczuplejsze :)

rabbit junk bzdura... jak idziesz na basen i siedzisz w jakuzi to pewnie tak. ale poplywaj przez 40 minut. poza tym tu nie chodzi o to zeby spadlo na wadze 10 kilo, tylko zeby ona wygladala na 10 kilo chudsza. moje (te grube) kumpele czasem sie chwala ze schudlam 10 kilo, a ja sobie patrze i mysle ze chuja schudlas... ;)

Gość missionimpossibille
Od jutra zaczynam dukana i zamiast biegow bede cwiczyc tylko brzuszki, wazne zeby mi brzuch spadl i nie wisialy boczki bo inaczej nie bede miala co na sibie zasadzic.

Gość missionimpossibille
To co mam robic zeby zszedl? tutaj dobrze widac moj brzuchol i boki, obawiam sie ze po zimie jest jeszcze wiekszy niz na tym zdjeciu:o

Ale fajny topik. A może zamiast drastycznej diety po prostu ćwicz jak tutaj panowie radzą i załóż wyszczuplającą bieliznę, obcas wysoki i też będzie? Wyglądasz b fajnie. Więc bez paniki. I napisz koniecznie jak poszło, będę śledzić ten wątek :)

Gość missionimpossibille
nie wkleilam zdjecia:o http://www.voila.pl/383/ovwnh/?1 ten chlopak ma taka atletyczna budowe wysportowana, normalnie ma taki umiesniony brzuch, jak ja wyskocze z tym moim...

jestes z wawy? jak nie ogarniasz to wpadnij do nas na trening. to nie jest silka, jest mase dziewczyn z fitnes i gimnastyki. sama zobaczysz jaka robia figure...

Gość arbuzek.
seks tez jest dobry na zrzucenie kg :)

Gość abcers
dlaczego tak się zapuściłaś ? :O na tym zdjęciu gdzie jesteś chudsza wyglądasz idealnie :D

Gość missionimpossibille
Niestety nie mieszkam w Polsce...Nie mam innego pomyslu, poprostu zaczne ta diete 10 dniowa dukana i do tego brzuszki, jak nie bedzie efektow to sie z nim nie spotkam:o

Gość ja mam taki pomysl:
Przez te kilka dni pij mnostwo wody, czerwonej i zielonej herbaty zrezygnuj z chleba, ziemniakow, slodyczy za to jedz duzo warzyw sprobuj cwiczyc jak najwiecej, pobiegaj, idz na basen, silownie, na saune rob peelingi z kawy i owijaj cialo folia, kup sobie tez balsam brazujacy na spotkanie zaloz wyszczuplajaca bielizne, legginsy, tunike, szpilki bo wydluzaja nogi najlepiej w kolorze czarnym na pewno bedziesz wygladac super!

Gość missionimpossibille
No wlasnie wygladalam idealnie a teraz...On czesto mi mowi, ze bardz mu sie podobam...to sie zdziwi jak mnie zobaczy.