Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smhmhmb

nie wiem co teraz zrobić:/zgnoili mnie jak nic....

Polecane posty

Gość ja po dniu
piszesz, ze nie za cene honoru. nie chce Cie martwic, ale jestes dorosla kobieta, mezatka a mieszkasz z mamusia i tatusiem. to juz troche uraga honorowi. pamietaj, ze jestes u nich, nie jests juz buntujaca sie nastolatka i powiennas znac zasady, jesli jestes u kogos przestrzegasz jego regul.

Gość smhmhmb
no dzis tesciom przeszla szajba wiec sie odzywaja normalnie i wkurza mnie to ze maz tez gada do nich normanie jak gbyby nigdy nic.tłumaczy mi to tym ze to pomimo wszystko jego rodzice i ze nic nie da jak bedziemy robic fochy i ze i tak sie wyprowadzamy wiec olac to

Gość masz tylko 34 lata
fajnego masz mężusia, pozdrów go :) I nie dajcie się. A najlepiej przy najbliższej okazji spadajcie stamtąd.

hehe ja tez mialam jazde w czwartek i to w urodziny mojego dziecka, ale o szczegolach pisac nie bede bo za duzo tego. Slyszalam, ze jestem ksiezniczka, ze kaze jej synkowi sprzatnac, cos zrobic, a ze ona starej daty babsztyl jeden nie potrafi zrozumiec, ze mieszkamy razem to i razem robimy w domu, bo mieszkamy sami bez tesciow. A ze i jej maz tez nic nie robi w domu to i jej synek tez nie powinien... ITP. Jednym slowem powiedzialam mojemu wczoraj, ze moja noga juz u nich juz nie postanie, bo za duzo mi powiedziala, pare rzeczy w ogole bezsensownych i czy bedzie jakas okazja czy swieto nie ide tam i juz. No a moj sam powiedzial,ze po tym co sie dzialo nie dziwi sie...

Gość idnfudkf
Mąż Ci ziemniaki i 6 rano obrał ?? :D beka :D

Gość wiesz dlaczego???
Cię nie lubią? Bo jesteś śmierdzącym leniem!!! Mąż o 6 obiera ziemniaki, bo Ty masz okres... No nie! 4 ziemniaki przez cały dzień nie jesteś w stanie obrać? Mąż po powrocie z pracy odkurzy przedpokój... Rozumiem, że macie podział obowiązków, słusznie tak powinno być, ale u Ciebie to już przegięcie. Mam 2 dzieci,mąż niewiele mi może pomóc, wychodzi o 6 rano, wraca ok 20, wiem ile jest pracy przy dzieciach, ale wiem, że w międzyczasie można jeszcze kupę roboty odwalić.

Gość alalllalla
Zazdrosne zołzy. :) Są tacy mężczyźni, są.

Gość ano są, są
do czasu aż na oczy nie przejrzą

Gość smhmhmb
maż robi to sam z siebie ja mu nie kaze...z tymi ziemniakami tez mu nic nie mowilam