Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulturalna rasistka

Jestem rasistka. To naprawde cos tak bardzo zlego?

Polecane posty

Gość kulturalna rasistka

Uwazam, ze czarni sa gorsi. Powaznie. Nie jestem za biciem ich, wyzywaniem, nekaniem. Ale uwazam, ze murzyni za bardzo panosza sie na swiecie. Mialam w USA stycznosc z wieloma i stad moje odczucia, sa glupi (nie neguje, ze wielu bialych rowniez), maja swoje debilne zachowania, wpierdala sie gdzie tylko moga i wiecznie uwazaja sie za pokrzywdzonych i dyskryminowanych. Ja wiem, ze nie wszyscy, generalizowac nie chce, ale wiekszosci nie lubie. My sie tam do Afryki nie pchamy, a oni sa wszedzie i wszedzie zachowuja sie w taki jakby to powiedziec glupkowaty i panoszacy sie sposob. Wiele osob pewnie mi zaraz zarzuci zacofanie itd. Ale to nieprawda, bylam w wielu krajach, wiele widzialam i stad moje uprzedzenia.

Gość abcers
a ty po chuj się pchałaś do USA ? siedź na dupie w Polsce i się nie panosz 🖐️

Gość PALEKRAKIZIOŁO
a ja nie lubie chinoli i murzynów w polsce

Gość abcers
poza tym "my" się nie pchamy do Afryki ?! koorwa biały człowiek to najgorsze co się temu kontynentowi przydarzyło 🖐️

Gość ooo dywan
kulturalna rasistka My sie tam do Afryki nie pchamy, za to "pchamy" się do Anglii, Irlandii, Niemiec, Austrii... i "nas" tez tam nikt nie lubi i nie chce ale się "panoszymy" :O

Gość jhehehehehe
bo nie widziałaś ich kutasów ;)

Gość kulturalna rasistka
ja w USA nie mieszkalam zbyt dlugo, bylam ze wzgledu na wyjazdy z firmy. maks mieszkalam tam pol roku. I z tego co wiem to USA to nie kraj murzynow:O No pchamy sie do Angli, Irlandii, ale tam sa biali to nie kraj czarnych. Jak juz wspomnialam nie uwazam, ze biali sa super, ale moim zdaniem jestesmy bardziej inteligentni i obyci niz murzyni (nie wszyscy podkreslam, mam na mysli wiekszosc). Ci co tak bronia czarnych- mieliscie z nimi jakas stycznosc czy tylko mijacie na ulicy, widzicie w tv, czy moze znacie jednego gora trzech?

Gość kulturalna rasistka
tak, jestem antysemitka. Zydzi nic dobrego dla naszego kraju nie zrobili.

Gość kulturalna rasistka
widzialas ty w Afryce tylu osiedlonych bialych ludzi na stale co murzynow w Europie czy w USA? Na pewno nie. Chodzi mi o to, ze nie pachamy sie by tam mieszkac, zyc i sie panoszyc.

Gość ooo dywan
kulturalna rasistka ja w USA nie mieszkalam zbyt dlugo, bylam ze wzgledu na wyjazdy z firmy. maks mieszkalam tam pol roku. I z tego co wiem to USA to nie kraj murzynow tylko Indian których białasy wytłukli:O

Gość ooo dywan
No pchamy sie do Angli, Irlandii, ale tam sa biali to nie kraj czarnych. ale to nie są kraje Polaków tylko Anglików Irlandczyków itp:O a Polacy tam jeżdżą, zabierają im pracę i na masę wyłudzają zasiłki:O płącone na Polaków z ich pensji:O

Gość kulturalna rasistka
amerykanie sa glupi na swoj sposob. W wiekszosci przez murzynow wlasnie, ktorzy inteligencja nigdy nie grzeszyli:O

Gość kulturalna rasistka
ale to nie są kraje Polaków tylko Anglików Irlandczyków itp a Polacy tam jeżdżą, zabierają im pracę i na masę wyłudzają zasiłki płącone na Polaków z ich pensji to juz odzielny temat, ze polscy emigranci sa nie w porzadku. Ale jakby nie patrzec to nie ma nic wspolnego z rasizmem.

Gość zaczarowany olowek1000
widac nie bylas w afryce:o

Gość ooo dywan
ma tyle wspólnego że jak ktoś to powie głośno to Polacy się nagle wielce oburzają że jak tak można to dyskryminacja Polaków, a sami pierwsi do dyskryminacji jak widać na twoim przykłądzie

Gość kulturalna rasistka
dzieki:D chodzi mi wlasnie o to, ze ja nie jestem wrogo do nich nastawiona, nie jestem za szykanowaniem czy wyzwiskami. Po prostu uwazam, ze ta rasa jest ciemniejsza od bialej i to nie tylko w sensie koloru skory:P

Gość kulturalna rasistka
dywan nie rozrozniasz dyskryminacji narodowej od rasizmu;) rasizm nie ma nic wspolnego z narodowoscia.

ja w sumie tez myslę podobnie. poznałam kilku murzynów tu, w pl i tylko utwierdizłam sie w tym przekonaniu :o

Gość ooo dywan
dla mnie żadna różnica czy dyskryminujesz kogoś z powodu narodowości czy koloru skóry,c dyskryminacja to dyskryminacja

Gość kulturalna rasistka
jak sie zapoznasz z pojeciem rasizmu to zrozumiesz. Co innego dyskryminowac niemca ze wzgledu na narodowosc a co innego czarnego ze wzgledu na kolor skory. Kazdego z nich dyskryminujesz z zupelnie innych powodow

tak sie wypowiadaja wielcy tolerancyjni polacy hm.... ilu z was mieszkalo w murzynskiej dzielnicy ? ilu mieszkalo w hinduskiej ? dalej tacy tolerancyjni ?!

chodzą tacy na imprezy wyrywać latwe polki, które leca na ich wielkie czarne pały :classic_cool: i czyja to zasługa? doopodajnych polek :classic_cool: I potem tylko HIV roznoszą szmaciska :o

Gość ooo dywan
Webster tak sie wypowiadaja wielcy tolerancyjni polacy hm.... ilu z was mieszkalo w murzynskiej dzielnicy ? ilu mieszkalo w hinduskiej ? a po co się pchasz do murzyńskiej dzielnicy?:D