Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulturalna rasistka

Jestem rasistka. To naprawde cos tak bardzo zlego?

Polecane posty

Gość niektóe są straszne
[zgłoś do usunięcia] kulturalna rasistka- prawdziwa tak, odpowiadalo. Wyobraz sobie, ze gdy murzyni w wojnie secysejnej zostali wolnymi ludzmi to wiekszosc z nich nie opuscila swoich "panow" mimo tej wolnosci. Niektorym jak widac to odpowiadalo. a mieli opuścić i co zrobić? bez pieniędzy, bez ziemi bez wykształcenia, pracy?:D rozmowa z tobą jest poniżej mojej godności :O🖐️

wtedy z reguly murzyn, ktory sluzyl w miescie mial prawo udac sie do odpowiednich jednostek, ktore ulatwily by mu zycie. Poza tym ci co walczyli o wolnosc mieli potem latwiej. Pytanie dlaczego niektorzy ( a wcale ich malo nie bylo) nie walczyli? Bo odpowiadala im ta sytuacja jaka byla.

Gość hahaahhah
no autorko, jakos nie odpowiedzialas na moje pytania

ja tez nie trwawie murzynow,marokinow,tunezyjczykow i wszystkiego co czarne :O po pierwsze nie dbaja o siebie czasami w autobusie idzie sie porzygac po drugie idac ulica gapia sie na mnie jak bym z kosmosu spadla nie wspominajac o natretnym przypiepszaniu sie po trzecie nie pracuja a zebraja od panstwa a ostatnio tez stalo sie modne natretne zebranie pod sklepami ciagle sie slyszy o nich ze handluja narkotykami mieli w kraju biede i wyjechali ok ale powinni sie przystosowac i zyc jak inni ludzie nie kupuja biletow na pociagi ani autobusy a jak juz ich konduktor zlapie to podaja afrykanskie adresy wiec mandatow nie dostaja a zazwyczaj sa wyrzucanie z pociagow co tez w sumie zadko sie zdaza wedlog mnie sa zwyklymi darmozjadami i nic wiecej

Gość Kur.wo
Wal sie na RYJ.

Gość takija27
hm..powiem wam tak mam kumpla znalismy sie od malego i chowalismy razem jakies 5 lat temu wyjechal do usa i jak z nim nieraz gadam to mowi ze tzw murzyni bardzo czesto naduzywaja tego ze sa czarni i nieraz podobno przesadzaja troche. on rasista nie jest tylko nieraz jak gadamy przez tel to opowida mi pewne ciekawostki

Gość takija27
ja rasista nie jestem i jestem bardzo tolerancyjny, napisałem tylko co wiem ze sprawdzonego źródła jakie on mial odczucia ;)

Gość mikadoo
Mi tez kiedys murzyni nie przeszkadzali. Ale wynikalo to z tego ze żadnych nie znalam osobiscie i na codzien.

Gość do niachniaczek
tak się zachowywali Polacy na Zachodzie jeszcze nie tak dawno temu 🖐️ a może niektórzy nawet i dzisiaj ;)

Polacy to tez barani jakich malo, spojrzcie w jakim kraju zyjemy 1200 zl na miesiac smiech na sali, a co do ras sa inteligentni murzyni i sa inteligentni biali, koniec tematu co tu jeszcze mowic?

Gość gytdyt
kulturalna rasistka wlasnie Żydzi najwiecej dobrego zrobili dla Polski,powinnas byc wdzieczna naszym braciom Żydom