Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bananass;s

Jak sie zmienic bedac 32letnim niesmialym facetem

Polecane posty

Gość bananass;s

i do tego prawiczkiem znacie jakies spoosoby ????

Gość Madzia ;)))
A może wolisz facetów?

Gość bananass;s
zdecydowanie nie, po prostu moja niesmialosc jest silniejsza od checi przelamania sie

Gość nkmklxlvzk
ale jesteś nieśmiały tylko w relacjach z kobietami? czy ogólnie?

Gość life is brutal.........
w takim wieku i sytuacji calkiem zasadne byłoby poddanie sie jakiejś psychoterapii (no chyba ze juz byles i nic nie dalo):o

Gość bananass;s
glownie do kobiet - szczegolnie jesli mi sie podoba do innych tez - pracuje z ludzmi i ciekzo mi - do tego cudzoziemcy sadze ze psycholog mi nie pomoze - powie mi co ja juz wiem

Gość ghgkjgddss
kiedyś miałem to samo ,za cholere bałem sie odezwać do kobiety, nawet jesli byla to sprzedawczyni w sklepie I wiesz co zrobiłem? Założyłem sobie gg i zacząłem zaczepiać kobiety bez ryzka że mnie wyśmieją ot tak dla żartu. Zacząłem od małolat 20to kilkuletnich ( sam byłem sporo po 30tce) poźniej coraz starsze i starsze....po pół roku pisania z jedną umówiliśmy sie na spotkanie i nawet mozna powiedzieć ze byliśmy w związku przez ponad rok. Dzięki niej zostałem facetem. Później była kolejna, później kolejna....Seks zmienia faceta, patrzysz po nim każdej kobiecie prosto w oczy i nie masz ządnych kompleksów

Gość bananass;s
kiedys tez troche zaczepialem przez gg, i chyaba do tego powroce nawet z 1 sie umowilem - 2 razy, ale nic poza tym - jej wzrost 183 dlugie nogi

Gość bananass;s
mam spory biceps prawej ręki,muszę teraz popracować nad lewą.

Gość żabi lubię Cię...
😍

Gość bananass;s
podszyw

Gość ghgkjgddss
takie zbyt wczesne umawianie nie jest za dobre bo jeszcze za dobrze sie nie znacie i może wam braknąc tematów a to cię jeszcze bardziej zamknie. Ja po pół roku pisania z tą pierwszą byłem na etapie pisania o wszystkim , równiez o naszych fantazjach seksualnych i jadąc do niej byłem niemal pewny że zakonczy sie w łóżku i tak było. Nie minęło nawet 15 min:) Z kolejnymi podobnie:) Jestem ponoc przystojny, 1,90 wzrostu...to tez swoje robi. Jak juz nabierzesz trochę odwagi to zarejestruj sie na jakimś portalu randkowym, tam jest masa kobiet chętnych na skok w bok...sprawdzone:)

Gość bananass;s
tak na 1 raz wolalbym z kims do kogo cos czuje

Gość bananass;s
swoja droga mam koleznake w pracy z ktora moglbym uprawiac sex, moze jest ich wiecej ;-) żabi lubię Cię... ------> kim jestes?

Gość ghgkjgddss
popiszesz dłużej to poczujesz. A jeśli nie to próbuj z kolejną - do skutku sam tez nie chcialem zrobic tego z pierwszą lepszą bo mogłem pójśc do burdelu i byłoby po sprawie

Gość bananass;s
po burdelu mialbym kaca moralnego przez cale zycie

Gość nkmklxlvzk
Może to same banały co napiszę, ale dużo zależy od podejścia. Jak będziesz sądził, że nie ma się czym przejmować, nie masz nic do stracenia, co z tego, że powiesz czy zrobisz coś głupiego, to może staniesz się śmielszy. I też nic na siłę, jeśli jesteś raczej spokojny, małomówny, to nie ma sensu tego zmieniać, tylko trochę popracować nad nieśmiałością ;).

Gość dgfdgbdf
bgdbgf

Gość bananass;s
;-)

Gość smutnik80
:-(

duzo facetow jest niesmialych i malomownych. niedawno bylam w przychodni , przyszlo sporo babek w ciąży z mężami i w poczekalni ponad godzine nadają i plotkuja o tych swoich ciazach a ich faceci siedzieli obok , wzrok w podłogę i jak kamienne pomniki niektorzy nawet nie drgnęli. i jakos to babkom nie przeszkadza ;p