Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia1129

Mała nie chce jeść !!!

Polecane posty

Witam, moja corcia od wczoraj nie chce pic ani mleka ani herbaty przez butelkę, miala wczoraj 37.5 temperature po za tym nic oprocz marudzenia nie zauwazylam. Zabki??????????

Gość no coś się kluje....
Skąd mamy wiedzieć, według mnie nie musi jeść, byle by piła, nie wciskaj jej.... Moja ma dziesięć msc i od tygodnia nic nie jadła tylko cyca, też nie wiedziałam co jest grane, wykluła się jelitówka:(

ząbki wirusowe zapalenie gardła przyczyn może być wiele obserwuj najważniejsze by piła

Gość Niewidoczny dla innych
Moja córka 7 m-cy dwa tygodnie temu ubzdrurała sobie, że nie będzie jadła, też miała taką temperaturę, tyle że u mniej to jest PTC. Nie chciała nic, kaszem, zupek, deserków itd... troszkę podziubala i tyo by było na tyle, mleka może na całą dobę wypiła 2x120 ml, ale za to piła mnóstwo innych płynów - woda, soczkich, herbartki. Było to wtedy kiedy były te wielkie mrozy, w domu mocniej się grzało więc pomyślałam, że to dlatego i chyba się nie pomyliłam bo teraz znów je normalnie :) Nie zamartwiaj się na zapas. Dzieciaki tak podobno mają. Dorosly czasem też ma większą ochotę jeść, a czasem nie.

Mam odpowiedz na problem mała ma strasznie dziąsła spuchnięte gorne i dlatego . Dałam jej miekki smoczek i coś to daje bynajmniej pije i mleko i wszystko ;) ale zaczyna ją przy okazji ząbkowania jakaś infekcja brać macie na kaszel cos sprawdzonego wybiorę się do lekarza ale może macie coś?

Gość Mamunia hhhhhhhh
Lipomal ale to chyba od roku...

a czy ma katar? bo u nas każdy ząbek to masakra, w dwa tygodnie Młody chudnie z 2 kg bo praktycznie nie je (ale go nie zmuszam) i zawsze ma wtedy katar, a że u takiego dziecka ciężko odciagac, to częśc spływa do gardła i powoduje kaszel lekarka nam zaleciła podawać syrop prawoślazowy i działa super. Wieczorem do herbatki wlewam mu znacznie więcej niż zalecaną 1 łyżkę i on w nocy to sączy jak mu się chce pić i praktycznie nie kaszle, ząb wychodzi, mija katar praktycznie od razu a kaszel po 2-3 dniach :) jak córcie boli to jej nie zmuszaj do jedzenia, ważne żeby piła, i smaruj dziąsła jakąś maścią na ząbkowanie - to bardzo pomaga ps. jesteś pierwszy raz na Dukanie?

Gość Niewidoczny dla innych
A to pierwsze ząbki ? Z tego co się orientuję to najpierw wychodzą dolne...

Katarku nie ma ale jest mokry kaszelek nie uporczywy ale jest albo ze sliny albo infekcja ,na Dukanie pierwszy raz a dlaczego pytasz? Waga teraz 97 i stoi coś mi to nie idzie. Ząbki dwa dolnie wyszły bezobjawowo w 4 miesiącu a teraz góra jutro pójdę do pediatry i zapytam co mam robić , dzięki za odzew .

pytam ze względu na to, ze nie spada Ci waga a powinna, moze masz cos z hormonami? przepraszam ze sie wtracam, ale sama jestem po dukanie i byłam zachwycona za 1 razem :) mam nadzieje ze kaszel minie :) pozdrawiam