Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ketonalowa

Czy ketonal...

Polecane posty

Gość ketonalowa
nie wypowiadaj sie o innych skoro ich nie znasz

Gość masz leakarza idiotę
laska jest uzależniona i nawet nie chce przyjąć tego do wiadomości naprawdę zdziwisz sie kiedyś gdy wylądujesz w szpitalu i lekarze nie będą wiedzieć co Ci podać już widzę jak lekarze będą chętni by podać Ci wyższe dawki leków przeciwbólowych od tych zalecanych żal mi Ciebie lekomanko, bo ty nadal wypierasz prawdę o sobie

Gość hgjghj
jestes naprawde dziwna, widac, ze uzalezniona bierzesz to gowno od dawna, weszlas tu, bo przeblyski zdrowego rozsadku mowia Ci, ze BEZPOWROTNIE niszczysz sobie zdrowie, ale jednak na argumenty jestes glucha

Na ból zęba jezeli masz pod nim ropę nie pomoże ci środek przeciwbólowy, trzeba zrobić porządek z zębami.

Gość ketonalowa
nie jestem glucha ani slepa i czytam co piszecie, ale skoro ktos po mnie jedzie to przepraszam nie bede mu przytakiwala...i nic nie wypieram

Gość to troll .,...........
PROWOKACJA,NIE KARMIĆ JUŻ TROLA

Gość ketonalowa
ola2 co Ty nie powiesz, wlasnie jutro pojade do swojego stomatologa, wczesniej nie moge bo niestety nie dam rady sciagnac go z urlopu, no takiej mocy nie mam

Gość no gratuluje autorko
jestes glucha, bo idziesz w zaparte.

Gość hhs
Wybaczcie, ze nie na temat, ale mam problem. Nie mogę usunąć tematu którego dodałam, a wątku dotyczącego owego problemu nie mogę dodać, sama nie wiem czemu. Proszę o radę. Jak mam usunąć stad swój temat? to bardzo ważne. Proszę o pomoc.

Gość ketonalowa
nic nie mozna tu napisac, doslownie nic...

Gość ketonalowa
nie jestem glucha, no ale co mam zrobic jesli boli mnie glowa, i naprawde albo probuje sie przespac, nie moge usnac, biore powiedzmy ibuprom zwykly ibubrom, i nic, boli dalej, prosze bardzo powiedzcie co zrobic jesli naprawde bardzo boli a inny lek nie pomaga, no czekam

Gość Tereska1234
To jeżeli ktoś Tobie pisze, że najprawdopodobniej jesteś uzależniona, a Ty odpowiadasz, żeby tak nie pisać, bo Ciebie nie znamy i twierdzisz, że jedziemy po Tobie to o co Ci chodzi? O co walczysz?

Gość ketonalowa
moga byc domowe sposoby, pochwalcie sie co Wy robicie

Gość hgjghj
idz do poradni uzaleznien !

Gość ketonalowa
no i sami widzicie nie macie nawet zadnej porady, najlepiej odrazu napisac cpun lecz sie, beznadziejni jestecie wszyscy

to zależy od czego ta głowa boli niektórych boli od wysokiego / niskiego ciśnienia przy niskim ciśneiniu pomaga np wypicie kawy niektórych boli głowa od niestrawności czy z głodu, na niestrawność mięta lub rumianek a jak się jest głodnym nalezy zjeść pełnowartościowy posiłek głowa może też boleć z niewyspania, zmiany ciśnienia atmosferycznego, można wtedy spróbować zimnego kompresu migreny to zupełnie inna sprawa, wtedy lepiej zaszyć się cichym, zaciemnionym pokoju i spórbować zdrzemnąć

no i jeszcze głowa może boleć z niedotlenienia, wtedy przydałby sie spacer

ja brałam ketonal, ptzy leczeniu kanałowym zęba, i tylko wtedy, mój ojciec prawie rok temu miał poważna operacje kręgosłupa wtedy miał przepisany ketonal, i mówili mu to jek w ostatecznosci, a ty go bierzesz przy bólach głowy!! takie mocne bóle głowy to moze migrenowe i wtedy nic nie pomoze, zamiast oszukiwac lekarzy powinnaś isć do neurologa, a nie do ginekologa, mój mąż takze brał ketonal ale też przy żebach jak miał usuwane i jak miał rope pod zębami, to bardzo mocny lek, i uzależnienie jest bardzo szybkie jezeli nie kontrolujesz tego,

Gość ketonalowa
a tak poza tym to fajnie sie Was wkreca i czyta te wasze oburzone opinie, widac jacy jestescie wtedy naburmuszeni i zadufani w sobie hahaha narazie szopy

"bardzo mocny lek, i uzależnienie jest bardzo szybkie jezeli nie kontrolujesz tego" no, dokładnie, czasem wystarczy zużyć jedno opakowanie Ketonalu i już człowiek się na niego uodparnia, to znaczy że przestaje działać lub działanie jest o wiele słabsze już o tym pisałam, gdy lek przestaje działać to znak że należy przestać go używać

rada spróbować odpocząć wyciszyć sie a nie faszerować lekami bardzo moce bóle głowy mogą mieć podłoze neurologiczne, moja mamę bardzo mocno bolała głowa brała leki ale w końcu pękł jej tętniak i zmarła, radzę ci zrobic badania a nie tutaj naskakiwać na dobre rady

Gość ketonalowa
przestan sie juz produkowac znachorze, to była PROWOKACJA, wiec darujcie sobie swoje madre rady z wikipedii hahhahaha co za kretynski narod

A na co Ty chorujesz, że tyle tego bierzesz autorko? Co Cię tak boli?? Może jesteś uzależniona? Nie piszę tego ze złośliwości - żeby nie było

Gość to troll .,...........
[zgłoś do usunięcia] ketonalowa a tak poza tym to fajnie sie Was wkreca i czyta te wasze oburzone opinie, widac jacy jestescie wtedy naburmuszeni i zadufani w sobie hahaha narazie szopy Pisałam że troll. Ale wy głupi jesteście :(

Gość ketonalowa
slubniczka zajmij sie swoim slubem kretynko

Gość ketonalowa
to troll mial racje, lepiej bylo sie posluchac hahaha ale nie produkcja nowych postow musi trwac, na kafe jestescie mistrzami...hahah

Gość Tereska1234
A Ty myślisz, że jesteś taka cwana? I pamiętaj, że na takiego cwaniaka jak Ty znajdzie się większy, ale już w życiu realnym. Prawo Karmy i wypierdalaj stąd.

Gość ketonalowa
to Twoje prawo, ja mam swoje, ktore mowi ze trzeba wariowac zeby nie zwariowac, ale co takie buce jak Wy moga o tym wiedziec

Gość ketonalowa
a tak poza tym to moj temat wiec wypad kasztanie