Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aria z poziomkami

Jak wygląda Wasz dzień piękności?

Polecane posty

Jeżeli nie ogranicza Was czas- jakie zabiegi wykonujecie i w jakiej kolejności? Dzisiaj wieczorem mam wielkie wyjście i chcę sie zrobić na bóstwo. Proszę o rady:)

Na razie idę pod prysznic. Tam ogolę pachy, nałożę kolor czerwony, bo trochę mi pasemka spłowiały. Później będę moczyć stopy w misce masującej i równocześnie wydepiluję nogi uono:D

Gość od biegania
zrób sobie piling z kawy maseczke z banana i nie wiem co jeszcze :D

Gość ja jestem tak piekna
ze tylko się myję

Gość JA SIĘ TYLKO MYJĘ
A NAJPIĘKNIEJSZA I PROMIENNA JESTEM PO STOSUNKU Z MOIM MĘŻEM--MAM LŚNIĄCĄ SKÓRĘ,ZARÓŻOWIONE POLICZKI,BŁYSZCZĄCE OCZY I OGÓLNIE WIDAĆ,ŻE JESTEM SZCZĘSLIWA I RADOSNA--TO JEST MÓJ NAJLEPSZY SPOSÓB NA PIĘKNY WYGLĄD--SERIO.

Gość tratatata....
ciepły prysznic i peeling całego ciała, przed prysznicem smaruję skórę głowy i włosy specjalnym olejkiem, po prysznicu depilacja (jeśli jest co depilować ;-) akurat), potem mycie głowy, oczywiście obowiązkowo stopy pumeksuje (ale to przy okazji każdego prysznica więc się nie liczy chyba), nacieram pupke i uda olejkiem macadamia, a całe ciało masłem, potem twarz ale to już chyba standardowe działanie

Gość tratatata....
jak to się mówi - nie ma nic za darmo, jak chcę mieć piękne i zadbane ciało wiosną i latem gdy zrzucimy większość ciuchów to trzeba się ciężko napracować. wszystko zajmuje mi jakieś 3 godz.

Ja jak robie sie na bóstwo przed imprezą to zabieram się do tego w ten sposób; Najpierw prysznic z peelingiem całego ciała (peeling kawowy robiony w domu lub drogeryjny) po peelingu nakładam maseczkę na twarz i odżywkę na włosy i miedzy czasie robię paznokcie. Po spłukaniu odżywek i wyschnięciu paznokci depiluje się i sięgam po samoopalacz lub balsam do ciała ;) Po czym zabieram się za układanie włosów i szukanie stroju ;)

Gość 4rt4334
Czytam książkę.

1 prysznic -nałożenie koloru na umyte włosy -piling ciała -golenie pach, lona 2 depilacja nóg, 3 depilacja twarzy/meszek/, brwi 4 piling twarzy, maseczka 5 moczenie stop z masażem, pedicure 6 zmycie farby, nałożenie odżywki na włosy 7 balsam do ciała 8 manicure 9 układanie włosów, makijaż Może ktoś coś doda?

Gość giotka
co wy tak chemia tylko? mleczko tonik czesanie i oczywiscie mycie golenie nog

Kapiel w olejkach aromaterapetycznych, peelink kawowy z olejem winogornowym lub oliwa z oliwek, po tym juz nawet nie trzeba nakładać żadnych balsamów bo skówa jest nawilżona i napięta. Poczas kąpieli nakładam maseczkę z glinki zmieszną też z olejem winogronowym, na włosy odżywaka bo waidomo ze podczas kąpieli w łazience jest ciepłeko wiec odzywaka spłeni soje zdanie z wieksza skutecznoscią. Noo a pozniej co- makijaż, fryzurka i jestem jak nowa :P