Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temat o prawie jazdy

Czy prawo jazdy to podstawa u faceta?

Polecane posty

Gość Temat o prawie jazdy

Czy facet co jeszcze nie zrobił prawka jest dla was pierdołą?

to zalezy w jakim wieku, ja mialam kumpla ktory nie ma prawka i pierdola nei byl ale to mlody chlopak :)

Gość nie tylko u faceta ale już
i u kobiety

Gość facet, czy nie facet
co za roznica. W dzisiejszych czasach człowiek bez prawka, to jak ktos, kto nie umie obslugiwac komputera albo nie ma komórki. Dzisiaj kazdy bez prawka to pierdola

Gość od pieknej kobiety
nikt prawka nie bedzie wymagal

Gość JakJakKajak
To jest oznacznik zdolności zapamietywania i uczenia, kordynacji ruchowej, decyzyjności i ogolnej kumatości.

Gość mariner
Niekoniecznie ! moze ma zapatrywania pro-ekologiczne ? i woli rower? Moj kolega do 40tki jezdzil na rowerku poki zona mu sie nie wkurzyla i nie kupila "po cichu" samochodu :) Przekonal sie i szybko zrobil prawko bo uznal ze nie moze byc aby zona kierowala wozem a on byl skazany na jej widzimisie :)

Gość Thinkerss
nawet jezeli nie moze kierowac to tez pierdola? w imie tego dasz mu prawo jazdy zeby kogos rozjechal na ulicy? albo w druga strone - jezdzil bardzo powoli? po prostu lepiej dla nie ktorych zeby prawka nie mieli

no ale ile osob nie moze? to jakis procent ludzi ze schorzeniami. Jesli kobieta jest piekna i nikt od niej prawka nie wymaga - znaczy sie jest utrzymanką i nie ma czego gratulowac. Pierwsze 2 lata facet bedzie taka woził a po 30stce bedzie pomykała pociagami??? Elegancka kobieta ma auto, nie brzudzi butów w blocie, nie wącha spoconych pasażerów mpk. Poza tym jak ktos 8 raz nie moze zdac prawka, to tov tez jakos swiadsczy o jego intelekcie. Dzisiaj juz nie ma durnego podzialu na kobiety bez prawka i facetów z samochjodem. Kazdy jest panem wlasnego zycia. Pierdoly musza prosic o wożenie lub cisnąc sie w pksach

i zrozumiałe jest, ze 20 latki nie stac na dobre auto, może go nawet wcale nie miec, ale nie zrobic prawka? to idiotyzm. Sama zrobilam prawko 3 lata przed tym, jak mnie było stac na auto. W pracy nie mialabym czasu na jazdy, a tak - na wakacjah w czasie studiow na luzie sobie zrobilam Dziewczyny, robcie prawko za wczasu!

Gość tere_fere
moze nie jest po podstawa, ale jesli to prawko jest to bardzo ulatwia życie. Mozna je zrobic w kazdym momencie, wiec nic straconego, jedynie trzeba wiedzieć, że się tego naprawdę chce

Gość ciekawe ze nawet
prymitywne buce bez mozgow, ktore nie potrafia myslec sa w stanie zrobic prawko. wiec jak to moze swiadczyc o intelekcie?

Gość mariner
Moja byla dziewczyna przedstwila mi kolesia : z rekomendacja :"fajny facet! i jaki wytrwaly! 17 razy juz podchodzi do egzaminu na prwo jazdy! Mowe mi odjelo!

Gość brawoooo
facet,czy nie facet świetnie to ująłeś, brawo :)

Gość mariner
Mysle ze prawo jazdy to podstwa aby wejsc w dorosle zycie.Kiedys za PRL przy kazdej szkole sredniej organizowano kursy prawa jazdy za znizkowa oplate i kto wykorzystal ten mial ! za grosze ! teraz to spory wydatek :) nie liczac stresow .A jakosc kierowcow sie nie poprawila . Ja mysle ze blad lezy nie w systemie szkolenia ale w tym ze ktos jest nadaje sie aby kierowac autem a ktos inny nie i testy psychologiczne powinny byc obowiazkowe. Odsiano by czesc nieodpowiedzilanych debili !

Może nie, że od razu pierdoła. Ale jakoś nie wyobrażam sobie faceta bez prawka. Choć sama je mam, to jednak lubię widok faceta za kierownicą, taki fetysz :P

Gość lord stront+
Przestańcie mącić mężczynom i w ogóle ludziom w głowach! Można żyć bez prawa jazdy i samochodu!

Mariner, zgadzam się. Odsiano by np. takiego debila, który kilka dni temu, nie zatrzymując się na stopie skrzywdził mój samochód. A jak bym nie odbiła kierownicą, to pewnie bym teraz cała w gipsie leżała. Albo jak kiedyś babka wymusiła pierwszeństwo, a jak zauważyła, że jadę to puściła kierownicę i złapała się za głowę. Do dzisiaj mi się śmiać chce, jak sobie to przypomnę :D

Gość loisanne
Mój facet nie ma prawa jazdy, ja mam - ma kłpooty z koncetracją za duże aby prowadzić, a wolę zdeycdowanie aby był żywy i niepoturbowany. Jakoś nikt nie robił z tego powodu nigdy wyrzutów

Gość loisanne
Już nie mówiąc o tym że na nowe auto było nas stać dopiero niedawno, wiec zaczęłam jeźdzć mając lat 28 a robiłam prawko mając lat 19 ;)

Gość lord stront+
Albo jak kiedyś babka wymusiła pierwszeństwo, a jak zauważyła, że jadę to puściła kierownicę i złapała się za głowę. Do dzisiaj mi się śmiać chce, jak sobie to przypomnę :D :D :D

mnei zwyczajnei nie bylo stać na prawko, a wiedizlam ż ena auto tez stac mnei na razie nei bedzie to nie bylo mi spieszno do robienai prawka i to jest zrozumiale postepowanie. Teraz stać mnie i w wakacje do jesieni zamierzam zrobic bo to rpzydatna umiejętnosć i wygoda :)

Gość lord stront+
fiku mikuuuu Tylko proszę Cię, patrz potem w lusterko, czy nie jestem tuż za Tobą, gdy wleczesz się 110, lewym pasem ;):classic_cool:

Gość lord stront+
:D Zajadę Ci drogę, tuż przed maską, to się uspokoisz ;)

Gość studentkaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tak zawsze myślałam, że to obowiązek i każdy co nie ma to sierota. mój facet nie ma prawka! ironia losu :p ale ma zamiar zrobić w ciągu 2lat-wg mnie, zobaczymy. ja mam prawko od 3lat i wolałabym aby on też miał, no ale trudno, przeciez zawsze moze zrobić! :)