Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kumam tego

abonament play niech mi ktos wytlumaczy

Polecane posty

Gość nie kumam tego

Wczoraj dostalam smartfona, wzielam sobie w abonamencie play za 59zl, jeszcze nigdzie nie dzwonilam ani nie smsowalam, gdyz mam czekac do 48h na aktywacje wszystkich uslug i mam bodajze zaplacic 30zl za aktywacje numeru i tak sprawdzam dzis stan konta i pisze: pozostalo ci -87,50 w ramach pakietu zlotowek w abonamencie. biezace saldo niezaplaconych faktur i kwoty wydanej poza abonamentem wynosi -31,49 co oznaczaja te obie kwoty?przeciez wzielam w abonamencie 59zl to czemu zlotowki -87,5o? a ta druga kwota moze juz naliczyli za aktywacje numeru. nie kumam tego, niech mi ktos to po ludzku wytlumaczy, bylabym wdzieczna!

Gość smartfon pewnie na
androidzie i oczywiscie bez pakietu internetowego?? :classic_cool:

Gość nie kumam tego
no jest android, 1,5GB co miesiac, ale nie dlatego wzielam ten telefon, najbardziej to, ze przez 2lata mam za darmo polaczenia w play

Gość smartfon pewnie na
jezeli cos ci nabiło na minus to pewnie internet. Widac pakiet internetowy nie jest aktywny, włozyłas numer do telefonu no i zaczelo sobie pobierac dane z internetu. Telefony na androidzie lubia sobie pobierac dane z internetu bez pytania. Wejdz sobie na biling na stronie playa :P Tam sie dowiesz na serio co i jak

Gość nie kumam tego
nie moge sie jeszcze zalogowac, no to jak to wylaczyc, zeby samo to nie pobieralo?:o

Gość szlachetna Gośka
wracaj do salonu niech ci tam wszysko zrobią.

Gość smartfon pewnie na
Sa jakies programy na androida ktore blokuja polaczenia internetowe, platne apndroid... a bezplatne to poszukaj :P Ale moze to nic nie pobrało, moze to tylko jakies dziwaczne naliczenia niezrozumialem dla pzrecietnego uzytkownika :D

Gość nie kumam tego
ejj bo jak tak ma byc, to ja rezygnuje, mam 10dni na zrezygnowanie

Gość szlachetna Gośka
uroki smartfonów:D

Gość szlachetna Gośka
wpisz w google : smartfon źre kasę

Gość nie kumam tego
kurde zachcialo mi sie smartfona:o najbardziej mnie podkusily te darmowe rozmowy w play, a jak pojde do salonu to oni mi wylacza ten internet, zeby on sam tego nie pobieral?a czy za wylaczenie w salonie oni mi cos pobiora?

Gość zagadkaxdd
ejj ty szybko odstap od tej umowy!!!!!!!!!!!! to jest zwykla konkurencja banda oszustow i zlodzieji wez lepjej sobie np. telefon stacjonarny od telekomunikacji polskiej tam za aktywacje lini placisz tylko 1 zł abonament w ktorym nie ma minut do wykorzystania kosztuje 34 zł a za 56 zł masz 10 godzin na stacjonarne i 60 minut na komurki do wszytkich operatorow i o kazdej poze(mam go osobiscie) naprawde warto wejdz na www.tp.pl albo zadzwon 19393 koszt jak za zwykle polaczenie na numer stacjonarny

Gość to nie sa uroki smartfonów
Tylko uroki smartfonów na ANDROIDZIE :P jak chciałas smartfona to btyło cos na symbianie kupic. Tam mozna ustawic aby grzecznie sie pytało czy połaczyc z internetem.

Gość to nie sa uroki smartfonów
Jak chcialas darmowe rozmowy w play to sobie bierzesz play na karte. Ładujesz miesiecznie za 30 zł i masz darmowe rozmowy i smsy w sieci.

Gość nie kumam tego
no ja sie na tym nie znam:o ale w salonie play wylacza mi to, zeby samo sie nie laczylo z netem?

Gość zagadkaxdd
ej posluchaj mojej rady a nie bedziesz zalowac ODSTAP OD UMOWY PLAY TO OSZUSCI!!!! jezeli hcesz skorzystac z tego abonamentu ktory ci polecam napisz ja mam juz 3 rok ten abonament nieoddala bym go na zadne play t-mobile netia vetra i inne !!!!

Gość nie kumam tego
toja chyba zrezygnuje:o pisze, ze mam na to 10dni, to telefon opakuje ladnie, mam te wszystkie folie, chyba nie powinni mi z rezygnacja robic problemu?

Gość jezeli to przez internet
zamowilas ten abonament to mozesz zrezygnowac. Tylko musisz wysyłkowo oddac ten telefon i wypowiedziec umowe. Ale dlaczego od razu rezygnowac. Sprobuj wyjasnic czy naprawde cos tam zjadlo z aboanmentu

Gość zagadkaxdd
oczywiscie ze nie mowie za 56 zl bedziesz miala 10 godzin na stacjoanrne i 60 minut na komurki i aktywacja 1 zł w ciagu 5 dni od zamwoienia montuja telefon tyle ze to bedzie stacjonarny ale naprawde warto sekundowe naliczanie jest na komurke minuta po wykorzystaniu pakietu 32 gr na stacjonarne 12 gr zagranice juz od 40 gr

Gość zagadkaxdd
nie zastanawiaj sie tylko rezygnuj to konkurencja banda zlodzieji KTO MA TELEFON W TP JEST LAPKA W GORE

Gość zagadkaxdd
ja juz to play znam jak mi przysedl rachonek to sie za glowe zlapalam milalam po 69 gr min do orange i na stacjonarne mialam za 1,5h zuzytych 144zł juz z abonamentem to zlodziejie i oszusci play jest najgorsze wogole gdzie ty rozum mialas jak umowe podpisywalas

Gość nie kumam tego
w pon pojde do salonu play i sprobuje to wyjasnic, jak ma tak dalej byc to we wtorek rezygnuje, no co namowili mnie-moj stary tel szwankuje, te darmowe polaczenia do play przez 2lata i 350min do innych sieci, wszystko tak pieknie wygladalo no i sie skusilam...

Gość zagadkaxdd
bierz teraz kartke i pisz wypowiedzenie do tych zlodziej play puki czas a ja ci pomoge zamwoic telefon stacjonarny tp mozesz wybrac abonaemnt od 34 zł 46 zł 56 zł i 81zł przedstawie ci je przy dokonywaniu zamowienie zobaczymy ktory okarze sie najkorzystniejszy a dostep do internetu bez limitu od 44,01 za 1 mb do 20 mb za 69,90

Gość zagadkaxdd
ty nic nei wyajsniaj tylko idz zloz wypowiedzenie ich zezwij i zuc im to pudlo tego smartfona jezeli hcesz to mozemy teraz sprawdzic oferte tp dla telefoni stacjonarnej i dokonamy zamowienie ;)

Gość nie kumam tego
chyba nie chce telefonu stacjonarnego..wynajmuje pokoj w mieszkaniu i watpie, zeby wlasciciel zgodzil sie na telefon stacjonarny...

Gość nie kumam tego
moze innym razem jak bede na swoim;)

Gość zagadkaxdd
not o porozmawijaj z wlascicielem napewno sei zgodzi aktywacja tylko 1 zl szeroki wybor abonamentow najlepjej dopasowany do potrzeb kazdego klijenta dostep do internetu

Gość jakie wy jesteście głupie
to -83 to nie minus tylko myślnik głupie dałny. Nie saldo zlotówek nie może być na minusie

Gość zagadkaxdd
ale play to banda oszustow i zlodziej za darmo bym dego syfu nie wziela telefon stacjonarny jet najlepszy najtanszy i bardzo polecam jak ktos hce to pisac powtarzam abonament JUZ ZA 34 zł