Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kumam tego

abonament play niech mi ktos wytlumaczy

Polecane posty

Cała moja rodzina ma w play i nigdy nie zostałam oszukana. A co innego z TP wiecznie coś nie działa i bardzo drogo. Brak fajnych telefonów i stacjonarny tylko w domu ..

Gość zagadkaxdd
taa problemy ja mam abonament za 56 zl mam 10 godzin na stacjonarne i 60 minut na komurki a w play nie mam nikogo od 3 lat mama en telefon i nie mam zadnych problemow mam jescze neostrade 6 mb nigdy sie nie zawiodlam razem place nieduzo okolo 150zł

Gość nie kumam tego
wiem,ze to nie jest minus tylko myslnik:o napisalam tak tylko

Gość qwertymenada
tak ma kazdy smartfon czy android czy symbian wystarczy wyłonczyc wifi internet

Gość zagadkaxdd
drogo???? abonaemnt bez darmowych minut jak ktos malo dzwoni juz za 34 zl a w play 200 albo 250 zł zalosni jestescie z tymi oszustami i ta konkurencjo zall xdd

Gość zagadkaxdd
mowie wam ze wezcie ten telefon stacjonarny neprawde warto

Gość zagadkaxdd
telekomunikacja polska jest zajebista reszta to ............. nieskomentuje

Gość konstancja gryllllllakkkkkk
a jaki masz ten smartfon? Wystarczy wylaczyc transmisje danych i nie bedzie ci sie sam laczyl z netem.

Gość nie kumam tego
to jest samsung galaxy S5660

Ale co ty porównujesz komórke którą zawsze masz przy sobie a telefon stacjonarny któy musi stać w domu? :O. I peno kabli w domu w życiu :O

jak przytrzymasz przycisk power to wyskakuje ci do wyboru transmisja danych?

Gość akwityzorzy telekomunikacji
francuskiej i orange sa tutaj aktywni ze tak na stacjonarny namawiaja:P

Gość zagadkaxdd
co ty pierdolisz po przekroczeniu na stacjonarny minuta 12 groszy a na komurke 0,32 za granice 0,40 ja z ulicy nie dzwonei tylko zawsze w domu w komurce bym zbankrutowala w netii to sie zgodze ze mja drogo ale nie w tp

Gość zagadkaxdd
jest plan za 81 zl jest wtedy 40 godzin na stacjonarne i 90 minut na komurki po wykroczeniu na komrki i zagranice tez 0,32 i 0,40 a na stacjonarne tylko 0,07 a jest tez taki za 34 zl brak darmowych minut 0,20 na stacjonarny na miedzymiastowy 0,40 na komurke 0,32 za kranice 0,90 ale ten jest mniej korzystny dla osob ktore malo dzwonia !!!

Gość zagadkaxdd
zartujesz debilu ja jestem zwykl;ym zadowolonym z uslug telekomunikacji polskiej abonentem niepozalujesz jak wezmiesz sa takie czasy ze jest masa promocji w tp

Gość nie kumam tego
wyskakuje cos innego tryp sieci danych i pisze, ze jest wylaczony

Gość zagadkaxdd
wy znowy z tymi oszustami wywal tego smartfona znaczy to pudlo do smeici a wez stacjonarke bedziesz zadowolona bez zadnych problemow

Gość zagadkaxdd
powtarzam aktywacja 1 zł abonaemnt juz od 34 zł hit !!!

Po kolei chcesz wyłączyć dane pakietowe w PLAY tak?. Wejdź w MENU-->USTAWIENIA-->SIECI BEZPRZEWODOWE --> SIEĆ KOMÓRKOWA --> i odznacz "UŻYJ DANYCH PAKIETOWYCH" Nie porównuj nowoczesnego telefonu komórkowego z któego można korzystać w każdym miejscu w polsce + internet ze stacjonarnym gównem. Słuchasz muzyki, przeglądasz internet i rozmawiasz gdzie chcesz i kiedy chcesz a nie w odległości 10 mod domu (bezprzewodowy) albo przy jednej szafce .. :O

Gość zagadkaxdd
po pierwsze to ja mam neostrade internet w kotrym nie ma limitu 6 mb predkosc za 59,47 i abonament 10 darmowych godzin na stacjonarne i godine na komurki za 56 zł ja lubie sobie wieczorem porozmawiac nie na ulicylecz w domu bo pozadomem mi sie nie przydaje stacjonarny jest do dlugich rozmow a komurka do krotkich z tym sie zgodze ale ze wzgledu na dzisiejsze czasy tp ma najlepsze promocje i tyle!!!!!!!!! reszta to konkurencj abanda oszustow i zlodzieji telekomunikacja poslka

Gość nie kumam tego
troche inaczej u mnie bylo,ale na koncu byla taka opcja uzyj danych pakietowych, ktora byla zaznaczona wiec ja odznaczylam i teraz bedzie dobrze?

Do dupy mają oferte i na dodatek tak cicho w słuchawce że chuj człowieka szczela :O Spierdalaj z tą TP bo tak pierdolisz ze aż się słuchać nie da...

Gość zagadkaxdd
ty jestes do dupy 40 godzin na stacjonarne za 81 zł jest nowoczesna technologia tlefonu ktory ma glosnik funkcje sms !!!!!!!!11

Ale jak np. często wyjeżdza się to do dupy taka oferta. Pozatym teraz większość ma komórki i nikt nie dzwoni na stacjonarne bo to dla nich drogo. W życiu żaden stacjonarny dla staruchów najlepsza jest telefonia komórkowa!

Tak, użyj danych pakietowych to poprostu fukcja korzystania z internetu. Ale skoro masz internet w abonamencie to po co chcesz go wyłączyć?

tak teraz nie powinnien sie telefon laczyc z netem

Gość nie kumam tego
ja mam w abonamencie: 2lata darmowe polaczenia w play 350minut sieci do wszystkich sieci iles tam smsow juz nie pamietam 1,5GB na internet co miesiac Jak juz patrzalam ile mam tych GB to pisze, ze mam juz wykorzystane, choc sama sie nie laczylam z netem:o to skad sie naliczylo ta kwota wydana poza abonamentem 31,49 jak nigdzie nie dzwonilam i nie pisalam smsow?

Gość to jest niemozliwe aby tyle
telefon zuzył danych... A nawet jak to bys pzrekroczyla to chyba tylko predkosc powinni obciac????