Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdfhdfhdfhdfh

Dziewczyny, czy wszystkie macie prawo jazdy?

Polecane posty

Gość hdfhdfhdfhdfh

Bo ja przyznam, że nie za bardzo mnie do tego ciągnie i chyba nie będę robić... większość mojej klasy natomiast albo już je ma albo jest w trakcie robienia... czy to takie straszne w dzisiejszych czasach nie mieć tej umiejętności czy ujdzie bez tego?

Gość hhhhhhh
a skad mamy wiedziec;)

Gość my ding ding dong
ja zrobiłam prawko jak tylko skończyłam 18 nie żebym jeździła jeśli nie muszę, ale przynajmniej wiem że w razie czego jestem samowystarczalna

Gość mam od 18 roku zycia
teraz 32 - od paru lat swój samochod, nie wyobrazam sobie zycia bez auta

Ja też kiedyś nie chciałam prawka i nie było mi potrzebne. Niestety rzeczywistość zweryfikowała moje przekonanie. Zrobiłam prawko w wieku 25 lat. Było bardzo ciężko i żałowałam, że nie wzięłam się za to wcześniej.

Gość zapada
ja nie mam bo mnie do tego nie ciągnie...nie nadaje sie na kierowce

Gość jhgjkhl
W tym roku 10 rocznica za kolkiem :)) Zajebista sprawa ale nie kazdy ma smykalke i jesli cie nie ciagnie do tego to nie rob prawka. Nic na sile:))

Gość ten kto ma prawko i nie jezdzi
lepiej niech wogole nie jedzi. niedzielni kierowcy sa najgorsi, albo tacy co to mysla: nie jezdze rok samochodem wsiade do niego i bede krolem szos.

Gość dyskotekowa panna
nie mam prawka i nie mam zamiaru robic

już 16 lat zdawałam na polonezie

Gość nosem w kałuże
ja zrobiłam kurs 3 lata temu i nie podeszłam do egzaminu. w tym roku mam zmaiar ale koszmarnie się boję, mogę bronic doktoratów habilitować się setki razy a egz na prawko mnie przeraża.

Gość małgośka 23*
ja właśnie robię masa kasy na to idzie

Jeśli Cię do tego nie ciągnie to nie rób bo i tak nie będziesz jeździła. Wstyd to raczej byłby dla kolesia. Oni w dzisiejszych czasach muszą mieć prawko kto nie ma to dla mnie cieć. Ale ja osobiście nie wyobrażam sobie rozstać się z moim kabrioletem:* kocham samochody może to dlatego

Gość pszczolka 33
dziewczyny robcie prawo jazdy bo jestesmy lepszymi kierowcami od facetow. ja mam nawet na przyczepe

oj tam pieprzysz nie każda jest lepszym kierowcą od faceta:) Taka jest bolesna prawda! ja nienawidze jeździć za babą. A nie ukrywam ja również lubię dynamiczną jazdę

Gość pszczolka 33
napewno kobiety tez nie lubia jezdzic z toba bo jak jezdzisz jak szalony. fakt jest ze jestesmy ostrozniejsze za kierownica

Ja jestem kobietą. Lubie jeździć dynamicznie, to nie znaczy jak szaleniec:)

Gość pszczolka 33
acha sorry

Mnie mówią pasażerowie że dobrze jeżdźę ale wiesz to wszystko zależy od tego czy to sie lubi, czy się nie boisz prowadząć

Gość alucha29
ja nie mam prawa jazdy i nie mam zamiaru nigdy robić poprostu panicznie się boję. Wiem że jak bym sie zapałał to wszystko z czasem bym przyswoiła ale po co mi ten strach. Nawet jak już bym zdobyła to prawko to też bałabym się jeździć i tylko zagrożenie dla innych bym stanowiła. Pozatym przeraża mnie myśl, że siedząc za kółkiem automatycznie staje się odpowiedzialna za tyle ludzkich żyć.

Gość pszczolka 33
musisz uwiezyc w siebie pamietaj im wiecej jezdzisz tym lepiej to kwestia wprawy

Gość pszczolka 33
pamietam jak robilam prawko na przyczepe tez sie obawialam jazdy z przyczepa cofania z przyczepa a teraz smigam po drogach

Gość sfffffffff
ja mam 29 lat i niestety nie mam prawka ale od kilku dni intensywnie ćwiczę testy i poważnie myślę by je zrobić brak prawa jazdy w dzisiejszych czasach to jednak jest problem szczególnie dla ludzi z poza wielkich aglomeracji bo ostatnio zdarza się że przewoźnicy wycofują większość kursów bo są nie rentowne i wtedy aby dostać się do miejscowości oddalonej o 15km trzeba kursować z przesiadką

Nie wyobrazam sobie mojego zycia bez tego uprawnienia. Ale nie znosze kierowcow, ktorzy slamaza sie jak zolwie, sa niezdecydowani i niezdarni na drogach, tez lubie dynamiczna jazde, uwielbiam poszalec kiedy sa do tego warunki.

Gość ja mam prawko
od dwoch lat, ale nie jezdze, bo nie mam czym

Gość czywartomiecprawko
Jeśli też chcesz mieć to kup sobie takie kolekcjonerskie na dokumencik com pl :D Cięzko je odróżnić od prawdziwego więc pewnie twoi znajomi na pewno by sie wkręcili że też masz:D