Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktooooooooore

Przetłuszcza mi się skóra na ciele, twarzy + włosy - CO ROBIĆ ??

Polecane posty

Gość ktooooooooore

jak z tym walczyc? Na twarzy nie jest zle,ale na ciele okropnie, zwlaszcza plecy ,ciagle mi pryszcze tam wyskakują , wlosy non stop mi sie przetluszczają umyje rano a wieczorem juz zaczynają sie przetluszczac probowalam wszystkiego: -zdrowa dieta ,same warzywa owoce , czasem troche nabialu ,ziolowe herbatki - przez pol roku i nic - szampony - kilkadziesiat, pomogl jeden ale zrobil mi z wlosow szope :O

Gość ja mam tez tak jak wy,
mam to samo ,od 11 roku zycia , mam teraz 25 lat problem nie zniknąl

jak poszłam do dermatologa to mi powiedziała, że ' inni ludzie mają gorzej' :O głupia pipa

Gość ja mam tez tak jak wy,
ehh szkoda gadac odermatologach , ja dostałam zalecenie by stosować preparaty dla nastolatków , a przeciez tam jest pelno alkoholu ktory wysusza skore na wiór ,skora sie broni produkuje jeszcze wiecej łoju. Slyszalam duzo dobrego o retinoidach ,ale to rozwiąze problem twarzy a mi zalezy na włosach. Myje 2x dziennie i to jest strasznie uciązliwe

Gość kamikkamik
Iść do DOBREGO dermatologa i endokrynologa, bo to może być wynik zaburzeń hormonalnych, np. zbyt wysokiego poziomu testosteronu.

Gość felikxxxx
taka zdrowa dieta musi potrwac długo dłuzej, bo caiło sie musi oczyscic do końca z toksyn.