Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starfish.........

dziewczyna starsza o 5lat?

Polecane posty

Gość starfish.........

uwazacie, ze zwiazek 21letniego chlopaka i 26letniej dziewczyny moze byc udany?

Gość To ja:)
Ja i mój chłopak jesteśmy w tym wieku ale on jest wyjątkowo dojrzały jak na swój wiek. To zależy od osobowości osób :) Ale miedzy nami układa się świetnie.

Gość studentkaaaaaaaaaaaaaaaa
to zalezy. moze on chce ją tylko zaliczyć? a moze woli starsze?

moj drugi chlopak byl ode mnie mlodszy o 3 lata i to bylo juz dla mnie zdecydowanie za duzo, mimo ze jestem barzo niedojrzała w sumie to pewnie zalezy od konkretnego faceta i kobiety ale w sumie roznica na tym etapie jest duza, 21 lat chlopak to w miare swiezy student chlopaczek a dwudziestoszesciolatka to juz kobieta

Gość starfish.........
cos miedzy nami iskrzy... ale na samo zaliczanie to ja sie nie pisze:P chyba na pierwszy rzut oka trudno zauwazyc miedzy nami te roznice... jemu mozna by dac spokojnie 24lata i pewnie z 25

Gość starfish.........
"ale w sumie roznica na tym etapie jest duza, 21 lat chlopak to w miare swiezy student chlopaczek a dwudziestoszesciolatka to juz kobieta" zgadzam sie z Toba, tak mi rozsadek mowi. z drugiej strony ja nie jestem zbyt powazna jak na moj wiek:D nie w glowie mi np. dzieci w tej chwili, nie odczuwam jeszcze zadnego instynktu... poza tym nie jestem doswiadczona w kwestiach damsko-meskich, pewnie on jest do przodu bardziej niz ja:D jestem chyba opozniona w rozwoju:P

Gość ja 40 on 30 i jest super
he

Gość zgadzam się z...
przedmówcami: to kwestia dojrzałości a nie wieku. Ja mam męża 8 lat młodszego, mamy dziecko i zupełnie nie odczuwam różnicy wieku.

Gość EwaEwelina.
Ja mam mlodszego o 4 lata :P

starfish......... , no w przypadku kiedy kobiecie zalezy na slubie i dzieciach to nawet nie mowie ;), bo ta roznica wtedy jest duza, a taka kobieta pewnie najpozniej za trzy lata chcialaby to juz jakos zaczac oganiac a facet 24 letni to jeszcze mlody do takich atrakcji, chociaz moj 4 chlopak chcial brac slub w tym wieku - ale to był psychopata, wiec pewnie dlatego natomiast jak ktos nie szuka dzieci slubu i forewer law, to czemu nie sprobowac, niczego nie tracisz

Gość starfish.........
hmm no ja bym w sumie sprobowala, tylko nie wiem w koncu czy on sie wezmie za taka staruszke:P

Gość starfish.........
cocaine child, to, ze nie chcialabym na dluzsza mete wynikalo tylko z roznicy wieku? o co konkretnie chodzilo?:)

a jeszcze inny moj kumpel, tez 23 jest z kobieta 30 letnia i sa zakochani po uszy i z tego co widze to im sie uklada juz chyba z rok razem

Gość starfish.........
pokrzepiajace przykady:) czyli wiee od wieku nie zalezy... no chyba ze jedna ze stron ma jakies silne uprzedzenia

Gość sassssssssssssss
on jesli spał juz z dziewczyną to jest pewnien, że Ty tez i nie bedziesz sie opierać w tej kwestii. tzn moze chce być z Tobą itp i nie tylko dla sexu, ale pewnie bedzie tego oczekiwał.

ja jestem zdania ze po 20 to juz nie ma roznicy dalej to tylko charakter, niektorzy beda dzieciakami i w wieku 40 lat..

Gość starfish.........
ssssssssssss, ale ja sie bym nie opierala:D oczywiscie wszystko w swoim czasie.. 2-3 msc musialby wytrzymac:P

Gość ki9rka
🌼🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️ 🌼🌼🌼🌼🌼❤️❤️❤️ 🌼🌼🌼🌼:classic_cool:

Gość EwaEwelina.
Roznice w charakterach do zrobienia :P gorzej jak ktos z dyszke mlodszy :D czytalam ze sa tu takie :D

Gość starfish.........
haha tego nie moge byc pewna:P ale tak bym wolala:P co by nie pomyslal, ze latwa jestem :classic_cool:

Gość starfish.........
cocaine child masz malego wacka ? :D

Gość jnjnjhjkh
moj mial prawie 22 lata jak sie poznalismy , jestem duzzzo starsza od niego przeszlo 10 lat,zwiazek udany, jestesmy juz pare lat ze soba

Gość starfish.........
dyszka? no w moim wieku to bym musiala z 16latkeim poczynac:D ale jak sie jeszcze bardziej podstarzeje to pewnie i o dyszke mlodsi beda mi wpadac w oko:D zauwazylam u siebie taka tendencje z wiekiem. jaka bylam mlodsza to wydawalo mi sie ze nawet o rok mlodszy facet to za duzo:P

no pewnie ze mam, taki maly ze szok... czasem myle go i mysle ze mam pryszcza, proboje wycisnac ale wtedy sobie przypominam ;)