Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam depresje.....

czy zawsze bede sama?

Polecane posty

Gość mam depresje.....

Mam 20 lat. obwisle cycki, obwisla skore na brzuchu, po wew stronie ud, rozstępy na brzuchu i po bokach. dlaczego? bo schudlam bardzo duzo. bylam kiedys tlusta swinia, schudlam 35 kg. w ubraniu nawet wygladam ok, ale bez... gorzej niz kobieta z dwojka dzieci. twarz mam nawet ladna, wiele osob to mowi. ale cialo gorsze niz u 50 latki. czy ktos mnie wgl pokocha, czy ja na to zasluguje?

Gość krakukilo
pacuj nad ciałem młoda jesteś bedzie dobrze

Gość mam depresje.....
zaczelam znowu wpierdalac zarcie, przytylam juz 4 kg, za miesiac znowu bede bardzo tlusta, tylko zarcie mnie cieszy, to pierdolone zarcie w samotnosci. osoby z takim cialem nie zasluguja na milosc

Gość mam depresje.....
nie mam sily na cwiczenia, na te wszystkie balsamy, kremy, nie mam, nic z tym i tak nie zrobie juz, moge tylko wpierdalac, znowu utyc a potem strzelic sobie w leb. przegralam zycie przez to ze bylam tlusta. i huj z tym ze tak duzo schudlam

Gość mam depresje.....
wszedzie tylko jakies laski z golymi dupami, z normalnymi piersiami, nie wyjde na plaze, nie mam sily cwiczyc, mam studia, zawalilam je, mysle tylko o tym i zre

jeju nie uzalaj sie nad soba, ty nie widzisz na ulicy ile lasek z niezbyt apetycznym cialem mam facetow ktorzy je kochaja? sila tkwi w psychice! tu nie chodzi o twoje cialo, tu chodzi o to jak sie zachowujesz, co mowisz i czy jestes fajna tak o po prostu zeby z tobą sie fajnie przebywalo. wtedy zaslugujesz na milosc. zamiast żreć pobiegaj. dzis wlacz sobie jakas muzyke i skacz na skakance albo biegaj albo rob przysiady a pozniej moze zapisz sie na silownie lub biegaj regularnie na dworze. po kilku miesiacach staniesz sie innym czlowiekiem

Gość mam depresje.....
KURWA! dlaczego tak jest? chce miec mlode ladne cialo, odpowiednie do mojego wieku

Gość krakukilo
a ja chce 100 milionów

Gość mam depresje.....
cwiczylam juz, schudlam i co? zostala skora i rozstepy. nie rozumiesz, co to znaczy nie miec sily?? nie mam JUZ sily.... na zadne cwiczenia

nie ma nic bez pracy! nie bądź leniem bo jestes sama sobie winna ze tak sie zapuscilas skoro jak sama twierdzisz ciagle tylko jesz w samotnosci. zamiast jesc w samotnsoci, cwicz w samotnosci - lepsze beda rezultaty

Gość odpowiedz do krakuikilo
tylko, ze piekne cialo jest o wiele latwiej zdobyc niz 100milionow;)

Gość mam depresje.....
no to niestety przez charakter tez nie znajde milosci bo przez kompleksy jestem niesmiala jak huj. lepiej mi powiedzcie jak sie najlatwiej zabic

Gość super_menn
ja bym cie pokochał jakbyś była fajna z charakteru :)

Gość mam depresje.....
evvvvva - schudlam juz!!!! 35 kilo!!!! i cwiczylam kurwa wiecej niz te wszystkie dziewczyny z normalnym cialem. i huja mam kurwa z tego to po co mam cwiczyc???? ok, nie zrozumiecie tego

Gość kolezanko jak udalo ci sie
schudnąć ? co robilas, co jadlas?

Gość mam depresje.....
super-menn - nie sadze

tez mam rozstepy i celulit! ale tak naprawde co z tego! czy tylko wyglad sie liczy ??? wez wylacz tv, nie ogladaj reklam nie patrz na to czym karmi nas komercja! oglupiaja ludzi zeby na nich zarabiac a glupi motłoch ślini sie bez opamietania- bo trzeba byc idealnym! nie trzeba! nikt nie MUSI byc idealny. dlaczego MUSISZ inaczej wygladac? bo kto ci tak kaze? tv? gazety? reklamy? czyli ktos kto robi cie w wała dla kasy. no to niezle.

Gość mam depresje.....
cwiczylam duzo, bardzo malo jadlam, wpierdolilam na poczatku opakowanie chinskich tabletek, kurwa szkoda ze sie od nich nie przekrecilam

Gość mam depresje.....
nikt nie musi byc idealny ale nie znam NIE ZNAM osoby w tym wieku z takimi rozstepami, cyckami obwislymi, nie znam. mam 20 lat, nie mam nawet jednego dziecka, przeciez wiem ze bylam gruba jak swinia ale schudlam, cwiczylam i nic z tego nie mam, nie mam juz ochoty na nic. to nie reklamy, evvvva, widze po kolezankach jak moje cialo odbiega od nich a one nawet dupy nie ruszaja na spacer

Gość super_menn
ej daj spokój napisz skąd jesteś napewno będzie dobrze i nie przejmuj się ja bym cie pokochał i przytulił :)

Gość mam depresje.....
nie chce zeby mnie ktos przytulal, zeby mnie ogladal, jak moge byc z kims, jak moge mu pokazac swoje cialo? nic nie bedzie dobrze, jeszcze sie boje smierci ale moze miesiac, 2 sie jeszcze pomecze i sama sie juz bede chciala zajebac

a widzisz, bo sie chudnie jedzac malo ale często w odpowiednich odstepach - wtedy czlowiek chudnie stopniowo i skora sie dostosowuje . a taki nagly szok dla organizmu, głodówa, jeszcze jakas chinska chemia.. sorry ale to jest przestroga dla głodzących sie lasek. zeby schudnac trzeba jesc, tylko tak by ciagle metabolizm byl nakrecony. a jak sie nie jes duzo to metabolizm stopuje i potem jest co jest.. wybierz sie do dietetyka moze on ci pomoze jakas odpowiednią dietą odzywic twoja skorę i poprawic stan twojego organizmu. pewnie jestes zupelnie wyniszczona z mineralow i witamin.. mimo wsyzstko - kazdy zasluguje na milosc. ty tez, a nawet w szczegolnosci ty bo jej bardzo potrzebujesz wiec nie gadaj pier.dół

Gość super_menn
przestań napewno by cie ktoś pokochał i dbał o ciebie masował twoje ciało.

Gość mam depresje.....
nie pojde do diedetyka, nic mojej skorze juz nie pomoze, moze zabieg za 10 tys na ktory nie mam kasy a z takim cialem nawet dupy dawac nie moge zeby zarobic jestem zalosna nie znajde milosci, nie z tym cialem i z ta niesmialoscia

Gość mam depresje.....
albo sie zabije albo ide do szpitala, niech mnie lecza, rezygnuje ze studiow bo i tak nie mam sily

Gość mam depresje.....
super menn nie wiesz jak ono wyglada

Gość mam depresje.....
5 miesiecy. tak wiem kurwa za szybko ale czasu nie cofne

jak sie nastawisz ze nikt cie nie pokocha to nikt cie nie pokocha. a moglabys sie zdziwic gdybys tylko zyla w przekonaniu ze jestes warta milosci. czlowiek musi sie otworzyc na milosc zeby jej doswiadczyc