Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam depresje.....

czy zawsze bede sama?

Polecane posty

Gość dffffghghhg
w sumie dziwne to co piszesz bo podobno mloda skora szybko dochodzi do siebie... za szybko schudlas, moglas np. chudnąć 1kg na miesiąc, a nie wiecej. ja mam ladne cialo, ale wierz mi mam paskudną wadę wymowy i to dopiero utrudnia życie, nikt do pracy mnie nie weźmie, bo po prostu czasem nie jestem w stanie mowic, koszmarnie się jąkam... a ty z kolei na pewno ladnie mowisz, ale cialo masz takie sobie... każdy nosi jakiś krzyż.

Gość Walduś 095134
ja ciebie pokocham malenka

no za szybko jak na 35 kilo... skora nie nadazyla ale moze nadrobi z czasem? nie wiem mam male doswiadczenie z takimi grubasami :D

Gość mam depresje.....
nie zdziwilabym sie. wiem to, byl okres kiedy lubilam siebie, po schudnieciu, kiedy jeszcze nie widzxialam tego co widze teraz, bylam zadowolona ze schudniecia, i nikt mnie nie pokochal

Gość dffffghghhg
czyli chudlas 7 kg na miesiąc? to sporo :(

ejw sumie to sie nie znam na dietach tak dokladnie wiem tylko ze chudnac szybko nie mozna bo efekty sa oplakane. ale gdybys tak troszke przytyla zeby ta skora sie opieła na tobie a potem razem z dietetykiem opracowala odpowiednia diete i schudła raz jeszcze? mozna tak? ja nie wiem tak mi przyszlo do glowy, skoro i tak nie masz nic do stracenia bo twoje cialo ci sie teraz nie podoba.. spojrzcie np na renee zelwegger 2 razy przytyla do roli bridget jones i jakos schudla i ma sie dobrze :)

Gość mam depresje.....
evvvva nie da sie tak niestety. nic sie juz nie da, dziekuje za Twoje odpowiedzi, ale i tak nie jest mi juz nic w stanie pomoc. mysle o samobojstwie i wiem ze do tego dojdzie, nie teraz jeszcze ale wkrotce

bo to nie tylko od szczuplej sylwetki zalezy, baa! gowno zalezy. ostatnio tu byly wątki o tytulach "dlaczego piękne kobiety gniją w samotnosci" rownie dobrze mogłabyś miec figure fitnesski i dalej byc sama. charakter przede wszystkim, uroda jesli juz to na podbudowanie charakteru

Gość mam depresje.....
cocaine child, w takim razie mam tez zjebany charakter, czyli nic tylko sie zabic i miec to w dupie

Gość mam depresje.....
tylko twarz mam na szczescie niebrzydka ale to bez znaczenia

ale ogolnei jak masz ochote sie dowartosciowac to porób pokazy na showup.tv tam zawsze komplementuja na potege nawet najwieksze kaszaloty zeby sie tylko rozebraly ;)

Gość exxx
Każda laska i tak sie zmarszczy po 30-stce.A takie miały jędrną ,aksamitną cere ehhhh!

ehh tamm. sluchaj jak ty utozsamiasz niesmialosc z brakiem dobrego charakteru to jestes w bledzie. bo ulegasz modzie na bycie otwartym, rozwrzeszczanym i rozgadanym. a wylicz sobie ile w tobie jest dobrych cech charakteru a sama zobaczysz ze nie jest tak zle. ja ci kilka wypisze np skoro jestes niesmiala to znaczy ze jestes wrazliwa - a to jest piękna ludzka cecha ktora nie kazdy ma -potrafisz byc uparta i dążyc do celu - wytrwalas wielka głodówke i schudlas -osiagnelac swoj cel - a ze glupim sposobem to juz inna sprawa ;p - jestes perfekcjonistką - chcialabys wszystko robic jak najlepiej, to chyba dobrze, zobacz nie znam cie a juz znalazlam 3 dobre cechy twojego charakteru. ponadto ludzie tacy jak ty,niesmiali i wrażliwi na pewno docenili by ciebie bo swoj swego rozpozna. moze poszukaj takich znajomych, moze wrazliwy facet pokocha twoje wnetrze i ladną buzię :) takie rzeczy moze nie dzieja sie od razu wiec nie warto sie zalamywac. ale warto poczekac :)