Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

b e z n a z w y 1 2 3.

Jestem chyba nienormalny :(

Polecane posty

Czy facet totalnie 4 ścianowy. 23 letni Który nie był na żadnej "imprezie" w zasadzie nigdy. Nie był na swoim półmetku ani studniówce. Nie potrafi pewnie tańczyć. Nigdy nie uprawiał sexu poza palcówką i lodem. Za to bardzo bardzo często się masturbujący. Coś z 3 razy w życiu się całował. Mający koło -7D na oczach. Nienawidzący sprzatać Tęskniący za kobietą w której się zakochał a ona miała i ma go totalnie w dupie. Marzący ciągle o szkole której w polsce nie ma na studiach zaocznych. Tęskniący za ludźmi z szkoły średniej. Za nauczycielkami itd. A kontakty urwały się. Nawet te z licencjatu. I odezwie się tylko ktoś jak mu trzeba pomóc. naprawić kompa elektronikę, doradzić pralke czy coś tego typu. No a z + to potrafiący gotować. Wszystko naprawić Ponoć ładny nawet tu tak mówili. I za dobry nie mający zdrowego egoizmu (nie wiem gdzie to sklasyfikować) Który kiedyś miał marzenia o dziewicy żyli długo i szczęśliwie. 1 raz w ładnej bieliźnie + jakieś nagranie. To do kuferka jedno ma kuferek 2 gie klucz. 13 / 14 cm Majacy wręcz zboczenie do bielizny i nauczycielek. Nie potrafiący poprawnie pisać bo do tego dużo kobiet ma wąty. Nie grający na niczym i malujący jak 5 latek. Podobały mi się tylko starsze kobiety. Ale pewnie jeszcze z 2 3 lata i będę rówieśniczkę wstanie zaakceptować. Jestem nudny. Cholernie nudny przynajmniej tak mi się pare razy zdarzyło usłyszeć. I nie podrywam kobiet jak to często faceci robią w sklepach itd. I raczej mówię co myślę i jaki jestem. MA JAKIEŚ SZANSE U KOBIETY ?? No i teraz oglądam http://moviezer.com/e/9rKCHWI4 I tęsknię za pewną kobietą 4 lata

Gość b e z n a z w a 1 2 3.
ta kobieta miała ciasny odbyt i na imie Karol

Gość ................... :D
dzięki za linka - pooglądałam sobie. A co do Twojego tematu to jesteś romantykiem, masz wielkie ambicje ale nie realizujesz ich. Jesteś niekonsekwentny w działaniu. Oglądasz się za siebie zamiast patrzeć w przyszłość. Oczywiście że masz szanse u kobiet ale marnujesz je wzdychając do kobiety która cie nie chce i pewnie nawet nie wie, że się w niej zabujałeś. Radzę ci zadbaj o siebie, jesteś młody, chodź w miejsca gdzie są kobiety (imprezy, może na studiach) nawiązuj nowe znajomości i bądź na nie otwarty!!! Pozdrawiam

Gość curunia
pewnie znowu jakies hipstery

Gość ja jestem bardziej nienormalny
:)