Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisis

dziewczyny w zwiazkach z obcokrajowcami czy

Polecane posty

Gość nisachniachniachhhhhh
dzien kobiet to komunistyczne SWIETO paly jedne ile wy lat macie ze je obchpodzicie?? stare rury :@D:D

Gość zaczarowany olowek1000
wiekszej bzdury nie slyszalam,niz to, ze polki nie majace powodzenia wiaza sie z arabami.

Gość chinszczyzne lubie
Wiesz co cos w tym jest bo obserwuje ze kobiety z malym wyksztalceniem, raczej sie biora za arabow..

Gość sri lankan woman
Kobiety ktore maja malo pewnosci siebie lasza sie na ich tanie komplementy. Ale nie o tym jest ten temat:O

Gość frgretrh
jestem od 3 lat w zwiazku z turkiem i rok po slubie. Obchodzi odkad wie ze u mnie w kraju w kraju ten dzien swietujemy 8 marca. Tyle;)

ale co ma wyksztalcenie do powodzenia??:o to dwie rozne rzeczy

Gość sisis
wiecei, smutno mi sie robi jak czytam ten topik. skad w was tyle agresji? skad tyle niecheci? ja przyznam szczerze, mam uprzedzenia do wyznawcow islamu, ale to ze wzgledu na to co mnie kiedys spotkalo. a jednak nie wyzywam dziewczyn, nie zarzucam im glupoty. to kazdej z nas wybor z kim jestesmy. dziewczyny wiecej wyrozumialosci.

Gość sisis
to dosc przykra historia, ale 3 lata temu spotykalam sie z jednym muzlumaninem i pewnego dnia poklocilismy sie bo ja chcialam isc na wieczor panienski mojej przyjaciolki a on sie nie zgodzil i cala noc czekal pod moim mieszkaniem ze swoim kolega a potem brutalnie mnie pobili, 2 tygodnie w szpitalu, 1.5 roku sprawa w sadzie. od tamtej pory nie potrafie sie do nich przelamac, ale tez nie krytykuje dziewczyn, ktore decyduja sie na takie zwiazki.

"ps. co raz wiecje rasistek tak trzymac." a ciebie i tak zadna nie chce. Poza tym takie z nich rasistki jak z koziej dupy traba. Rozlozylyby nogi przed kazdym byle nie byl polakiem

Gość sisis
prezes skad w Tobie taka nienawisc? odrobina empatii nikomu nie zaszkodzila. wyobraz sobie, ze ktos w ten sposob pobil Twoja mame, bo wracala w nocy ze sklepu. to toz kuszenie losu. i co powiedzialbys jej- po co lazilas po nocy? zasluzylas sobie.

Gość a ja miałam ciapatego
Europy, jak wy to mówicie, i mam gdzieś opinie, bo był wspaniałym facetem-)))

Gość mundra kamila
Nie rozumiem dziewczyn ktore spotykaja sie z muzulmanami. Ich wyznanie traktuje kobiety jak podludzi, wiec? Szczegolnie te innego wyznania. Plus, sa w 90 procentach wstretni z wygladu. Co do Polakow, no coz, tu tez nieciekawie. Tez 90 procent to nieatrakcyjni, brudni i niekulturalni(przeklenstwa na porzedku dziennym). Dzisiejsza obieta zeby ulozyc sobie zycie musi sie uczyc jezykow i wyjezdzac za granice po meza:O

nie, ale ty sama tego chcialas. skoro bylas z nim, wie zgodzilas sie na to zeby cie bil za nieposluszenstwo. powinien ci wiecej wpierdolic. i tak szczescie, ze nie trafilas w rubreke, gdzie pisza o honorowych zbrodniach.

Gość sisis
prezes jestes strasznym czlowiekiem, strasznym i smutnym skoro jest w Tobie dosc nienawisci by komukolwiek zyczyc takich rzeczy.

Gość mundra kamila
Na szczescie na miejscu mam obcokrajowca(nie islamiste) . Jest czysty, mily i wyksztalcony. I obchodzimy ten nieszczesny dzien kobiet.

Gość uzytkownik
di sisis......ale na poczatku byl idealny,prawda??....my tu staramy sie po prostu przestrzegac naiwne dziewczyny,zlosc sie bierze jak mowisz takiej prawde a ona swoje ze jej to nigdy nie spotka itd ze jej to ideal,jak odwazyli pobic cie w twoim kraju to wyobrazasz sobie co by bylo jak by cie namowil do wyjazdu.....i jeszcze tylko tak szczerze, co myslisz jak widzisz na ulicy dziewczyne z czarnym?? bo wiekszosc po prostu patrzy jak na szmate......ja naleze do wiekszosci,...zero szacunku dla siebie i ty tez mialas w sobie czarnego wiec nalezalo ci sie

Gość sisis
szczerze to bylo inaczej, my nigdy nawet nie uprawialismy seksu, my sie spotykalismy, ale choc przyznam, ze mi sie pdobal do niczego nie doszlo. mialam wtedy 20 lat i chcialam zachowac dziewictwo do slubu. czy wydawal mi sie idealny? wydawal mi sie fajny, zawsze wiedzial co powiedziec, kiedy zazartowac, idealny raczej mi sie nie wydawal, bo przeciez nie ma ludzi idealnych, on np krzyczal na swoja siostre a moja mama zawsze powtarzala, ze tak jak chlopak traktuje kobiety w swojej rodzinie tak kiedys bedzie traktowal ciebie. spotykalismy sie 3 miesiace zanim to sie stalo.

Gość mundra kamila
Uzytkownik-masz poglady z dupy, jak prezes wertyp. Dziewczyna jest szmata bo ma czarnego faceta? hahah bo ma na 100 procent udane zycie seksualne? :D smieszni jestescie w tej zazdrosci:O

Gość sisis
i nie zgadzam sie z tym by komulowiek takie cos sie nalezalo. bardzo zlym jest mowienie, ze jakiejkolwiek osobie takie cos sie nalezy, na terapii spotkalam dziewczyny, ktore stracily oko, mialy ucietego sutka, zniszczone twarze. naprawde myslisz, ze na to zasluzyly? kazda kobieta chce w zyciu czegos specjalnego. i tak, moze jestesmy naiwne, moze jestesmy glupie bo wierzymy, ze ten ktorego spotkalysmy jest idealny. ale czy to powod by takie cos nam sie nalezalo? uwazam, ze to bardzo pdle, ze ktos tak uwaza. kazda kobieta marzy o milosci a oni potrafia stworzyc iluzje milosci najpieknieszej.

Gość uzytkownik
jakiej zazdrosci ,czlowieku.....chce sie pier*o*lic to jej sprawa,tylko pozniej placz i lament jak przyciagnie jakiegos wirusa,chorobe weneryczna czy dziecko uposledzone,najgorsze jest ze pozniej rozsiewa to w swoim panstwie,kiedys nie bylo tylu chorob ,nooo ale czasy sie zmienily,jestesmy nowoczesni i nikogo juz nie dziwi jak z bialych "rodzicow" dziecko wychodzi mulat albo jak dziecko cierpi na rozne choroby z winy bezmyslnej matki

Gość uzytkownik
sisis......jestes tak glupia czy tylko udajesz......i nie badz tu taka grzeczna....zrobilas z siebie szmate to i tak cie arab potraktowal.....

Gość sisis
nie mam powodu robic z siebie grzaczna. nie znam nikogo na tym forum i nie zalezy mi na Waszej opinii. mowie jak bylo. a Ty jestes zwyczajnie zlym czlowiekiem, pewnie niekochanym lub zdradzonym, pelnym nienawisci i agresji. takich ludzi jak Ty jest mi szkoda.

dobrze, ze ci wjebal. kobieta ktora miala takiego brudasa w sobie nie jest juz warta cokolwiek. oni tak sami o was mowia. ze jestescie szmaty.

Gość sisis
jestes taki sam jak oni. oni mysla, ze kobieta sobie na to zasluzyla i Ty myslisz, ze kobieta sobie na to zasluzyla, tylko oni ze wzgledow religijnych a Ty przez nienawisc. niczym sie od nich nie roznisz

Gość kwassssssssssss
uzytkownik twoj ojciec ssal pale ciapatym i lizal rowy murzynom:D

Gość Cpewnego pieknego dnia
wstyd mi za was!reprezentujecie taki poziom, ze to sie po prostu w glowie nie miesci. dawno czegos takiego nie widzialam! zenujace! a przeczytalam moze z 3 opinie bo stwierdzilam, ze nie wytrwam do konca. szkoda mi czasu. dodam jedynie... ojciec mojego Anglika urodzil sie w Anglii, jego rodzice pochodza z Afryki. Jego mam jest Angielka, On sie urodzil w Anglii wiec nie pierdziel mi tu ze nie jest Anglikiem. takich jak niektorzy tutaj powinno sie zamykac! jak mozna tak ludzi traktowac, nawet tak myslec! Prezes ugryz sie w jezyk lepiej, bo to tak samo jakbys pochwalal gwalt bo sama sie prosila (bo ktos sie przyczepi do stroju albo w ogole do tego ze jest kobieta). zalosni jestescie

nie ma co sie denerwowac dziewczyny, a prezesa olac cieplym moczem. Wiadomo, ze to zakompleksiony ksenofob i pewnie homofob tez. W zyciu mu nie wyszlo to sie wyzywa na kafe:)