Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -donau-

łóżeczko nowe za 62 zł WARTO KUPIĆ ?

Polecane posty

Gość -donau-

hej mam zamiar kupić łóżeczko turystyczne i znalazłam na allegro za 62 zł http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-moskitiera-materac-zabawka-i2117467663.html ale czy warto kupić ? bo wydaje mi się że mogę potem żałować bo jeśli tanie to może będzie to jakiś szmelc ? i się rozleci po 2 czy 3 tygodniach ale z drugiej strony to łóżeczko by mi służyło tylko na wyjazdy

Gość chyba warto kupić
ja mam bardzo podobne tylko ze z firmy moolino i było trochę drozsze i też korzystam okazyjnie i się sprawdza. Moja córka ma teraz 17 miesięcy ale gdyby była dużo młodsza kupiłabym takie gdzie można regulowac wysokość spania jak w zwykłym łóżeczku bo Co tu ukrywac nawet teraz jest mi ciężko ja tak nisko położyć jak już spi.

Gość rolling in the deep
jak na moje oko to po miesiacu rozwali sie w drobny mak

Gość -donau-
ale 62 zł :) więc jak się rozleci nie będę żałować :)

Gość nikonkasss
mam takowe. Stoi u rodziców i jest wykorzystywane co 2 tygodnie od roku. Nie rozleciało się jeszcze.

Gość rolling in the deep
no to jak masz takie podejscie to kup ten szmelc ja nie znosze takiego dziadostwa....

Gość the best quality
60 plus przesyłka 50 i juz masz 110...nie lepiej dolozyc troche i kupic cos porzadniejszego w sklepie? mi to wyglada na gowniane badziewie

pewnie zależy od dziecka, podejrzewam , że mój by je rozniósł jakby zaczął w nim skakać . Ale wiadomo mogę się mylić :)

Gość VvVvV.
ja mam podobne tylko bez kolek, bylo drozsze a i tak sie rozlecialo. tzn nie do konca..zepsul sie suwak w tej klapie na dole przez ktora ma wychodzic dziecko wiec jesli bys chciala uzyc jako kojca to sie nie sprawdza...a ponadto ma bardzo cienki i niewygodny materac wiec do spania tez jest niespecjalne. niby nie szkoda 60 zl ale jak ma sie rozwalic to lepiej wydac wiecej i miec na dluzej...

Gość VvVvV.
dodam ze mam kojec tej samej firmy.

Gość sssssssssss55555555555
starsze dziecko przewazy te lozeczko jak sie nachyli jest niestabilne