Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudna skarpetka :(

Czy Wasi mężowie codziennie zmieniają bieliznę?

Polecane posty

Gość emilianna
to wszystko zalezy jak kto został wychowany! u nas nie do po,yslenia zeby nosic bielizne dwa dni a uzywam wkladek ,i nawilzanego papieru toaletowego wiec teoretycznie bielizna jest czytsa moj maz roznie to bywało ,ale gonilam do zmieniania jak dziecko i teraz juz nie wyobrazam sobie i on pewnie tez nie zeby chodzic dwa dni w tej samej,to samo dzieci ale kiedys u tesciow rozmawialismy na temat oszczednosci wody i okazalo sie,ze na pozor czysci ludzie ,w domu porzadek,nigdy nie czulam od nich smrodu nie widzialam ich brudnych,przyznali sie ,ze prysznic biora dwa razy w tyg latem a zima raz!!!do tego moj tesc myje zeby raz na 2-3 dni i uzywa tylko i wylacznie soli do tego:o

To jest przerażające co wy piszecie Mój codziennie zmienia skarpetki i codziennie majtki.. po zrobieniu kupy myje dupe, koszulka codziennie rano świeża jest zakładana, pościel raz w tygodniu smieniana, prysznic co rano jak tylko wstaje...

Gość triksli
mój mąż to też czyścioch który się kąpie 2 razy dziennie i zmienia bieliznę. Ale nie raz przyszedł po pracy gdzie różnie bywało, nie raz jechali na jakiś wyjazd i tam nie było warunków i dwa dni bez prysznica i nie było od niego czuć żeby śmierdział, ale się lepił. Z kolei mój ojciec z tego co pamiętam to kąpiel tylko w sobotę ale codziennie na wieczór mył nogi i pod pachami. I to nie ważne co robił, a pracował fizycznie. Ale też nigdy nie poczułam żeby śmierdział. Od paru lat ponoć tata w domu się kąpie codziennie, na starość mu się odmieniło. No i ma tak że u kogoś w wannie się nie wykąpie, tylko nogi myje.

Moj codziennie sie myje, zmienia skarpeti i bielizne :D Jak wy dziewczyny sie kochacie z takimi facetami z kilkudniowa bielizna ? :D

Gość Freelancerka
Tak. Inaczej nie byłby moim mężem :P

nie rozumie. W życiu bym mojemu nie zrobiła loda jakby nie zmienił majtek kolejnego dnia:D

Gość lusi z klanu
Mój mąż myje się codziennie prysznic wieczorem i od razu zmiana bielizny. Rano podmywa się, myje twarz, ręce, po pracy myje nogi i zmienia skarpety. Zęby myje 3-4 razy dziennie, nawet więcej niż ja, bo ja 2-3 razy dziennie, ale z reguły rano i wieczorem. Jak wasi mężowie zmieniają bieliznę raz na 2-3dni, to podejrzewam że z taką samą częstotliwością się myją :O bo to jest raczej naturalne, że myję się i od razu zmieniam majtki. Zatem jak wy żyjecie z takimi brudasami? Co z seksem? Czy oni włażą w czystą pościel nieumyci i z brudnymi gaciami? :O Kurna jem śniadanie i szczerze to niedobrze mi się zrobiło, bleeee

wasi mężowie zmieniają bielizne co 2, 3 dni? podciągne się do pytania koleżanki wyżej, co z seksem? :P ps. mój hasbend codziennie bierze szałera i codziennie zmienia pantalony i walonki :)

Gość do lusi
W gaciach nie włażą ;) Gacie zostawiają w brudowniku :P

Gość koko dzambooooo
taaa w gaciach nie włażą w pościel, tylko z brudnym wackiem :P hahahaha

Gość Kropka i przecinek
Nie wyobrażam sobie spania z takim brudasem. Z seksu wiadomo, że nici. No, ale co ja tam wiem, mój mąż to czyścioszek.

Gość MOJ kapie sie codziennie
ale bielizny codziennie nie chcial zmieniac.To jak on szedl juz spac ja jego majtki i skarpety moczylam w wodzie.Poskutkowalo,nauczyl sie zakladac czyste ubrania.

Ja z moim walczę już z 1,5 toku by dbał o higienę. Chodzi mi o częstotliwość brania prysznica i mycia zębów. Zęby myje...czasem wydaje mi się że z raz w tygodniu. A najgorsze jest to że jak mu mówię wieczorem by się umył bo śmierdzi i zapoci pościel to on woli spać w dużym pokoju niż się umyć i spać ze mną w sypialni. I tak jest co wieczór. Woli się nie myć i spać osobno. Więc od 1,5 roku śpimy osobno.Oczywiście co 3-4 dni bierze kąpiel ale wtedy też nie śpi ze mną Czasem wyjątkowo razem. I rano jak wstaje to nie myje nawet twarzy!!! Wogule to masakra z nim, same kłótnie o to są. Flejtuch i tyle.

Gość krupnioki i żymloki
cielątko-faktycznie masz wieprza w domu. moja rada- znajdź czyciocha!!! pierdziel zmazańca. niech żyje we własnym gownie!!! mój M to po każdej kąpieli zmienia bieliznę/kąpie sie co dziennie, czasami nawet 2 razy na dzien- w pracy i w domu/ ząbki 2 razy obowiązkowo pucuje, skarpetki też

Gość poznanski kwiatek poIny
pawie codziennie :P mi to nie przeszkadza :D

Mój zmienia codziennie zarówno majtki i skarpetki. Zdziwiło mnie to pytanie bo wydaje mi się to oczywiście, że bieliznę zmienia się codziennie :)

Gość Nie rozumiem tego - sorry
Noo mój kiedyś musiał zostać z powodu awarii w pracy dłużej, a potem już nie miał czym wracać, więc do 4 rano czekał na pociąg. I pierwsze co zrobił jak wszedł do domu - mimo, że była 5 rano, to wskoczył do wanny... Musiałam go budzić - bo zasnął :) ale nie wyobrażam sobie, żeby nie zmieniał bielizny codziennie czy się nie mył, a zęby to już wogóle jakaś masakra jak dla mnie...

Gość Gattita
Majtki zmieniał zawsze, ja go nie pilnuję. Zęby szoruje jak majtek pokład. Włosy myje codziennie. Kiedy jest zmęczony, ma problem z wieczornym prysznicem. Rano bierze zawsze.

Gość Mądralooo
skarpetki też pucuje? :P

Gość Nie rozumiem tego - sorry
A mój włosów nie myje codzienni, bo ma taką fryzurę, że wystarczy przetrzeć szmatką do kurzu :D A tak poważnie to jak można się nie umyć lub nie zmienić bielizny?