Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjyetjthn

oddać dziecko do prababci

Polecane posty

Gość ghjyetjthn

witam, przenosimy sie do innego miasta mi sie konczy macierzynski no i ,musze wracac do pracy.prace juz mam maz tez tylko jest problem co z dzidzią bo nie ma tu zadnych żłobków dla takich maluchów, są dopiero od roczku. prababcia zaoferowała sie ze zajmie sie małą.ma 66lat pradziadek troche starszy.oczywiscie to moi dziadkowie a małej pradziadkowie...ale nie wiem czy zdrowotnie podołają,mama straszy mnei ze moga upuscic dziecko jak sie zle poczuja i takie tam...juz sama nie wiem

Gość infusion asus
wczesnie w twojej rodzinie daje sie dupy jak twoja babcia ma dopiero 66 lat:O:O:O maloletnia obciągaro

Gość Ola _b
witam! Moja mama ma 65 lat i zajmowała się moim synkiem i ani razu go nie upusciła, a moja babcia zajmowała się córeczką kuzynki, a jest juz dobrze po 70. więc nie widze problemu. jesli twoi dziadkowie dobrze się czuja i sa w stanie zając sie dzieckiem to czemu nie.

Gość rolling in the deep
słyszalas o czyms takim jak niania? najlepiej starym, schorowanym ludziom dziecko podrzucic i heja...wygodnicka idiotko

Spokojnie możesz oddać dziecko pod opiekę babci....skoro chce się nim zająć.Moja mama pomagała mi przy dzieciach jak musiałam pracować a też jest starszą panią i zawsze mi mówiła ,że przy dzieciach się czuje młodsza i zdrowsza.A z nianią to nie takie proste jak się zarabia najniższą krajową