Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama trojaczków- już!

Jak zorganizować roczek trojaczków? Pomóżcie ; )

Polecane posty

Witam,dziewczyny doradźcie cos . 12.04 nasze dziewczynki kończą roczek i tu moje pytanie . Jak to zorganizować? Restauracja? A moze jakieś centrum zabaw dla dzieci i wtedy dla rodziców kawa i ciasto tylko? Kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać,no bo jak w restauracji no to my będziemy jeść,rozmawiać no dzieciaki zjedzą a potem co? Bedą sie nudzić. A w drugą stronę u nas jest takie jakby centrum zabaw i tak mozna wynajac taką salę jakby i tam mogą siedzieć rodzice i byłby ustawiony stół a dzieciaki by szalały w kulkach, na ślizgawkach. No,ale wiadomo,że do tego centrum nie będę wiozła zupy,czy gorących dań,ale same ciasta kawa/herbata/sok to nie za skrommnie? Tym bardziej,że chrzestni jednej córeczki przyjeżdząją z Niemiec na ten roczek . Dodam,że będzie około 15 dorosłych i 12 dzieci .

+ oczywiscie nasze 3 dziewczynki ,ja,maż .

Gość buahahhaahahhaaaa
TEZ MASZ PROBLEM I O TO TRZEBA NA FORUM PYTAC:D

No mam problem,bo gdybym miała na chrzcinach z 10 osób to zaprosiłabym wszystkich do domu , dla dzieci zorganizowałabym jakieś zabawy i byłoby dobrze,ale nie uśmiecha mi się zapraszać ze 30 osób do domu,bo chcę tez porozmaiwac z rodziną,a nie latać non stop w kuchni .

Też o tym myślałam, ale tu też może być problem . Jakie dania dla dzieci? Jakie dla rodziców? Przecież wiadomo,że roczniak nie je tego samego,co np. dziewięciolatek,albo dorosły .

Gość brak slówwwww
tepoku rusz mózgiem !!!!!!!

No nie ma to jak zazdrosne osoby :O . Nie pasuje Ci nie wchodz i nie czytaj .

Gość a czego tu zazdroscic
?????:D:o

Gość obożeno
czasem katering ma w ofercie różne dania z różnych diet, najpierw się dowiedz czy w tym centrum zabaw jest w ogóle możliwość żeby takie coś zrobić

To po co plujesz jadem,po co w ogóle wchodzisz jak nie masz nic mądrego do powiedzenia?

na dodatek jestem w ciazy z kolejnym dzieckiem prosze o pomoc bo nie wiem jak to zorganizowac plisssss

Gość dołączyłam do grona...
sala zabaw na roczek bardzo dziwny pomysł. Takie sale sa na 2 godz i to najlepiej na imprezy dla troche starszych dzieci. Uważam że najlepsze wyjscie jeśli nie chcesz ganiac w domu po kuchni to albo catering albo restauracja

roczniak juz duzo moze jesc; zalezy co zamowisz w kateringu, zawsze jakas zupa, ziemniaki czy kawalek miesa sie znajdzie dla dzieci:)

Gość obożeno
a jak masz tyle miejsca w domu to katering do domu i z głowy

Gość przyszła mama trojaczków-jużz!
Nie jestem w ciąży :P I nie będę przez najbliższe piec lat,także pozdrawiam podszyw :P . Ale u nas taką sale można wynajac nawet na cały dzień . Zorientuję sie dokładnie co i jak . Dzięki! Fajnie,że nawet już ktoś mi zajął nick :O

Gość jugo
ty masz jakieś rozdwojenie jaźni, czy co? raz piszesz o roczku, raz o pierwszych urodzinach... i co to za nick: przyszła mama trojaczków? jak przyszła skoro dzieci już rok kończą? :O

Gość jugo
miało być: raz piszesz o chrzcinach, raz o pierwszych urodzinach

Gość ty wezej dobre dobreeee
:D

Gość przyszła mama trojaczków-juzzz
Przyszła mama trojaczków- już ! Chyba już to znaczy,że dzieci są już na świecie nie ? A roczek i pierwsze urodziny to nie to samo ? hahaha :D:D Kolejny nick ktoś mi zajął :O

Gość przyszła mama trojaczków-juźzz
No bo jak wiesz,dzieci jak są małe to się je chrzci - dlatego wczesniej pisałam o chrzcinach na jkimś tam temacie,takie to dziwne ?

Gość ty wezej dobre dobreeee
DOBRA SPADAJ STAD!!!!!! JUZ Z GLUPIMI PYTANIAMI BO JAK WIDAC TO ZA INTELIGENNTA TO TY NIE JESTES:D

Gość wlasnie tezzzz
masz problem jak ktos juz napisal, straszny problem tylko nie płacz:O

Gość przyszła mama trojaczków-jużzz
Napewno jestem bardziej inteligentna od Ciebie,przynajmniej nie naskakuję na ludzi bez powodu :O . Poza tym ja o chrzcinach nie pisałam jako o swoim temacie,tylko gdzies się wypowiadałam :O Nie pasuje Ci - nie czytaj!

Gość zulagulaaaa
to jeszcze zapytaj jak zoroganizowac czas podczas srania dzieci co za pytania ludzie:O:O:O:O

Gość zulagulaaaa
ja jestes taka inteligenta to sobie sama odpowiedz na zadane pytanie pani madra hahahahaha

Gość przyszła mama trojaczków-jużzz
Dobra nie będę dyskutować z jakimiś idiotkami,dna nie sięgam . Dziekuję za pomoc ym którzy wnieśli coś mądrego do tematu-pozdrawiam ;)

Gość vegaaa
wiesz ja byłam na roczku trojaczków - było w domu i "na słodko" czyli tylko tort, kawa itp... wiadomo że samych chrzestnych jest masa, a do tego rodzina... każdy rozumie że to duża impreza i nikt od mamy nie wymagał obiadków... impreza była o 16 czyli w porze podwieczorku, wszyscy zmyli się ok 19 (jak zgłodnieli;) Także rodzice się nie umęczyli aż nadto, goście nie zadręczali swoją obecnością, a dzieci u siebie w domu też się nie nudziły. :)

Gość bbbbbbbajandjnsvchfd
jejku dziewczyna chciała sie poradzić a wy robicie wilki problem...jak wam sie nudzi to sie po dupie podrapcie a nie udzielacie sie jak nie macie nic do powiedzenia. Proponuje znaleść dobrego lekarza bo widzę że większość na tym forum ma cos z głową.

Witam "przyszła mama trojaczków", może to nie jest odpowiedni topik, ale widzę, że najpóźniejszy zapis jest pod tym tematem więc może tu napisze... Niedawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży z trojaczkami, to mój 8 tydz. i chciałabym porozmawiać z kimś doświadczonym, bo jestem trochę przerażona:), odezwij się mamo trojaczków, ale nie żadna poszyta tylko ta prawdziwa:):)