Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjankaaa

pytanie do Panów ! :)

Polecane posty

@Pepi_ Nie uważam, że jest alkoholikiem, tylko uważam że należy być czujnym i sprawdzić czy pije bo musi, czy pije bo chce i może zawsze przestać. Czy to nie jest ważna informacja o człowieku z którym chcesz budować związek? Jeśli chodzi o niedojrzałość - podtrzymuję. Jeśli coś do niej czuje to dojrzały człowiek zrozumie co czuje, co chce i powie to szczerze. Może też być bardzo nieśmiały - ale jedno nie wyklucza drugiego ... są introwertycy i ekstrawertycy.

Gość gracjankaaa
ciężko jest mi zrozumieć facetów.... :DDD

Może sie trochę zapędziłem, czujnym trzeba być, ale nie doszukujmy się w ludziach problemów na samym początku. Jak to w związkach, umówisz się na kilka randek i poznajesz troche czlowieka i nikt nie każe wychodzić za mąż jej jak coś się nie spodoba. Na tym właśnie polega umawianie się, żeby poznac 2 człowieka i wyrobić sobie opinię na jego temat.

Może się trochę zapędziłem, ale nie ma co na samym początku bliższego poznawania 2 osoby od razu doszukiwać w niej samych negatywów. Czujność jak najbardziej ale nieukierunkowana na konkretna rzecz, bo się będzie przewrażliwionym :) Co do niedojrzałości to sie nie zgodzę, bo co ma do rzeczy zrozumienie czego się chce i szczerym powiedzeniem tego ze strachem przed odrzuceniem mającym swe podwaliny w psychice (np. niska samoocena). W takim wypadku niedojrzałość nie ma tu nic do rzeczy wg mnie. Do porozumienia w tej kwestii pewnie nie dojdziemy, ale każdy ma prawo do swojego zdania. Nasza autorka będzie miała więcej opcji do przeanalizowania i może na tej podstawie uda się coś jeszcze mądrzejszego wymyślić :)

Jak mi nie wklejało postów, to teraz nagle się 2 pojawiły ;/

Gość gracjankaaa
mam taką nadzieję ;)

Gość aaaaaaaaaaaaah
sorry mnie facet po pijaku zbajerował... omamił mowil jaka jestem piękna itd.. prędzej mowil to też na trzeźwo.. a po kilku ttygodniach cos mu sie odwidziało i nagle stwierdzil,ze jestem brzydka i mu sie nie podobam :D i woli młodsze inna sytuacja kilka dni temu facet (kolega) po 3 piwach proponowal mi bycie razem... i w ogóle,ze chce ze mna byc itd... i co ? nie odezwie się nawet już...z tym,ze troszkę go spławiłam .

Widać do siebie nie pasowaliscie i tyle. Nie w każdym przypadku jest od razu "love forever". Po to sa randki zeby sie przekonac czy do siebie pasujecie. Z tym 2 to z kolei po % sie odwazyl powiedziec co mysli (czuje?) i zostal splawiony. Duma ucierpiała, poczuł sie odrzucony i na trzeźwo już się nie bedzie osmieszał. Myslalas ze po drzuceniu wtedy będzie znowu próbowal?

Gość aaaaaaaaaaaaah
nie odrzuciłam go..tylko powiedziałam,że ma mi to samo powiedzieć na trzeźwo i ,żeby nie wyobrażał sobie ,że wpadnę mu od razu w ramiona.. Dziękuję za odzew , jutro tu zajrzę,dobranoc.:)

"z tym,ze troszkę go spławiłam . " mnie troszke zmylilo. W takim razie piłeczka byla po jego stronie i on sie zachował niepoważnie ;]

Gość gracjankaaa
faceci po alkoholu plotą różne rzeczy ... ciężko się zorientować co i jak. mam kumpla, sąsiad, który zawsze jak jest w domu i wypije, to pisze, często się spotykamy i gada różne śmieszne rzeczy. klei się i w ogóle, a miał jeszcze wtedy dziewczynę. ostatnio jak się odezwał, napisałam mu, że pisze zawsze jak wypije, zapierał się, to odpisałam mu, że już zdążyłam go wyczuć. cisza.

gracjanko, ja takie rzeczy plotę na trzeźwo czy znaczy że jestem pijany bez przerwy ?

Jest alkohol, jest odwaga, nie mtu nic skomplikowanego ;) inna sprawa jest tak zwany zalaczany po alkoholu "love mode" ;)

Gość nie warto tak wysyłać kwiatów
Faceci po alkoholu mają bardzo niski próg wymagać i mogą uprawiać seks ze wszystkim co ma dwie nogi i dziurę pomiędzy nimi, jeśli oczywiście jeszcze mogą :D

Gość nie warto tak wysyłać kwiatów
Pytanie za 10 pkt ja można kogoś troszkę spławić?