Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na TAK czy na NIE?

Zawieszki na wódkę

Polecane posty

Gość no no dziewoje
my kupujemy bolsa

Gość no no dziewoje
nasz samochod jest bardzo ok dlatego zrezygnowalismy z wypozyczenia, a pieniadze na to wlozylismy w tort, bedzie o dwa pietra wyzszy i ladniej udekorowany, matko strasznie duzo zalatwiania dziewczyny co

dużo załatwień, fakt, ale dla mnie to sama radocha, dziś na all kupiłam podwiązkę, z napisami naszych imion, poduszkę na obrączki i kieliszki, tylko czekać aż listonosz zawita

Gość no no dziewoje
a wina zamowilismy Cabernet Sauvignon rozne

Gość no no dziewoje
obraczki tez juz mamy, leza spokojnie, juz wygrawerowane, zaproszenia w kwietniu rozsylamy/rozwieziemy, tylko do Wloch juz wyslalismy, bo moja babcia mieszka we Wloszech takze sprowadzimy ja wczesniej

Gość no no dziewoje
dziewczyny bedziecie jutro, moze jutro popiszemy, ja to juz klade sie, pozdrawiam serdecznie :) bede jutro

Fontanna to fajny pomysł - my się chyba zdecydujemy, ale na alkoholową, a nie czekoladową ;) Nad stołem wiejskim się zastanowimy, ale co za dużo to nie zdrowo :) Co do wódki to narzeczony coś marudzi o finlandii albo stocku, ale to już jego kwestia, bo ja wódki nie piję, natomiast zajmę się winami :) Na pewno będzie czerwone i białe, chciałabym czerwone słodkie, ale chyba jednak stanie na półsłodkim i półwytrawnym. Możecie polecić jakieś półwytrawne? Ja zawsze piję słodkie lub półsłodkie, więc się nie orientuje co do innych :)

Gość stara mężatka
fontanna alkoholowa jest fajniejsza niż czekoladawa ,tylko trzeba uważać aby dzieci się do niej nie dobrały

Gość ej no dziewczyny prosze was
jak zwykle ślubnniczka i zgraja rozwaliły temat. Mało macie własnych?? ślub 2012?? coś tam 20 tysięcy na wesele?? jeszcze z zawieszki się wpierniczacia. Ok kazda powiedziala co chciała na temat zawieszek, ale tyle.. a nie jakieś kółko wzajajemnej adroacji:o na temat dziewczyny prosze was w kazdy temat sie wtryniacie i nie mowicie co gorsza na temat tylko tematy poboczne. Tu jest o zawieszkach.

a co to jakiś zakaz jest nie pisania na temat, daj mi chociaż jeden topic na kafe który jest tylko i wyłacznie na dany temat,czy my kogoś obrażamy czy co???? heheheh śmieszni niektórzy są co do zawieszek chyba już wszystko zostało powiedziane, a ze temat fajny to można go kontynuować a nie zamykać, a zwłaszcza że fajne osoby się tutaj znalazły, pozdrawiam wszystkich tych miłych i tych jadowitych

to załóż sobie swój własny temat na pogaduchy ja piernicze :o tak mało kreatywna jesteś?

a ty sobą co prezentujesz?? także nie piszesz na temat, tu jest topic o zawieszkach a nie pouczaniu że nie można pisać na inny temat

Bo ja chciałam usłyszeć na temat zawieszek, wchodzę i czytam jakieś pierdoły - nie to co mnie interesuje. Nie wchodzę na temat "ślubujemy wrzesień 2012", bo wiem, że tam są pogaduchy i mnie one nie obchodzą. Tu szukam konkretów. Ty powiedziałaś już wszystko na temat zawieszek, ok dziękuję za Twoje zdanie, ale skoro nie masz nic więcej do powiedzenia to nie produkuj się więcej. Idź na inny temat i tam sobie rozmawiaj o podróży poślubnej, fontannie czekoladowej, rodzaju wódki, samochodzie wujka, o oszczędnościach, zamawianiu pierdół z allegro itd.

tak strasznie cie to razi?? no jakos tylko tobie tutaj to przeszkadza, a nie pomyślałas, że przez takie odchodzenie od tematu głównego komuś to moze pomóc, tak jak innym dziewczynom np. o tej fontannie, zresztą nie ma tutaj zakazu pisania na inny temat, a po 2 jak by każdy z jednym pytaniem od razu otwierał inny topic to by było 1000tematów i odp ze 2-3 i kolejny nowy temat, przecież to jest bez sensu,

i jeszcze jedno, idąc twoim tokiem myślenia, przeczytałaś to co chciałaś na temat zawieszek, wiec uciekaj i zakładaj temat ze coś ci tam nie pasuje, a zresztą piszę tam gdzie chcę i co chcę, przecież nikogo przez to nie obrażam,

nie przeczytałam, bo niewiele osób się wypowiedziałaby żeby wyciągnąć jakieś wnioski to trzeba usłyszeć opinie większej ilości ludzi. Ty jak widać lubisz masę pierdół i wiochę także Tobą sugerować się nie będę. czekam na inne opinie. Założyłam jeden temat wystarczy mi ja w przeciwieństwie do Ciebie nie wtryniam wszędzie swoich 3 groszy. Jestem na swoim temacie i nic mi do Twoich. Ale, że mi tu bałaganisz to zwracam Ci uwagę, a Ty zamiast dyskutować bezsensownie powinnaś kulturalnie opuścić temat i nie wtrącać swoich przemyśleń, bo mnie one nie obchodzą.

Gadanie o dupie marynie jest temat slubujemy i dany rok tam sobie możesz pisać na najróżniejsze tematy zaczynając od ślubu kończąc na tym co zrobisz dziś na obiad. Tu jest temat o zawieszkach więc nie zaśmiecaj go. Zakazu nie ma i owszem, ale to się nazywa off topic i na innym forum byłoby już to ucięte niestety administratorzy tutaj śpią. Więc należy się samemu pilnować by pisać w odpowiednich działach i na odpowiednie tematy.

Gość domi2013
Ja zawieszki chciałabym mieć. Myślę nad takimi delikatnymi by nie przesadzić, ale żeby było zaakcentowane. http://img684.imageshack.us/img684/3065/krawatyobraczkires.jpg np takie z motywem obrączki. Krawaty to chyba już za dużo tego wszystkiego, ale podwiązki bardzo mi się takie delikatne podobają:) dziewczyny nie kłóćcie się:):)

wiesz co z tobą dyskutować nie będę, ślub i wesele to mój dzień i wszystko dobieram wg własnego gustu, nie uważam że robię wiochę, bo wybieram to co mi się podoba, jesteś bardzo nie miła i bardzo opryskliwa, ja na ciebie nie naskakuję, wiec ty tez nie masz prawa mnie obrażać, i będę pisać tak gdzie chcę, nikt mi nie zabroni, domi ja myślałam nad krawatami, ale zrezygnowałam ponieważ by mi przeszkadzały z tradycyjnymi zawieszkami, a taka podwiązka czy muszka to mały dodatek, który naprawdę fajnie wygląda, prosze was róbcie jak chcecie ale nie krytykujcie drugiego który robi inaczej niż wy, ja się nie mieszam jak ktoś robi, nie krytykuję, nie oceniam, na nikogo nie naskakuję, nie obrażam,

Uhuhu, ale oburzenie... Krawaty się nie nadają, chyba, że ktoś umie nalewać i w czasie trzymania butelki trzymać też krawat, ewentualnie przed nalewaniem zdjąć. A co do naklejek na butelki - na allegro są też takie zawieszki, jak te naklejki ;)

widzisz suszonarozo za to oberwałam że rozmawiałyśmy sobie nie na temat zawieszek, więc co myślisz na temat bladoródych wpadających w popielatą czerń zawieszkach na butelki wódki BOLS, formacie małego rombu z imionami młodych od zewnętrznej strony zawieszki, tylko odpowiedz na temat hihi(mam nadzieję że rozumiesz)

Gość Zenuaaa
Slubniczka silisz sie na bycie fajna a tak naprawde dalas dupy i w 7mc bylas zmuzona brac slub. Nie pieprz,ze dziecko to bylo Twoje marzenie,bo zwyczajnie wpadlas. Rozwalasz temat. zajryj do slownika. Rudy a nie "ródy"

No cóż, Ślubniczka, myślę, że lekko kremowe z dodatkami w kolorze sali, o formacie większego rombu będą lepsze i na pewno nie z imionami - przecież musisz koniecznie wiedzieć za kogo pijesz! :P (nie ma jak porozumienie) A tak na poważnie - to ktoś inny zapytał o podziękowanie dla gości i inne rzeczy, a nie my, a ktoś, nawet nie zarejestrowany, się burzy i więcej zajmuje wypisywanie tych pretensji i obrażanie innych, niż rozmowa na temat ;)

wiem że zrobiłam błąd hehe celowy, jak widać nie zrozumiałeś mojego przesłania, i co z tego że moja córka była nie planowana??? jakie to ma znaczenie?? żadne, właśnie nikt mnie do ślubu nie zmusił, cywilny dla mnie nie jest tak ważny jak kościelny, jestem osobą wierzącą, ślub cywilny był w 7miesiącu ciąży, no i co z tego??? pisałam już duuużo wcześniej powód śmierć mamy i pobyty w szpitalu bo ciąża była zagrożona spowodowała że ślub cywilny aż tak się opóźnił, człowieku nie znasz mnie a tak oceniasz, jestem dla mojego dziecka super mamą, dla męża super żoną, i co?? niby mam być gorsza?????? zresztą to nie temat o mnie i moim życiu prywatnym, a jeżeli myślisz że mi tym dowalisz to grubo się mylisz,