Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiInka

Otyłość

Polecane posty

Gość spiInka

Oo jutra przechodzę na dietę, przez zimę mega przytyłam, muszę teraz od nowa zrzucać zbędny balast.

Gość rhv
Jaką dietę? Ja też chcę schudnąć, a w zasadzie to muszę!!!

Gość hot fat girl
tez przytylam... waze 62 kg przy 165 cm wzrostu... a ty? jaka diete chcesz stosowac?

Gość hot orr fat
tez przytylam... waze 62 kg przy 165 cm wzrostu... a ty? jaka diete chcesz stosowac?

Gość 60 / 164
wiem ze to nie otylosc ale z 5 kg musze zrzucic..... po prostu MŻ

Gość spiInka
wiele razy byłam na diecie, i ciągle powracały kilogramy, szczególniej zimą, na wiosną chudłam i tak w koło. Będę stosować dietę MŻ i zacznę się ruszać przynajmniej 2 godziny ruchu dziennie

Gość spiInka
ja niestety przy wzroście 173cm ważę 89 kg:(

Gość spiInka
25 kg!!!! przez 3 miesiące????????

Gość spiInka
a jak zniosła to Twoja skóra?

Jak oglądniesz filmiki to zrozumiesz jak :) warzywa i owoce mają wszystko czego potrzebuje organizm. Nie dość że skórę mam jędrniejszą nić wcześniej to nawet wygładziły mi się pierwsze zmarszczki, przestały mi wypadać włosy, łamać się paznokcie itd mogłabym wymieniać bez końca jak dobroczynny wplyw na mnie to miało a raczej ma bo jestem w tej chwili w 70% na diecie witraiańskiej i mam zamiar na niej zosatc do końca zycia. 25 schudlam w 3 pierwsze miesiące a później w dlaszym ciągu chudłam ale już nie tak drastycznie. Osiągnęłam swój cel jakim była waga 60 kg i nie tyje ani nie chudne.

Gość spiInka
chce aby waga spadała powoli, a systematycznie, zacznę ćwiczyć żeby z ciała nie zrobił się flak

Gość emilka satutrn
Idolka - od razu ci sie udalo przerzucic na surowe jedzenie? przeciez bardzo ciezko o to w tych czasach gdzie czlowiek jest wystawiany na kuszenie..

Gość emilka satutrn
dodalabys zdjecia swojej terazniejszej i dawnej figury? jestem ciekawa :)

Gość a ja schudlam za szybko
i zrobil mi sie flak. zrobie cos z tym jeszcze czy juz po ptokach? mam 20 lat

Gość spiInka
Idolka Bolka I Lolka ja jednak się boje za szybko utracić kilogramów, w liceum miałam taka głupawkę w pierwszym miesiącu straciłam 11 kg później już tak szybko kilogramy nie spadały chociaż mało jadłam a dużo ćwiczyłam rezultat taki: włosy wypadały mi garściami, brak okresu, sucha skóra

Na prawdę polecam te filmiki. Zobaczycie tam kobiete która urodziła 4 dzieci nie ma ani jednego rozstepu i ciało jak u nastolatki. Mezczyzna miał w czasie krecenia filmiku 58 lat a wyglda nawyzej na 40 w tej chwili ma ponad 60 a w dalszym ciagu wyglda tak samo jak wtedy. Cięzko jest to opsac w kliku slowach, najlepej ogladnac.

Gość spiInka
chvj------->>>jeżeli Ty nie możesz schudnąć, to nie znaczy że nikomu się to nie uda :D

ale nie rozumiesz że jedząc owoce i warzywa dostarczasz sobie wszytskiego. Nie jest to kolejna dieta cud na pozbycie sie kilogramów, to jest nasza natura, to do czego ludzie sa stworzeni i co powinni jeść. Wiadomo że jak stosujesz dratyczna diete i ograniczasz wszytsko to ucierpi na tym twoj organzim. tutaj nie ma o ty mowy bo w warzywach i owocach masz wszytsko czego towje ciało potrzebuje, wszytskie mikroelemanty wiec w jaki sposob twoje cialo ma ucierpiec. Nie ucierpi ale jeszcze zyska.

Gość rhv
No nie wiem czy ta dieta surowa jest taka dobra w naszym klimacie. Wyziębiasz organizm taką dietą. Nie wyobrażam sobie jeść tylko surowe warzywa i owoce przy mrozach jakie były ostatnio.

rhv- przcież napisałam ze nie musi byc w 100% na takiej diecie. JA tak jem juz od roku i nic jeszcze nie wychłodziłam. Jeśli nie próbiowałes/ łas to ciezko ci sie do tego odniesc.

Gość spiInka
warzywa całym rokiem , w zimę są troszkę drogie, a nabiał?

Gość rhv
Próbowałam kiedyś nie jeść mięsa i wygląda u mnie to tak. Zjem mięso - zaspokajam głód na 3-4 godziny. Nie jem mięsa - zaspokajam głód na 1 godzinę.

Mięśnie zbudowane na mięsie są nieelastyczne, sztywne jak trup na cmentarzu, wystarczy przestać ćwiczyć i są jak flak. Mięśnie zbudowane na roślinach są na całe życie i nie zanikają, są szybkie, rozciągliwe, i naturalne.

Gość spiInka
moim zdaniem wszystko po trochu, ograniczać tłuszcz zwierzęcy, słodycze, zastąpić to odpowiednia dawka ruchu