Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiInka

Otyłość

Polecane posty

doceniam wasze poświecenie hiiii...żałosna osóbka podszywająca się pode mnie, więc zarezerwowałam nick i spokój z pierdołami:D mój ostatni posta był" Zalatana ......... itd.

Puszyściutka----> byłam rok temu na dukanie, to prawda schudłam szybko, ale kilogramy wróciły:(

CZWARTEK PRIMO MARCO:D Śniadanie: skromniutko, 2 kromki chleba z sałatą, pomidorem posypane rzeżuszką+zielona herbata Dziś dostałam @ w sobotę warzenie, pewnie waga pokaże więcej

Obiad: 2 naleśniki z jabłkiem, 3 parówki drobiowe na ciepło

Gość fanka diety optymalnej
na optymalnej diecie się szybko gubi i utrzymuje wage ale jedna zasada trzymamy się odpowiednich proporcji BTW ;) polecam

Chyba już zjadłam z ćwierć bochenka chleba z pasztetem, a tu gdzie jeszcze do kolacji?? +1 jabłko

Gość to czym zastępujecie
splinka jak tak będziesz wpylać pieczywo to raczej szczupła nie będziesz ;)

narazie stopniowo będę eliminować ilość, wielkość potraw, Kolacja: 4 kromki chleba posmarowane maslem z ogorkiem+ cherbatka owocowa

Gość Grzybinka ;)
Masakra dziewczyno ty jesz jak chłop co w polu zapieprza :-o

Gość ja tam wole straplessy
od pieczywa ziemniaków i makaronu dupa szybciec urośnie niż od golonki , 4 kromki chleba to moja dzienna racja pieczywa(śniadanie 2 kromki i tak samo kolacja) , nawet jak obiadek mam dwudaniowy, nie jem pieczywa do zupy , jak obiad mięsko sórówka wtedy :P żresz jak świnia kobieto , żeby półbochenka chleba wpierdolic z pasztetem , masakra mi tyle chleba na tydzień starczy

Gość siostra chanki
hahah dokładnie, żre za trzech, pewnie ma robala :-o

gnój ktoś musi z obory wywalić, krowy podoić, świnie oporządzić, więc potrzebuje jedzonka:D Wczorajsza kolacja, dokończenie:5 kromek chleba z serem PIĄTEK Śniadanie:3 kromki chleba z pasztetem+ zielona herbata Obiad:pół makreli + 4 kromki chleba, +2 kromki chleba z pomidorem teraz kawka z mleczkiem:)

aha... jutro warzenie, postanowiłam ze ważyć będę się zawsze w sobotę rano

Gość do spilnka
jak ty nie zmniejszysz porcji to prędko nie schudniesz :( już ten chlebuś lepiej ograniczać i jeść więcej surówek

przekąska: 2 małe jabłka+ 2 kromki chleba z pasztetem kolacja: jajecznica z 4 jajek+3 ogórki kiszone mam nadzieje że na tym sie skończy, oglądam właśnie program "do utraty wagi" na TLC--jak łatwo można przytyć, efekt jo jo

SOBOTA Śniadanie: 2 kromki chleba z pomidorem,sałatą i ogórkiem kiszonym+ zielona herbata. teraz......>>kawka z mlekiem zrzuciłam 0.7 kg:)

przekąska: 2 kromki chleba posmarowane pasztetem z ogórkiem kiszonym

Gość LENA_1980
PRZESTAŃ JUZ PODNOSIC TEN TEMAT BO NIKOGOMONA NIE OBCHODZI.

Gość deluga
kuwa ale ma wymiary :-o

Gość ci witarainie sa
z deka jebnię**i idolko Ty nie widzisz ze zachowujesz sie jak jakas sekciara, mówiąć delikatnie:o wes juz nie narzucaj sie innym:o to żenujące żryj zielepachy i sie ciesz, ale nie wierz w slepo w badania i argumenty witarian bo to maipulacja:o ciekawo czemu, np lwy nie sa sflaczałe skoro jedza mięso... krowa i inne zwierzeta roslinozerne mają rozdęte brzuchy i po 4 żołądki:/

Gość defgrgtg
martva- przecież to jakas upoślodzona idiotka. niech wpierdala nawet 2 bocheny chcelba tylko niech stad wypierdala. Zaraz zgłosze temat do usuniecia.

hiiii...cieszy mnie niezmiernie wasze zainteresowanie tematem, milo łechce moje ego:D Obiad: zupa kartoflanka z dwóch talerzy

Gość Martva
.................

przekąska: 5 kromek, a raczej pajdek chleba posmarowanego masłem z pomidorem i cebulą +3 marchewki

wczoraj jeszcze zjadłam 6 kromek chleba z ogórkiem...>> do kolacji NIEDZIELA Śniadanie: duże dzwonko karpia smażonego+ 6 kromek chleba+ zielona herbata Przeglądam moje wpisy i uświadomiłam sobie jedno.....jestem uzależniona od chleba....hmmm... dziwne mam uzależnienie:p

Obiad: 4 kotlety mielone z bigosem i warząchwią ziemniaków

Gość jestes na diecie
??????????/ 4 kotlety na obiad, żarty????